Akciók - tudsz róla?

Az artdeco instaoldalon, a leírás.

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/?utm_source=Instagram&utm_medium=Influencer&utm_campaign=Artdeco_winter_promotion_Kitty

1 Likes

A bio az a része a profilnak instán, ahol magadról írsz. Ilyen bemutatkozó szerűség, de már annál kicsit több.

1 Likes

Így már értem, köszi.

1 Likes

Van valami, amit az új kollekcióból érdemes vajon megszerezni?

Én eddig úgy voltam vele, hogy semmi se kell. De most… lehet, revidiálom az álláspontomat. :see_no_evil:

1 Likes

Rápillantottam, és hát nyilván a csillogó rúzs megfogott… vajon kell ez nekem? :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

A Pat McGrath oldalán újra akciósak a rúzsok. Amíg a készlet tart = fél óráig. :smiley:

4 Likes

Notino-n palettàkra -20% a Pat-re is!

3 Likes

LABSUK10 kóddal még lejött 10% az árból. :grinning:

Jav: a Pat Mcgrath oldalon érvényes a kód.

3 Likes

Azert a zoeva engesztelo es nagyvonalu huzasa athuz minden blackfridayes hibat Holgyeim;-)

1 Likes

Nekem is most jött mail egy zoevás kóddal és a Sephora is küldött egy - 5 Euro kódot, mert a 2. rendelésem szerintük késni fog. A Sephorára nem haragudtam idáig se, nincs elkésve még semmi.

1 Likes

Mondjuk nekem az ajándék ecsetet elküldte a Zoeva, szóval én nem szólhatok semmit. Most megint megrendelem a kariajándékot.

1 Likes

Nekem nem akarja levonni.:frowning:

De levonja mielőtt fizetnél. Próbálgatni kell.
Én is kerestem a mezőt ahova bemásoltam a mailből a kódot miután a linkre kattintottam. Az a vicces, hogy ezt a szettet rendeltem volna meg már csak pinkben. A fekete nekem jobban tetszik a fiatal lány meg túléli, hogy fekete.

Sorry, azt hittem a Zoeva nem vonja le, most leesett, hogy a Patre gondolsz.

@Fiorentina te megpróbálod ismét a rendelést vagy végleg elvágta magát a Zoeva?

Nekem fizetesnel a paypalon levonta

Bocsánat, nem voltam egyértelmű. Igen, a Notinón nem akarta levonni a plusz 10%-ot, de majd megnézem gépen.

1 Likes

Hogy érted? Nem kaptam tőlük még semmit. Te igen?

A plusz 10% a Pat Mcgrath oldalon van (rendeltem még rúzst).

1 Likes

Nézd meg a spamnél és a promónál is. Jött egy link ami 3 szettet mutat, azokat lehet megvenni nagyon akciósan egy egyéni kóddal.

1 Likes

Jaa! Én onnan négyet vettem.:blush: