Akciók - tudsz róla?

Nekem sikerült egyet-egyet rendeljek a két rózsaszín szettből. Még nem döntöttem el, melyiket tartom meg, de a másikat beszerzési áron szívesen továbbadom neked, ha szeretnéd.

1 Likes

Nagyon aranyos vagy, ha ez a mail azt jelenti, hogy kifogyott a készlet, akkor előre is köszönöm és szívesen átveszem, amelyiket nem szeretnéd. :ok_woman:

Bankkártyával fizettem, de muszáj lesz érdeklődni ezek szerint.

2 Likes

Egy szemrevaló pink szettet én is fel tudok ajánlani. Ma gyenge voltam és megrendeltem az Offline szettet is. Túl sok lesz már ez nekem…

2 Likes

Mindjárt sírok egyet, olyan rendesek vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm, előre is! :ok_woman:

2 Likes

Valaki nem tervez még esetleg rendelni a Zoevaról? Nagyon hívogat ez az Offset ecsetszett, de nem szeretnék semmi mást feleslegesen rendelni az ingyenes szállításhoz :P.

1 Likes

Offset, Office, Offline… mindenki máshogy hívja :grinning:

1 Likes

A fránya autocorrect a hibás érte… :rofl:

1 Likes

Pink Pandán ingyenes szállítás és feltöltötték a Disney escseteket.

1 Likes

Bizonyos érték felett, vagy összeghatár nélkül?

10700Ft feletti vásárlás esetében ingyenes a szállítás.

2 Likes

Huh ezt nem néztem :pensive:

30% kedvezmény a MACnél a BLACKVIP2020 kóddal.

2 Likes

A Notinon az illatokra való 15%-os kedvezmény a Yankee Candle gyertyákra is érvényes.

Notinon szokott lenni olyan, hogy mindenre van x % kedvezmény? Vagy mindig csak egy adott csoportra/ingyenes szállítás? Szappancsomagot rendelnék meg arckrémet.

Én úgy emlékszem, volt már, de lehet hogy rosszul rémlik.

Itt kint pont a mai napig ingyenes szállítás van (mindenre). Nem ugyanakkor szokott lenni, mint otthon, lehet legközelebb otthon lesz.

Én most örülök ennek a parfüm akciónak, végre locsolhatom majd kedvemre a Juliette has a gun - Not a perfume-ot. :grinning:
A meglévő üvegben már nagyon pici van…

1 Likes

Szerintem volt már olyan ,hogy mindenből lejött az engedmény.

1 Likes

hát én ezt olyan szívesen kihasználnám, de hónapok óta nem kapható az oldalon a pro longwear korrektor az én árnyalatomban:D írtam már nekik ezer helyen, h ez mitől van, de csak küldözgetnek emailről a chatre, majd fordítva, és csak annyit mondanak, h hát igen, ez online nem elérhető :smiley: nem is értem :smiley:

1 Likes

Az az álmom, hogy a jövő héten ilyen legyen a Notinon, a Black Friday miatt :smiley:

1 Likes