Nabla oldalán jó kis akciók vannak, de a szállítási költség 10-12 EUR 99 EUR alatt. Pedig még a Side by Side paletta is akciós.
Asos Black Friday: Változó akciók a szépségápolási szekcióban. Talán a legnagyobb akciók az Urban Decay termékekre van: Stoned Vibes 38 Euro, Naked Honey 32 Euro.
A Pink Pandán elindult a Black Friday.
Ez nem fair, mert most egész korrekt áron adnak Docolor ecset készleteket
Évente egyszer közelít a valós árhoz, de még így is sokkal drágább
Ó, köszi a tippet, hát én rendeltem is. Szegény pénztárcám, ez a hónap elég megterhelő
Legalább egy picit reális Ennyit sokkal szívesebben fizetek érte, mint az amúgy csillagászati árat, amit itthon elkérnek
Nagyon szívesen
Én még gondolkodom rajta, nem tudok dönteni
Douglas -30% Estee Lauder,Bobbi Brown,Tom Ford …
Nagyon csábító ajánlatok vannak Nabla és Nyx téren…túlságosan csábítóak
Douglasshop-ban fekete pénteken hány százalékos kedvezmény szokott lenni?
Szerintem csak az általuk megjelölt márkákra hogy mennyi az még rejtély.Ugyan már ma is van 30%-os akció.
Rendeltem is gyorsan egy neonzöld szem ecsetkészletet
A Lookfantasticon lehet halmozni a kedvezményeket. A honlapon szereplő kedvezményes árak mellé jön az EARLYLF kóddal még kb 30% kedvezmény érvényesíthető. Nem tudom minden termékre-e, de a Medik8-re biztos. De teszek még pár dolgot a kosaramba.
Holnap a Müllerben 20% kedvezmény mindenre (kivéve alkoholos ital, könyv, tápszer), ja és a játékokra csak 10% kedvezmény lesz.
Külön kupon nem kell hozzá.
Végül én is rendeltem egy 10 darabos szettet
Hát, ettől most nem estem hasra… rohadékok. Egy sima Müller szombaton kedvezőbb ajánlatok vannak
Ha valami amúgy is akciós, plusz lejön a 20% az már nem olyan rossz.
A Müllerben van Bobbi Brown? Nem emlékszem. @koalace palettáját megnézném élőben.
Natasha Denona oldalán is elkezdődtek az akciók. Több paletta nagyon akciós, viszont lehet a szállítási költséggel és vámmal a Cult Beauty még mindig jobbra jön ki.
Kicsit más: Az Oden’s Eye svéd indie márka oldalán 40%-os akció lesz éjféltől.
Ugyan nem kence, de a Yankee Candle többször szóba került már. Az illatgyertya.hu-n most nagyon sok minden akciós: https://illatgyertya.hu/yankee-friday-2020?mc_cid=862eb8b1ed&mc_eid=a5b8fe23f7