Lookfantastic esetleg? Ott is vannak vagy lesznek kedvezmények. Ha a MAC nem akar vásárlót, hát, így jártak.
Melyik árnyalat ez? Megnézem itt kapható-e. Ha itt nincs akkor lehet kivonták a forgalomból vagy készlethiány van.
Notino-n a top márkákra most 25% kedvezmény jár
Müllerben november 23-tól 28-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg az adventi kalendáriumok (és a karácsonyi édességek )
Köszi, hogy jelezted, szerintem rendelek csak nehogy legyen valami jobb ajánlat az “igazi” Black Friday-kor
Mintha csomó minden drágább is volna most alap áron…
Pro longwear concealer NW20-as árnyalat. De akár tippet is elfogadok, h melyik árnyalat lehet ehhez hasonló
Fura, mert amiket én akartam azok olcsóbbak lettek és még abból jön le a kedvezmény.
Pl. a La Roche-Posay Cicaplast 100 ml krém így 3110.-, szerintem eléggé megéri most.
hagyd csak, szerintem valamikor eljutok egy üzletbe, és megveszem itt. de nagyon köszönöm a kedvességed!
Sziasztok Lányok!
Arra gondoltam jó lenne összegyűjteni a tapasztalatainkat BLACK FRIDAY-jel kapcsolatban. Sokszor meglepődött azon hogy mást jelent mondjuk Amerikában Európában és Magyarországon . Nem mint a fogalom hanem az akciók nagyságágát illetően .Mik a tapasztalatok,aki esetleg külföldön él hogy látja ezt?
2020. november 23-29.
ELŐKARÁCSONYI AKCIÓ A HOME&COOK-BAN!!*
Szerezd be már most a karácsonyi ajándékokat a Home&COOK Márkaboltokban - 2 db termék egyidejű vásárlása esetén az alacsonyabb árú termékre 70% kedvezményt biztosítunk Neked! Az ajánlat a teljes TEFAL, ROWENTA, KRUPS és WMF termékpalettánkra vonatkozik.
Az akció elérhető mindhárom márkaboltunkban:
Home&COOK Pólus Center
Home&COOK Europeum
Home&COOK Campona
Nekem még mindig semmi, pedig van akinek már megjött a csomagja, pedig ugyanúgy 11-én rendelte.
A Zoeva rendelésem fagy rendesen. Azonnali fizetés opciót választottam, látom is a számlámon, hogy azonnal levették a pénzt (nem zárolták). A Zoeva oldalán a fizetés státusza “pending”.
A douglas.at-n az adventi kalendáriumok féláron vannak, a drágák is.
Aki itt lakik az most jóval olcsóbban megveheti őket. Nincs mind raktáron, de pl. a saját kalendáriumukat ma töltötték újra fel a honlapra és kapható.
Nekem is meg mindig semmi.
Cultbeauty akció mindenre!
Szerintetek ettől pénteken lesz még jobb, vagy már nem?
Szerintem a Cult Beautyn már nem. A kérdés, hogy esetleg máshol (Lookfantastic, Feelunique) lesz-e nagyobb akció.
Egyébként most vettem észre, hogy a korábban wishlistre rakott Benefit mini szett ára felment 25 fontról 27-re…
Viszont a Lookfantasticon nagyon akciós az egyik Realtechniques szett: https://www.lookfantastic.com/real-techniques-everyday-essentials/11884263.html