Nekem sikerült egyet-egyet rendeljek a két rózsaszín szettből. Még nem döntöttem el, melyiket tartom meg, de a másikat beszerzési áron szívesen továbbadom neked, ha szeretnéd.
Nagyon aranyos vagy, ha ez a mail azt jelenti, hogy kifogyott a készlet, akkor előre is köszönöm és szívesen átveszem, amelyiket nem szeretnéd.
Bankkártyával fizettem, de muszáj lesz érdeklődni ezek szerint.
Egy szemrevaló pink szettet én is fel tudok ajánlani. Ma gyenge voltam és megrendeltem az Offline szettet is. Túl sok lesz már ez nekem…
Mindjárt sírok egyet, olyan rendesek vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm, előre is!
Valaki nem tervez még esetleg rendelni a Zoevaról? Nagyon hívogat ez az Offset ecsetszett, de nem szeretnék semmi mást feleslegesen rendelni az ingyenes szállításhoz :P.
Offset, Office, Offline… mindenki máshogy hívja
A fránya autocorrect a hibás érte…
Pink Pandán ingyenes szállítás és feltöltötték a Disney escseteket.
Bizonyos érték felett, vagy összeghatár nélkül?
10700Ft feletti vásárlás esetében ingyenes a szállítás.
Huh ezt nem néztem
30% kedvezmény a MACnél a BLACKVIP2020 kóddal.
A Notinon az illatokra való 15%-os kedvezmény a Yankee Candle gyertyákra is érvényes.
Notinon szokott lenni olyan, hogy mindenre van x % kedvezmény? Vagy mindig csak egy adott csoportra/ingyenes szállítás? Szappancsomagot rendelnék meg arckrémet.
Én úgy emlékszem, volt már, de lehet hogy rosszul rémlik.
Itt kint pont a mai napig ingyenes szállítás van (mindenre). Nem ugyanakkor szokott lenni, mint otthon, lehet legközelebb otthon lesz.
Én most örülök ennek a parfüm akciónak, végre locsolhatom majd kedvemre a Juliette has a gun - Not a perfume-ot.
A meglévő üvegben már nagyon pici van…
Szerintem volt már olyan ,hogy mindenből lejött az engedmény.
hát én ezt olyan szívesen kihasználnám, de hónapok óta nem kapható az oldalon a pro longwear korrektor az én árnyalatomban:D írtam már nekik ezer helyen, h ez mitől van, de csak küldözgetnek emailről a chatre, majd fordítva, és csak annyit mondanak, h hát igen, ez online nem elérhető nem is értem
Az az álmom, hogy a jövő héten ilyen legyen a Notinon, a Black Friday miatt