Megkerdezhetem, hogy mikor rendeltel?
Nekem mèg Email sem jött, semmi csak paypalon làtom, hogy levontàk a pènzt. Hogy mi lesz belőle, az majd kiderül.Azèrt ez nem vmi nagy fàjdalomdìj- 20 %- os kupon. Ha 50 % lett volna, akkor azt mondom, le a kalappal…
Az első rendelésem november 16.
iHerbnél BFSALE12 kódra 12% kedvezmény jár + jó pár smink cucc és koreai kence pedig 50%-kal olcsóbban megvásárolható (ezekre nem érvényes a 12%-os kuponkód)
https://www.iherb.com/cl/select-beauty-products?rcode=BUY123
Parfois-nál féláron van sok cucc.
Végül csak elfogadta…
Persze 1-2 dolog még a púder mellé vándorolt.
Pillanatnyilag engem a Zoeva oldala már be se enged. A jelszavam nem változott az utóbbi 18 órában. Ez így nem túl bíztató… .
A Zoeva-ra én sem tudok belépni, így a rendelésemmel kapcsolatban is az emailben található linkre kattintva próbáltam eligazodni, elég sikertelenül. 19.-én rendeltem, tegnap jött is a csomag, a csomag nyomkövetője szerint még külföldön volt, így meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan ideért.
Nos a service@zoeva.de-re írok egy levelet. A kapcsolatfelvételi lap egész tartalma törlődött amikor elküldtem volna. Nekem nem jött mail nyomkövetési linkkel, de a weboldon a fizetésnél tegnap este még “Pending” szerepelt.
Gyanítom, hogy nincs meg az a 2 készlet amit rendeltem, viszont ilyen esetben nem sunnyogni kellene, hanem ezt közölni.
Én be tudok lépni. Egyik rendelésem elküldve, másik részben visszatérítve… törlési kérelmemről semmi visszajelzés, pedig 2 napja küldtem el.
Én sem tudok belépni. Order status: Confirmed
A szállítási idő 4-11 nap. A pénzt leemelték.
Hát ez elég vicces, de mégsem az. Mi itt csak néhányan rendeltünk, de mind be…-tuk, úgy látszik. Hányan járhattak még így?? Nem is értem, egy német cégnél ez hogy fordulhat elő?
Ennél még lehet, hogy a kínaiak is korrektebbek, bár onnan még nem rendeltem. Brrr…
A legtöbb német cégnél az alkalmazottak nagy része külföldi, ezzel nem védeni akarom a németeket. A kereskedelem pl. Bécsben, az osztrákok (vezetőség) mellett, szerb és török kézben van a saját tapasztalataim alapján. Minél lejjebb van az alkalmazott a létrán, annyival valószínűbb, hogy bevándorló (mert a helyiek nem dolgoznak “kis pénzért”).
Esetünkben szerintem valaki benézte az áru mennyiségét a raktárakban. Viszont minél később fizetik vissza a pénzt annál tovább kamatozik náluk. Többszáz vevőnél ez már nagy pénz.
Nos, telóról betudtam lépni az oldalra most, a státusz “Paid” lett, szerintem megkapták az üzenetemet, csak nem válaszoltak. Egyéb információ nincs a honlapon, elküldve biztos nem lett a csomag.
Azért szeretném tudni, hogy mi lesz az ecsetekkel, mert ha nem küldik akkor új ajándékot rendelek helyette pénteken.
Estée Lauder 30% kedvezmény, ha 21000-ért vagy többért vásárolsz. Online és üzletben is.
Nekem megérkezett közben a visszatérítés.
Gondolkodom a 20%-os kupon felhasználásán, habár annyira jó áron nem tudok rendelni, mint lehetett volna, de azért még így sincsenek rossz áron az ecsetek. Pl. ami kijön 2000 Ft/db ár körül, az már elég elgondolkodtató…
Ez a 20% még lejön a mostani akciós árból?
Gondolkodtam rendelésen, de már lehet felesleges.
Igen, csak ezért gondolkodom én is. Ha nem plusz kedvezmény lenne, nem tudnának ennyivel meghatni.
Nézegettem a szetteket, de igazából csak két ecset érdekel, 110, 228. Így mindig lebeszéltem magam.
Pedig az a karácsonyi bordó nyelű szett nagyon tetszik.
Vègül a Spam mappàban megtalàltam a vissza igazolást a rendelèsről, de azòta nagy csend, hogy stornò lesz vagy küldik.
Charlotte Tilbury uk 30 %