Akciók - tudsz róla?

Ou… :confused: Akkor ezt még átgondolom. Gyakran szokott lenni ilyen jó áron?

Konkrétan ennél a terméknél nem tudom, de ha a többi terméket nézem akkor havonta-kéthavonta biztos beraknak mindent legalább 1x a -60%-ba. Ami ugye nem is annyi, mert ilyen drágán sehol nem adják ezeket a cuccokat, mint ami ide eredeti árnak van írva… :smiley:

Tényleg :smile: na kíváncsi leszek akkor majd a vélemenyedre a palettáról

1 Likes

@dunaimano: A Pink Elements Complete Eye szett elérhető!

4 Likes

Le is csaptam kettőre, egyik karácsonyi ajándék lesz egy rokonnak. Még mindig kapható, szerintem ezúttal jut mindenkinek itt is.

1 Likes

Én is kettőt vettem, szintén karácsonyi ajándék lesz az egyik. A másikkal még kitalálom mi legyen.

A pink nyél tetszeni fog a fiatal lánynak aki kapja.

Azért egyiket gondolom te is megtartod. :slight_smile:

4 Zoeva ecsetem van, 3 szemre való. Most meglátom a Sigmához képest hogyan muzsikálnak majd. Arcra nekem az RT vált be jobban, ha az árát és a minőséget nézem.

Azért én még nézegetem az oldalt. Vannak szép dolgok. Palettát nem szabad vennem, max. másnak.

2 Likes

Köszi, hogy jelezted. Végre, több nap után sikerült is vásárolni - szintén 2 szettet, az arcra és a szemre valót is. A 228-ból pedig, ami ajándékként érkezik, bármennyi jól jön! :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Én is vettem belőle mert szép a színe. Zömében fekete ecsetjeim vannak és bár túl vagyok a fiatal lány koron ,de jó lesz ez nekem. :slight_smile:

1 Likes

Én is vettem egy Pink elements szettet és egy folyékony highlightert (alapvetően nem szeretem őket, de ez olyan szép, tudjátok, na). Az ecseteket meg bűn lett volna otthagyni ennyi pénzért.

4 Likes

@zalla :sparkling_heart::heartpulse::gift_heart: köszönöm èn is az infòt, a 2 szettet èn is megrendeltem :heart_eyes: ecsetből soha nem elèg

4 Likes

A Sephora német oldalán - 15% van minden sminkre.

Valószínűleg egyébként így fog járni. Bár bevallom, magamtól csak a legvégső esetben vennék pink nyelű ecseteket. De szeretem a márka ecseteit, és úgyis egy ideje úgy érzem kellene pár új darab a készletembe. :slight_smile:
A Premiere szettet nézegettem nagyon. Végül én is meggyőztem magam arról, hogy felesleges még egy paletta…

Most kaptam levelet arról, hogy elindult a Rephr black friday akciója, de a Zoeva mellett szerintem már senkit sem érdekel. :rofl:

1 Likes

Igen, a pink nekem se kedvenc színem, viszont ugyanaz a szett, mint a fekete nyeles, csak jóval olcsóbban. Fekete nyelesek a Sigmák is, legalább könnyebb lesz őket megkülönböztetni.

1 Likes

Egyébként black friday akciók, amik eddig szembe jöttek:

Beauty Bay: 30% bizonyos márkák termékeire, pl. ABH, Dose of Colors, Nabla, Sigma. Szállítási költség sajnos továbbra is van. :frowning:

Charlotte Tilbury: A megjelölt termékekre 30% kedvezmény.

Colourpop: Karácsonyi szettek 23-án és elvileg azon a napon (aznaptól?) 30% kedvezmény az oldalon.

Cult Beauty: Bizonyos márkák termékeire 25-30% kedvezmény. (A kasszánál kerül levonásra).

Deciem: Az egész hónapban, kivétel 27-én minden termékre 23% kedvezmény.

Feelunique: Többféle márkára 20-35%, valamint napi akcióban bizonyos termékek. 40 euró felett ingyenes a szállítás.

Lookfantastic: Egyelőre a Lookfantastic Black Friday Box elérhető.

Pat Mcgrath: 25% kedvezmény, 150 dollár felett 30%.

Rephr: 20% mindenre, nagyobb kedvezmény bizonyos szettekre.

Zoeva: 30-70% a megjelölt termékekre.

8 Likes

Patmcrathnál a leértékelt termékekre is érvényes az akció?

Azokra nem, legalábbis a hírlevélben ez szerepel.

1 Likes

Mondjuk nem is vártam :slight_smile: köszi!

Jolse-n ismét free shipping 50 dolcsi felett és az eredeti árral kalkulálnak… :roll_eyes: Sz@r az élet. :rofl:

1 Likes