Az artdeco instaoldalon, a leírás.
A bio az a része a profilnak instán, ahol magadról írsz. Ilyen bemutatkozó szerűség, de már annál kicsit több.
Így már értem, köszi.
Van valami, amit az új kollekcióból érdemes vajon megszerezni?
Én eddig úgy voltam vele, hogy semmi se kell. De most… lehet, revidiálom az álláspontomat.
Rápillantottam, és hát nyilván a csillogó rúzs megfogott… vajon kell ez nekem?
A Pat McGrath oldalán újra akciósak a rúzsok. Amíg a készlet tart = fél óráig.
Notino-n palettàkra -20% a Pat-re is!
LABSUK10 kóddal még lejött 10% az árból.
Jav: a Pat Mcgrath oldalon érvényes a kód.
Azert a zoeva engesztelo es nagyvonalu huzasa athuz minden blackfridayes hibat Holgyeim;-)
Nekem is most jött mail egy zoevás kóddal és a Sephora is küldött egy - 5 Euro kódot, mert a 2. rendelésem szerintük késni fog. A Sephorára nem haragudtam idáig se, nincs elkésve még semmi.
Mondjuk nekem az ajándék ecsetet elküldte a Zoeva, szóval én nem szólhatok semmit. Most megint megrendelem a kariajándékot.
Nekem nem akarja levonni.
De levonja mielőtt fizetnél. Próbálgatni kell.
Én is kerestem a mezőt ahova bemásoltam a mailből a kódot miután a linkre kattintottam. Az a vicces, hogy ezt a szettet rendeltem volna meg már csak pinkben. A fekete nekem jobban tetszik a fiatal lány meg túléli, hogy fekete.
Sorry, azt hittem a Zoeva nem vonja le, most leesett, hogy a Patre gondolsz.
@Fiorentina te megpróbálod ismét a rendelést vagy végleg elvágta magát a Zoeva?
Nekem fizetesnel a paypalon levonta
Bocsánat, nem voltam egyértelmű. Igen, a Notinón nem akarta levonni a plusz 10%-ot, de majd megnézem gépen.
Hogy érted? Nem kaptam tőlük még semmit. Te igen?
A plusz 10% a Pat Mcgrath oldalon van (rendeltem még rúzst).
Nézd meg a spamnél és a promónál is. Jött egy link ami 3 szettet mutat, azokat lehet megvenni nagyon akciósan egy egyéni kóddal.
Jaa! Én onnan négyet vettem.