Charlotte Tilbury Black Friday akció: https://www.charlottetilbury.com/eu/products/black-friday-beauty-deals
vajon mikor…
Leárazták, ha valaki szeretné:
https://www.cultbeauty.co.uk/hourglass-ambient-lighting-edit-sculpture-.html
Sztem hamarosan.
Ne sajnáld, én egyszer vettem ilyen párnázott titokzoknit, iszonyat volt. Túl vastag volt benne a párna, emiatt sokat elvett a cipóből, és így már kényelmetlen volt, de közben meg a sarkamról folyton lecsúszott.
Nekem is van, és ugyanez a tapasztalatom, folyton lecsúszott a sarkamról. 2 pár volt egyben, egyiket sosem hordtam, másikat is csak egyszer…
Ó, már megint mind majdnem sold out
De köszönöm szépen, hogy szóltál. Igyekszek következőnek jobban sietni.
Igeeen, mire a megrendelésre nyomtam elfogyott
Pedig mind össze ezt a 10 percet gondolkodtam, hogy melyiket vegyem meg…
Egyáltalán sikerül innen valakinek is megvásárolnia amit szeretne? Ezek szerint azonnal elfogynak a szettek.
Legközelebb viszont az összes szóba jöhetőt inkább pakold be a kosárba, utána ráérsz átgondolkodni, hogy melyik legyen. Hátha így sikerülhet.
Hiába teszi kosárba, sajnos azzal nincs lefoglalva, ugyanúgy elfogyhat.
Amúgy nekem sikerült olyat rendelni, ami hol sold out, hol nem Sajnos nem ecsetszettet, különben én is arra gyúrnék…
Na, én már arra gondoltam, hogy legközelebb az összeset megvásárolom, és majd utána eldöntöm, melyiket is akarom tényleg. Ilyen áron szerintem gyorsan lecsapnak rá majd zsibin is.
Köszönöm @Kokapu és @Vicus a (némileg) “fájdalomcsillapító” infót .
Ugyan azt olvastam a véleményezőktől, hogy a méretezésével van baj, mert pl. a 38-as lábra abszolút kicsi. Az én lábam viszont annyira sovány, hogy pl. néha jól jönne egy ilyesmi a balerina cipőimbe, ami 2 funkciós lehetne … szóval még nem adtam fel, ha eljutok () egyszer, áldoznék rá 2000 Ft-ot, mert szeretném kipróbálni.
Ezt biztosra veheted. De szerintem ha ide kiteszed, itt is lesz rá kereslet. Szóval szerintem tényleg vegyél meg mindent amit látsz.
Ha esetleg valaki pályázik a Nabla Poison garden palettára és egyébként is nagybevásárlásra készül, akkor a pandán ha rendelsz egy bármilyen értékű palettát, akkor lehet használni a 3-GIFTS kódot, és 21.000 forintos vásárlás felett a kiválasztható ingyenes ajándékok között ez is ott van.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. YesStyle-on nagyon jó áron van most a Missha Magic Cushion Cover Lasting (es az árfolyam is kedvező: 302Ft 1USD). Hogy kijöjjön az 5 dolláros szállítás raknék kettőt is a kosárba, de még egy alig használt van itthon. Bontatlanul meddig bírja, van tapasztalatotok? Érdemes most beruházni rá?
Valószínűleg egy hiba miatt 360 forintért van fent pandán egy L.O.V paletta, ha esetleg valaki élni akarna a lehetőséggel. A márka az essence és a Catrice testvermarkaja, gondolom a minőség is követi ezeket a márkákat.
Szerintem attól függ milyet küldenek. Én nemrég kaptam egy koreai eladótól ebayen olyat, ami 2021 júniusig jó felbontás nélkül, hát nem repestem az örömtől… Ráadásul úgy vettem, hogy még van az előzőből, ergo még fel sem bontottam
Köszi, pont rendeltem, bedobtam mellé. Amúgy ez egy 20eurós cucc.
Nekem meg az tűnt fel, hogy ha beraksz egy palettát a gift3 kóddal kapott választható termék plusz ajándék akkor is ottmarad, ha kidobod a kosárból, csak maradjon a rendelés értékhatár felett.