Ezeket is lehet próbálgatni: LFBF15, BFBEAUTY, BUNDLE. Nekem utóbbival vonta a legtöbb kedvezményt.
Igen, végül talán én is mást használtam. Bár eléggé variáltam a kosarat, szóval mindig éppen más volt jobb.
Úgy néz ki, megszerelték a Pat Mcgrath honlapot, és tényleg 3750 ft a Fetisheyes szempillaspirál.
Ha valaki jó áron szeretné kipróbálni a Lethal Cosmetics szemhéjpúdereket, akkor itt a lehetőség: https://www.lethalcosmetics.com/product/jolina-palette/
Köszi az infót! Nekem is a BUNDLE kóddal jött ki a legjobban
Ennek örülök
Közben írom tovább: BFSOCIAL is működik. Imént osztották meg Instán. Nekem ugyanannyit vont le, mint a BUNDLE kóddal.
Khm…ma vettem 130 g-os YC gyertyát a DM-ben 1199 Ft-ért Ja, és nem akciósan.
2 db ugyanolyat adnak, ez azt jelenti? Mert akkor elég kihagyhatatlan ajánlat.
Jókat mosolygok magamon, mert kb. 1 hete megrendeltem CultBeauty-ról CT legújabb palettáját, amiről nemrég @Fiorentina -nak még azt írtam, hogy unalmas és hogy a lila szín az egyetlen izgalom benne.
Na az első zoeva rendelésem most mondták vissza, 10% kedvezményt ígértek érte. Kipróbáltam az első linket, amiben még 20% volt, és nekem nem működött. Így, hogy egyetlen rendelésem sem tudták teljesíteni, pár ecsetet lehet, hogy rendeltem volna, de hát menjenek a…
Sajnálom @Fiorentina, így a felajánlásom sem él a pink szettel kapcsolatban.
Bár most már gondolkodom egy reklamáció benyújtásán is, mert ez borzasztóan gáz. Bár gondolom nem megyek vele semmire.
Szerintem is megéri. Amióta feltöltötted a képet mantrázok, hogy “van elég palettám”.
Leadtam egy kis Sephora rendelést. Lehet ez marad az egyetlen fekete péntekes rendelésem.
Igen, egyet veszel , 2- t kapsz. Persze ugyanazt a palettàt.
Ugyanezt teszem. Csorog a nyàlam ès gyorsan bezàrom az oldalt.
Müllerben Artdeco mindenre -50%
Meddig, lehet tudni?
Ráadásként:
FREE SHIPPING TO HUNGARY ON ALL ORDERS
Ezen kívül van még valami, ami jóáras?
Van bizony, de azt már valaki írta. A szempillaspirál.
Ugyanennyibe kerül.
Rendeltem is egyet-egyet, köszi a tippet!