Akciók - tudsz róla?

Gyanúsan nem. De ki tudja, még hol lesz nagy akcio. :unamused::blush:

Ime a UK black friday/cyber monday ackiok csokra.

3 Likes

Nekem is volt kiszemeltem ami most többe kerül mint amire emlékeztem. :frowning:

1 Likes

Lehet hogy sokan várnak a Nagy Akcióra és jobban jár aki most vásárol be? Ezen gondolkodtam ma.

Én is ma néztem és ugyanez a helyzet. Lehet hogy most gyártják? :slight_smile:

Csak nem, azért érdekes, hogy függőben van az egész. A németek nincsenek olyan messze, azt gondoltam gyorsabb lesz a dolog.

Akkor tényleg nem képzelődtem. Az ilyesmitől engem szétvet az ideg. Szerintem korrektebb lenne leírni, hogy “kicsi cég vagyunk (a Cult Beauty a Feeluniquehoz és Lookfantastichoz képest kicsi), most nem tudjuk megtenni, hogy hatalmas akciókat tartsunk”. De ne kezdjünk már felárazni…

Sajnos tenyleg. Raneztem a wishlistemre, es en is azt latom, hogy minden, ami black friday akcioban van, az majdnem annyival dragabb, mint amennyi lejonne belole.

1 Likes

Azt hittem hogy ez csak nálunk szokás.

Szerintem ez mindenhol igy megy a kornyezo (szegenyebb) orszagokban. A Black Friday egyenlo a nullaval, a gyakorlatban nem nagyon tortenik semmi az arakkal, csak ugy tunik. :stuck_out_tongue:
De lehet tevedek. Annyira nagyon-nagyon nem feszultem ra soha a BF akciokra.

Én gondoltam, hogy veszek tartalékba egy Hourglass porpúdert, de nem fogadja el a kódot.

1 Likes

MAC vip insta -35%
https://www.instagram.com/p/CH-x7IYh04y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

1 Likes
1 Likes

Képzeljétek, most kaptam értesítést, hogy a később rendelt offline brush setet mégsem tudják szállítani… Kaptam cserébe egy 20%-os kuponkódot, és visszautalták az árát. A mellé rendelt ecsetek árát nem térítették meg, szóval remélem azokat továbbra is tervezik küldeni (ingyen, mert az eredeti rendelésen nem volt shipping). Örülök, hogy végül nem mondtam vissza az első rendelésem, most eléggé kétségbeestem volna, hogy mégsem lesznek ecseteim.

3 Likes

Én is félek ettől nagyon. Egyik rendeléssel kapcsolatban sem érkezett még szállítási info. :frowning:

Lehet én is így járok. Lehet magasabb raktárkészletet adtak meg, mint a valós.

1 Likes

Nekem sem mozdult és infó sincs róla.

1 Likes

Érdekesen működik a Zoeva… az 1. levélben visszaigazolták a rendelést, majd a 2., számomra zavaros levél óta nem kaptam újabb levelet, az összeget sem utalták még vissza. A két szett mellé egy 228-ast rendeltem még, az nem volt sold out-tal jelölve a 2. levélben.

1 Likes

Ugyanez itt is. Kupon jófejség tőlük és az akciós termékekre is használható. Bár én nem fogok még egyszer rendelni.

2 Likes

Én sem. Ez lenne a német precizitás?

1 Likes