Akciók - tudsz róla?

Ma megerkezett az en Zoeva rendelesem is. Abszolut meglepetes lett belole. Ugyanis a 40 euros csomag 12 euronyi termekkel erkezett meg. :joy: (Pedig nem rendeletem ecseteket egyaltalan.)
Amikor meglattam a futarnal a Toffifee-meretu dobozt, mar tudtam, hogy itt valami vicc lesz a tartalom.
Es hat minden “felesleges” dolog, amit inkabb az ingyenes szallitas elerese miatt rendeltem meg, az megerkezett. De a lenyeg, a palettak sajnos nem.
Nem is lenne ezzel nagy bajom, mindenki hibazik. Az zavar, hogy errol semmilyen figyelmeztetes nem erkezett a Zoeva reszerol. Az o rendszeruk szerint minden, amit megrendeltem, az el lett kuldve, igy persze a penzem is naluk van. Elmeletben mindent megkaptam toluk.

7 Likes

Szerintem fotózd le a dobozt és küldjék a pénzedet szépen vissza.

1 Likes

Koszi a tanacsot! Kozben mar irtam nekik, hogy a lenyeg kimaradt a csomagbol. Szerintem gond nelkul vissza fogjak adni a hianyzo termekek arat. :slight_smile: Legalabbis igy tartom normalisnak.

1 Likes

Szerintem náluk logisztikai szinten is gondok vannak és az ügyfélszolgálat is túlterhelt. Még hozzám se ért vissza a teljes vételár. Remélem nem húzzák 2021-ig. A pénz náluk kamatozik, sok csalódott ember pénze.

1 Likes

Ez kellene, hogy legyen a minimum. Egyébként mi itt panaszkodunk a visszavont rendelések miatt, de ez szerintem sokkal nagyobb gáz. Nem akkora nagy a cég, és a raktárkészlet, hogy beleférjen, hogy akár véletlenül is kimaradjon belőle a rendelés nagy része…

4 Likes

Ha nem kapok valaszt egy heten belul, akkor a paypal-hez fordulok.
@zalla, igen, eleg frusztralo, hogy ez tortent. De szerintem is az lehet, amit @Montelino emlit, tulterheltek. Valszeg mar eleg regen elvesztettek a fontalat mindennel kapcsolatban.
Szerintem egyszeruen csak elfelejtettek ertesiteni arrol, hogy x dolog sajnos nincs/nem is volt mar keszleten nekik, ezert nem kuldhetik el. Akarhogyis tortent, meg kell oldani. :smiley:

2 Likes

Sajnálom, ami történt. Ne hagyd magad!

Új akció: Pat Mcgrath a szájfényeket és a balzsamokat is akciózta. Csak ma érvényes.

4 Likes

Az is kínos, amit a Zoeva eddig művelt, de ez már a gyalázat kategóriájába tartozik. Nem egy frissen indult webshopról van szó, pontosan tudniuk kellett a tapasztalataik alapján, hogy mire számíthatnak.

4 Likes

20201703_A4_Adventscoupons_Xmas_Flyer_HU_09.indd (mueller.co.hu)

2 Likes

A sikereikre való tekintettel Zoeva meghosszabbította a leárazást :grinning:

6 Likes

És a levegőt árulják a raktárból, vagy mit?

4 Likes

Aki hozzám hasonlóan szereti a tisztaságillatokat, ezen belül a Cleant, most nagyon jó árban van:

https://www.marionnaud.hu/marionnaud/parfüm/női-parfümök-és-kiegészítők/női-illatok/clean-air-edt-/p/BP_0072922

4 Likes

A 71% erős túlzás ami a tartalmát illeti. Az a spirál megvolt kis kiszerelésben (a kicsi is elég nagy), szép műszempilla hatása volt a pilláimon.

:smiley:

1 Likes

Nem kaptatok esetleg emailben olyan C&A kupont, ami holnaptól érvényes és nem használnátok fel?

The Body Shopnál 25% kedvezmény van a testvajakra a klubtagoknak. A kód: LYBCHERO
Sajnos az oldal az elmúlt napokban nagyon nehézkesen működik, én tegnap éjjel nem is tudtam leadni a rendelésemet, mert egyszerűen nem jutottam el a pénztárig, folyton kidobott a rendszer. De ma sikerült (rendeltem egy Vanilla Pumpkin testvajat és egy tusfürdőt)

2 Likes

-20 % Cultbeauty-n a Hourglass-ra.

2 Likes

https://www.instagram.com/p/CIXn6B4hkIl/?igshid=zk3eood41w28

1 Likes

Nekem segítsen valaki, mi az a “bio”? A link a bio-ban nem tudom értelmezni.:rofl:
Nem vagyok egy instabetyár.