De igen, egyszer ő is sorra fog kerülni, abban biztos vagyok. Viszont a Zoeva szettünk megint Sold Out lett.
Ha jó emlékszem, Te vártad az EL karácsonyi palettáit a piactéren. Megérkeztek!
Akkor megnézem. Köszönöm!
Most készleten van megint az Offline set, ha valakinek aktuális lehet.
Köszi, hogy szóltál, én rendeltem most ebből is
Én is rendeltem, max eladom Előző rendelésemmel összekombináltam, hogy free shipping legyen, azt meg töröltettem. Bár amúgy nekem az Eye see set lenne a tökéletes.
Igen, én is arra pályáznék, ha lehetne
Akkor majd szólj, ha úgy van
Mindenképp
Na jó, most adták fel az első csomagomat, amit visszamondtam, gondolom így annak a szándékomnak már lőttek… Tele leszek Zoeva cuccokkal
Hol láttad, hogy már fel is adták?
Szerintem gond nélkül el fogod tudni adni a zsibin. Megkérdezhetem egyébként miből sikerült kettőt rendelned?
Kaptam emailt róla, de ezt még 18-án rendeltem.
Eleve eladásra szántam egy-két dolgot, ami kellett a free shippinghez, de így most több lesz belőlük: 104-es ecset, soft sun voyager paletta, 228-as és 317-es ecset…
Aha. Azért kérdeztem, mert én kaptam a megrendelésről egy mail-t, majd utána nem sokkal egy másikat, a levél bal oldalán sold out-tal voltak jelölve a megrendelt szettek, a jobb oldal pedig a megrendelést tartalmazta. Kicsit zavaros.
Nekem csak ennyi van benne: We’re happy to let you know that your order has been shipped! Meg a rendelési szám és a rendelt termékek felsorolva.
Köszi, remélem ilyet is kapok majd…
Ja, a lényeget meg lehet, hogy le is hagytam, a bal oldalon még ez is szerepel:
OUT OF STOCK
Contact us for more information
Lányok, akik tegnap rendeltetek milyen mail-t kaptatok?
Lehet, hogy mégsem lesz vásárlás most sem??
Szerintem mindenképpen írj nekik. Én nem kaptam ilyen levelet.
Nekem visszajött az igazolás a vásárlásról hogy fizetve és az hogy mikor várható az érkezése. Paypal-es fizetés volt.