Kokapu kódja sajnos lejárt, tegnap nem véglegesítettem a rendelést, ma már a - 10% nem él.
Zavarban vagyok a freemail-tól, tegnap óta továbbra sem potyogott be egyetlen levél sem. Küldtem magamnak egy próba levelet, az sem érkezett meg, csak az elküldöttek között szerepel. Ezer éve használom a freemail-t, de ilyet még nem tapasztaltam.
Én gmailes vagyok, de nem kaptam Zoeva levelet, hiába bogarásztam a promóciókat.
De ha az általad küldött levél se érkezett meg, az tényleg rendszerhibát jelez. Nem írsz sz üzemeltetőknek?
De igen, majd a gmail-es címemről, hogy meg is kapja.
Ó, pedig nekem is az volt az egyik rendelésem.
Hátha neked még jutott.
Én látom ismét. Próbaként kattintottam a linkre. Mindhárom szett fent van még.
Ez ugyan nem akció, de sztem jó ajánlat annak, aki ezt a színt használja ABH Dipbrow-ból: (ha nekem nem lenne már meg, akkor lecsapnám)
https://kremmania.hu/elado/katalara-anastasia-beverly-hills-dipbrow-pomade-169e19cf-3e31-46e4-bbe0-4fd4fcf17774
Mikor rendelted?
Én tegnap 16.46-kor.
@Amadea @Fiorentina
Szívesen megrendelem nektek a 21 EUR-s ecsetszettet, ha szeretnétek.
Erről van szó:
Nagyon kedves vagy, engem érdekelne, ill. ha megrendeled, nagyon szépen köszönöm. Magadnak rendelsz vmit? Azért kérdezem, mert ha nem, akkor ne te szenvedj a postai átvétellel, priviben küldök postai címet és megbeszéljük a részleteket. Várjuk meg @Amadea-t is.
A visszautalásról vmiért nem kaptam sms-t, de a számlámon ott volt, Te is nézd meg, hátha ugyanez a helyzet.
Sajnos nem. Van rendelésem, ami visszajött, és van, ami nem. Levelezek velük, de nagyon nehezen veszik rá magukat, hogy válaszoljanak.
Rendben!
Átgondolom, hogy rendeljek-e valamit, mert egy fél rendelésem megérkezett, és hát majdnem elélveztem a 102 ecset puhaságától, amikor elsőre megtapiztam, szóóóóvaaaal…
Jó ez a szett is, én eddig amit a Zoeva-tól használtam, az mind nagyon jó ecset volt!
Írtam privit.
Nekem hónapok óta rosszalkodik a freemail, van hogy be sem tölt. Most sem jött meg a próba email, amit másik emailemről küldtem. Sőt, csütörtök óta egyetlen emailt sem mutat, pedig valami promóció minden nap szokott lenni. Katasztrófa már…
Köszönöm, hogy ezt megírtad. Nálam ugyanez a helyzet. Írtam nekik a gmail-emről, automatikus válasz érkezett, de hétvége van.
Nagyon rossz hír, ha belegondolok, mint egy névcsere, mindenhol módosítani, nem lesz egyszerű, de azt hiszem muszáj leszek ezt meglépni. Brrr
Ha még aktuális, akkor igen, nagyon szeretném!
Lethal Cosmetics: build your own palette opcióra most 30% kedvezmény van. Rajtam kívül érdekel valakit?