Akciók - tudsz róla?

De igen, egyszer ő is sorra fog kerülni, abban biztos vagyok. Viszont a Zoeva szettünk megint Sold Out lett.

1 Likes

Ha jó emlékszem, Te vártad az EL karácsonyi palettáit a piactéren. Megérkeztek!

1 Likes

Akkor megnézem. Köszönöm!

1 Likes

Most készleten van megint az Offline set, ha valakinek aktuális lehet.

2 Likes

Köszi, hogy szóltál, én rendeltem most ebből is :slight_smile:

1 Likes

Én is rendeltem, max eladom :smiley: Előző rendelésemmel összekombináltam, hogy free shipping legyen, azt meg töröltettem. Bár amúgy nekem az Eye see set lenne a tökéletes.

1 Likes

Igen, én is arra pályáznék, ha lehetne :slight_smile:

Akkor majd szólj, ha úgy van :smiley:

1 Likes

Mindenképp :slight_smile:

1 Likes

Na jó, most adták fel az első csomagomat, amit visszamondtam, gondolom így annak a szándékomnak már lőttek… Tele leszek Zoeva cuccokkal :laughing:

3 Likes

Hol láttad, hogy már fel is adták?

Szerintem gond nélkül el fogod tudni adni a zsibin. Megkérdezhetem egyébként miből sikerült kettőt rendelned?

1 Likes

Kaptam emailt róla, de ezt még 18-án rendeltem.

Eleve eladásra szántam egy-két dolgot, ami kellett a free shippinghez, de így most több lesz belőlük: 104-es ecset, soft sun voyager paletta, 228-as és 317-es ecset…

1 Likes

Aha. Azért kérdeztem, mert én kaptam a megrendelésről egy mail-t, majd utána nem sokkal egy másikat, a levél bal oldalán sold out-tal voltak jelölve a megrendelt szettek, a jobb oldal pedig a megrendelést tartalmazta. Kicsit zavaros.

Nekem csak ennyi van benne: We’re happy to let you know that your order has been shipped! Meg a rendelési szám és a rendelt termékek felsorolva.

1 Likes

Köszi, remélem ilyet is kapok majd…

1 Likes

Ja, a lényeget meg lehet, hogy le is hagytam, a bal oldalon még ez is szerepel:

OUT OF STOCK

Contact us for more information

Lányok, akik tegnap rendeltetek milyen mail-t kaptatok?
Lehet, hogy mégsem lesz vásárlás most sem??

1 Likes

Szerintem mindenképpen írj nekik. Én nem kaptam ilyen levelet.

1 Likes

Nekem visszajött az igazolás a vásárlásról hogy fizetve és az hogy mikor várható az érkezése. Paypal-es fizetés volt.

1 Likes