Akciók - tudsz róla?

Charlotte Tilbury Black Friday akció: https://www.charlottetilbury.com/eu/products/black-friday-beauty-deals

:pensive::smirk: vajon mikor…

1 Likes

Leárazták, ha valaki szeretné:

https://www.cultbeauty.co.uk/hourglass-ambient-lighting-edit-sculpture-.html

1 Likes

Sztem hamarosan. :smiley:

1 Likes

Ne sajnáld, én egyszer vettem ilyen párnázott titokzoknit, iszonyat :poop: volt. Túl vastag volt benne a párna, emiatt sokat elvett a cipóből, és így már kényelmetlen volt, de közben meg a sarkamról folyton lecsúszott.

Nekem is van, és ugyanez a tapasztalatom, folyton lecsúszott a sarkamról. 2 pár volt egyben, egyiket sosem hordtam, másikat is csak egyszer…

@zalla
Újra van pár nagyon akciós zoeva ecsetkészlet!

2 Likes

Ó, már megint mind majdnem sold out :frowning:
De köszönöm szépen, hogy szóltál. Igyekszek következőnek jobban sietni. :slight_smile:

1 Likes

Igeeen, mire a megrendelésre nyomtam elfogyott :frowning:

1 Likes

Pedig mind össze ezt a 10 percet gondolkodtam, hogy melyiket vegyem meg…

2 Likes

Egyáltalán sikerül innen valakinek is megvásárolnia amit szeretne? Ezek szerint azonnal elfogynak a szettek. :face_with_raised_eyebrow:
Legközelebb viszont az összes szóba jöhetőt inkább pakold be a kosárba, utána ráérsz átgondolkodni, hogy melyik legyen. Hátha így sikerülhet. :four_leaf_clover:

1 Likes

Hiába teszi kosárba, sajnos azzal nincs lefoglalva, ugyanúgy elfogyhat.
Amúgy nekem sikerült olyat rendelni, ami hol sold out, hol nem :grinning: Sajnos nem ecsetszettet, különben én is arra gyúrnék…

2 Likes

Na, én már arra gondoltam, hogy legközelebb az összeset megvásárolom, és majd utána eldöntöm, melyiket is akarom tényleg. :smiley: Ilyen áron szerintem gyorsan lecsapnak rá majd zsibin is.

2 Likes

Köszönöm @Kokapu és @Vicus a (némileg) “fájdalomcsillapító” :grinning: infót :smiling_face_with_three_hearts:.
Ugyan azt olvastam a véleményezőktől, hogy a méretezésével van baj, mert pl. a 38-as lábra abszolút kicsi. Az én lábam viszont annyira sovány, hogy pl. néha jól jönne egy ilyesmi a balerina cipőimbe, ami 2 funkciós lehetne :wink: … szóval még nem adtam fel, ha eljutok (:mask:) egyszer, áldoznék rá 2000 Ft-ot, mert szeretném kipróbálni.

1 Likes

Ezt biztosra veheted. De szerintem ha ide kiteszed, itt is lesz rá kereslet. :smiley: Szóval szerintem tényleg vegyél meg mindent amit látsz.

2 Likes

Ha esetleg valaki pályázik a Nabla Poison garden palettára és egyébként is nagybevásárlásra készül, akkor a pandán ha rendelsz egy bármilyen értékű palettát, akkor lehet használni a 3-GIFTS kódot, és 21.000 forintos vásárlás felett a kiválasztható ingyenes ajándékok között ez is ott van.

6 Likes

Sziasztok! :slight_smile:
Tanácsot szeretnék kérni. :smiley: YesStyle-on nagyon jó áron van most a Missha Magic Cushion Cover Lasting (es az árfolyam is kedvező: 302Ft 1USD). Hogy kijöjjön az 5 dolláros szállítás raknék kettőt is a kosárba, de még egy alig használt van itthon. Bontatlanul meddig bírja, van tapasztalatotok? Érdemes most beruházni rá? :confused:

Valószínűleg egy hiba miatt 360 forintért van fent pandán egy L.O.V paletta, ha esetleg valaki élni akarna a lehetőséggel. A márka az essence és a Catrice testvermarkaja, gondolom a minőség is követi ezeket a márkákat.Screenshot_20201120-110223_Samsung Internet

5 Likes

Szerintem attól függ milyet küldenek. Én nemrég kaptam egy koreai eladótól ebayen olyat, ami 2021 júniusig jó felbontás nélkül, hát nem repestem az örömtől… :rage: Ráadásul úgy vettem, hogy még van az előzőből, ergo még fel sem bontottam :confused:

2 Likes

Köszi, pont rendeltem, bedobtam mellé. :blush: Amúgy ez egy 20eurós cucc.
Nekem meg az tűnt fel, hogy ha beraksz egy palettát a gift3 kóddal kapott választható termék plusz ajándék akkor is ottmarad, ha kidobod a kosárból, csak maradjon a rendelés értékhatár felett.

2 Likes