Nem tudom mi van a freemail-lel, napok óta furán működik. Nincs a spam-ben semmi, de levelem is csak reggel érkezett és ez nem OK.
Szóval eddig nem látok semmit.
Nekem freemailre érkezett a levél 19:19-kor, de a promónál volt, nem a beérkezett leveleknél.
A freemail tényleg “gáz”, néha visszajönnek a leveleim, hogy nem sikerült kézbesíteni.
Azért nézegesd még, hátha megérkezik.
Így kezdődik: “We listened, and we have a special offer just for you! ”
Én most gyorsan megrendeltem amit akartam, mert szerintem mások is gyorsak lesznek ismét. Gondoltam mindenki kap mailt.
@Lencseee te erre a mailes nagyvonalú húzásra gondoltál nem?
Érdekes.
Háromnál tartok a múltkori eggyel…
Az én Zoeva-s kódommal egy 70 eurós ecsetszett 21 EUR lenne… Durva. De nekem nincs most rá szükségem, csak próbálgattam a kódot.
Update: Jaj, azért ekkora kedvezménnyel el lehet bizonytalanítani…
Neked nem 3 ecsetszettet mutat?
Én rendeltem, mert köztük van a szemre való és fekete.
De, háromfélét mutat, de csak az egyik lenne érdekes és csak arra próbáltam a kódot. ‘Complete eye set’ - most olvasgatok róla véleményeket… Bár nem gondolkodtam ilyen karácsonyi ajándékon tőlem magamnak.
Azaz… ugyanaz, mint a pink, csak feketében. Ha az árát elosztod az ecsetek számával akkor kb. Essence áron kapsz Zoevát.
És ezek mennyire jók? Nincsenek nagyon márkás ecseteim. Van egy RT, pár Essence, többi ebay, ali, egyéb… Tudom, hogy ennyiért a hülyének is megéri, de igazából most is van annyi ecsetem, amivel ki tudom magam sminkelni.
Nekem szemre a Sigma jobban bejött, mint a Zoeva, az RT-nek nincs ennyiféle szemre való ecsete. A Zoeva nem rossz, mutatósak is. Valahol olvastam, hogy a Zoeva hamarabb használódik, mint a Sigma. Ez lehet, de akinek sok ecsete van, de nem sminkesként használja őket, az biztos hosszú évekig használja majd őket, mert csak magát festi.
21 euroert ez ar ertek aranyban verhetetlen
En ket eve nyuzok mar egy ilyen szettet, sok fele van, de ez a kedvencek kozott. (Igaz satirozo ecsetbol a sigma a kedvenc, amit mar 6 eve nyuzok.)
Na jó, megrendeltem, meggyőztetek meg jókat is olvastam róla. Első márkás ecsetszettem lesz
Ti még látjátok a special bundle setet Zoeván? Most akartam megrendelni és egyszercsak eltűnt. Azt az egyet terveztem csak megvenni
Én sem látom sajnos.
Köszi Vicus!
Ilyen az én szerencsém, egyetlen szett, amiben volt arcra való ecset is, erre ezt se sikerül megrendelni
Ne bánkódj, majd legközelebbi leárazáskor biztosan lesznek megint hasonlóan jó akciók, mint először. Talán tavasszal megint lesz sale.
Nekem Pat Mcgrath visszautalta egy rúzs árát (Femme Bot), mert nincs készleten.
Kezdem ezt unni.
@Montelino, köszönöm, hogy beìrtad ìgy, èn is gyorsan rendeltem zoeva szettet. Na kb. ez a hozzà àllàs lett volna a helyèn valò, ès nem egy 10 %-os engedmèny. Gondolom szèp visszhangot keltett a nèmet vàsàrlòk körèben is, ès àtgondoltàk mèg 1x.
Segítsetek, hol tudom érvényesíteni? Hiába próbáltam a fizetésnél beírni, érvénytelennek titulálta a kódot.
Közben sikerült, de végül mégsem szándékozom rendelni. Én is inkább arcecsetekre gyúrnék, vagy vegyes szettre. De haragszom is a zoevára, ráadásul az egyik lemondott rendelésem ellenértéke még nem érkezett meg. Remélem legalább azt az egy ecsetet elküldik ajiba…