Akciók - tudsz róla?

Nabla oldalán jó kis akciók vannak, de a szállítási költség 10-12 EUR 99 EUR alatt. Pedig még a Side by Side paletta is akciós.

1 Likes

Asos Black Friday: Változó akciók a szépségápolási szekcióban. Talán a legnagyobb akciók az Urban Decay termékekre van: Stoned Vibes 38 Euro, Naked Honey 32 Euro.

4 Likes

A Pink Pandán elindult a Black Friday.

4 Likes

Ez nem fair, mert most egész korrekt áron adnak Docolor ecset készleteket :sob:

Évente egyszer közelít a valós árhoz, de még így is sokkal drágább :smiley:

1 Likes

Ó, köszi a tippet, hát én rendeltem is. Szegény pénztárcám, ez a hónap elég megterhelő :smiley:

1 Likes

Legalább egy picit reális :smiley: Ennyit sokkal szívesebben fizetek érte, mint az amúgy csillagászati árat, amit itthon elkérnek :smiley:

2 Likes

Nagyon szívesen :slight_smile:
Én még gondolkodom rajta, nem tudok dönteni :smiley:

1 Likes

Douglas -30% Estee Lauder,Bobbi Brown,Tom Ford …

Nagyon csábító ajánlatok vannak Nabla és Nyx téren…túlságosan csábítóak :sweat_smile:

Douglasshop-ban fekete pénteken hány százalékos kedvezmény szokott lenni?

Szerintem csak az általuk megjelölt márkákra hogy mennyi az még rejtély.Ugyan már ma is van 30%-os akció.

1 Likes

Rendeltem is gyorsan egy neonzöld szem ecsetkészletet :blush:

2 Likes

A Lookfantasticon lehet halmozni a kedvezményeket. A honlapon szereplő kedvezményes árak mellé jön az EARLYLF kóddal még kb 30% kedvezmény érvényesíthető. Nem tudom minden termékre-e, de a Medik8-re biztos. De teszek még pár dolgot a kosaramba. :star_struck:

5 Likes

Holnap a Müllerben 20% kedvezmény mindenre (kivéve alkoholos ital, könyv, tápszer), ja és a játékokra csak 10% kedvezmény lesz.
Külön kupon nem kell hozzá.

5 Likes

Végül én is rendeltem egy 10 darabos szettet :innocent:

Hát, ettől most nem estem hasra… rohadékok. Egy sima Müller szombaton kedvezőbb ajánlatok vannak :frowning:

Ha valami amúgy is akciós, plusz lejön a 20% az már nem olyan rossz.:blush:
A Müllerben van Bobbi Brown? Nem emlékszem. @koalace palettáját megnézném élőben.

2 Likes

Natasha Denona oldalán is elkezdődtek az akciók. Több paletta nagyon akciós, viszont lehet a szállítási költséggel és vámmal a Cult Beauty még mindig jobbra jön ki. :frowning:

Kicsit más: Az Oden’s Eye svéd indie márka oldalán 40%-os akció lesz éjféltől.

1 Likes

Ugyan nem kence, de a Yankee Candle többször szóba került már. Az illatgyertya.hu-n most nagyon sok minden akciós: https://illatgyertya.hu/yankee-friday-2020?mc_cid=862eb8b1ed&mc_eid=a5b8fe23f7

2 Likes