Akciók - tudsz róla?

Nem tudom mi van a freemail-lel, napok óta furán működik. Nincs a spam-ben semmi, de levelem is csak reggel érkezett és ez nem OK.
Szóval eddig nem látok semmit.

Nekem freemailre érkezett a levél 19:19-kor, de a promónál volt, nem a beérkezett leveleknél.

A freemail tényleg “gáz”, néha visszajönnek a leveleim, hogy nem sikerült kézbesíteni.

Azért nézegesd még, hátha megérkezik.

Így kezdődik: “We listened, and we have a special offer just for you! :star2:

Én most gyorsan megrendeltem amit akartam, mert szerintem mások is gyorsak lesznek ismét. Gondoltam mindenki kap mailt.

@Lencseee te erre a mailes nagyvonalú húzásra gondoltál nem?

3 Likes

Érdekes.

Háromnál tartok a múltkori eggyel… :upside_down_face:

1 Likes

Az én Zoeva-s kódommal egy 70 eurós ecsetszett 21 EUR lenne… Durva. De nekem nincs most rá szükségem, csak próbálgattam a kódot.

Update: Jaj, azért ekkora kedvezménnyel el lehet bizonytalanítani…

2 Likes

Neked nem 3 ecsetszettet mutat?
Én rendeltem, mert köztük van a szemre való és fekete.

De, háromfélét mutat, de csak az egyik lenne érdekes és csak arra próbáltam a kódot. ‘Complete eye set’ - most olvasgatok róla véleményeket… Bár nem gondolkodtam ilyen karácsonyi ajándékon tőlem magamnak.

Azaz… ugyanaz, mint a pink, csak feketében. Ha az árát elosztod az ecsetek számával akkor kb. Essence áron kapsz Zoevát.

2 Likes

És ezek mennyire jók? Nincsenek nagyon márkás ecseteim. Van egy RT, pár Essence, többi ebay, ali, egyéb… Tudom, hogy ennyiért a hülyének is megéri, de igazából most is van annyi ecsetem, amivel ki tudom magam sminkelni.

1 Likes

Nekem szemre a Sigma jobban bejött, mint a Zoeva, az RT-nek nincs ennyiféle szemre való ecsete. A Zoeva nem rossz, mutatósak is. Valahol olvastam, hogy a Zoeva hamarabb használódik, mint a Sigma. Ez lehet, de akinek sok ecsete van, de nem sminkesként használja őket, az biztos hosszú évekig használja majd őket, mert csak magát festi.

1 Likes

21 euroert ez ar ertek aranyban verhetetlen :innocent:
En ket eve nyuzok mar egy ilyen szettet, sok fele van, de ez a kedvencek kozott. (Igaz satirozo ecsetbol a sigma a kedvenc, amit mar 6 eve nyuzok.)

2 Likes

Na jó, megrendeltem, meggyőztetek meg jókat is olvastam róla. Első márkás ecsetszettem lesz :heart_eyes:

4 Likes

Ti még látjátok a special bundle setet Zoeván? Most akartam megrendelni és egyszercsak eltűnt. Azt az egyet terveztem csak megvenni :frowning:

Én sem látom sajnos.

Köszi Vicus!

Ilyen az én szerencsém, egyetlen szett, amiben volt arcra való ecset is, erre ezt se sikerül megrendelni :slight_smile:

Ne bánkódj, majd legközelebbi leárazáskor biztosan lesznek megint hasonlóan jó akciók, mint először. Talán tavasszal megint lesz sale. :slight_smile:

Nekem Pat Mcgrath visszautalta egy rúzs árát (Femme Bot), mert nincs készleten.:rofl:
Kezdem ezt unni.

1 Likes

@Montelino, köszönöm, hogy beìrtad ìgy, èn is gyorsan rendeltem zoeva szettet. Na kb. ez a hozzà àllàs lett volna a helyèn valò, ès nem egy 10 %-os engedmèny. Gondolom szèp visszhangot keltett a nèmet vàsàrlòk körèben is, ès àtgondoltàk mèg 1x.

3 Likes

Segítsetek, hol tudom érvényesíteni? Hiába próbáltam a fizetésnél beírni, érvénytelennek titulálta a kódot.

Közben sikerült, de végül mégsem szándékozom rendelni. Én is inkább arcecsetekre gyúrnék, vagy vegyes szettre. De haragszom is a zoevára, ráadásul az egyik lemondott rendelésem ellenértéke még nem érkezett meg. Remélem legalább azt az egy ecsetet elküldik ajiba…