Akciók - tudsz róla?

Ezeket is lehet próbálgatni: LFBF15, BFBEAUTY, BUNDLE. Nekem utóbbival vonta a legtöbb kedvezményt.

2 Likes

Igen, végül talán én is mást használtam. Bár eléggé variáltam a kosarat, szóval mindig éppen más volt jobb. :slight_smile:

Úgy néz ki, megszerelték a Pat Mcgrath honlapot, és tényleg 3750 ft a Fetisheyes szempillaspirál.

2 Likes

Ha valaki jó áron szeretné kipróbálni a Lethal Cosmetics szemhéjpúdereket, akkor itt a lehetőség: https://www.lethalcosmetics.com/product/jolina-palette/

1 Likes

Köszi az infót! Nekem is a BUNDLE kóddal jött ki a legjobban

1 Likes

Ennek örülök :slightly_smiling_face:
Közben írom tovább: BFSOCIAL is működik. Imént osztották meg Instán. Nekem ugyanannyit vont le, mint a BUNDLE kóddal.

Screenshot_20201126-064641_Facebook

4 Likes

Khm…ma vettem 130 g-os YC gyertyát a DM-ben 1199 Ft-ért :upside_down_face: Ja, és nem akciósan.

3 Likes

2 db ugyanolyat adnak, ez azt jelenti? :face_with_monocle: Mert akkor elég kihagyhatatlan ajánlat.
Jókat mosolygok magamon, mert kb. 1 hete megrendeltem CultBeauty-ról CT legújabb palettáját, amiről nemrég @Fiorentina -nak még azt írtam, hogy unalmas és hogy a lila szín az egyetlen izgalom benne. :laughing:

3 Likes

Na az első zoeva rendelésem most mondták vissza, 10% kedvezményt ígértek érte. Kipróbáltam az első linket, amiben még 20% volt, és nekem nem működött. Így, hogy egyetlen rendelésem sem tudták teljesíteni, pár ecsetet lehet, hogy rendeltem volna, de hát menjenek a…
Sajnálom @Fiorentina, így a felajánlásom sem él a pink szettel kapcsolatban.
Bár most már gondolkodom egy reklamáció benyújtásán is, mert ez borzasztóan gáz. Bár gondolom nem megyek vele semmire.

2 Likes

Szerintem is megéri. Amióta feltöltötted a képet mantrázok, hogy “van elég palettám”.
Leadtam egy kis Sephora rendelést. Lehet ez marad az egyetlen fekete péntekes rendelésem.

1 Likes

Igen, egyet veszel , 2- t kapsz. Persze ugyanazt a palettàt.

1 Likes

Ugyanezt teszem. Csorog a nyàlam ès gyorsan bezàrom az oldalt. :rofl:

1 Likes

https://www.blankcanvascosmetics.com/en/LISA-LUST-Black-Friday-top-pick/m-899.aspx?EmailMailingListID=6630&MailingListHash=37de906c5ad9a80820c8f4d50dd70352&PartnerID=7081&EmailCampaignID=163&EmailsSentID=4889&utm_source=irp&utm_medium=email&utm_campaign=0-158_weekend-mega-deals--lets-go-_2020-11-27_10-25

1 Likes

Müllerben Artdeco mindenre -50%

6 Likes

Meddig, lehet tudni?

Screenshot_20201128-153759_Samsung Internet

5 Likes

Ráadásként:
FREE SHIPPING TO HUNGARY ON ALL ORDERS

4 Likes

Ezen kívül van még valami, ami jóáras?:blush:

Van bizony, de azt már valaki írta. A szempillaspirál. :blush:
Ugyanennyibe kerül.

1 Likes

Rendeltem is egyet-egyet, köszi a tippet!

1 Likes