Akciók - tudsz róla?

Rendeltem a Juvia’s-tól, megkaptam az e-mailt a szállításról. DHL hozza a motyót:
We wanted to let you know that your order (#rendelésszám) was shipped via DHL eCommerce, DHL Parcel International Standard on 11/17/2020.

2 Likes

Köszi!
Én is ezt gondoltam volna az EU Standard Shipping alapján, mert régen is a DHL eCommerce-et takarta ez a szállítási mód. A Fedex azért drága muri.

2 Likes

A csudába, az egyik gyengém ez a nyomorult akció :hear_no_evil: :sweat_smile: :laughing:

1 Likes

Ha ez vigasztal, nem csak Neked. :see_no_evil::rofl:

1 Likes

:rofl: Hát, nem nagyon :wink:
Be is vásároltam :yum:

1 Likes

Kb. óránként ránézek a Zoeva oldalára, mert úgy jártam hétfőn, mint @Vicus, addig gondolkodtam a jóáras ecsetszetten, hogy elkapkodták. De láttam azóta, hogy van fent újabb akció, csak azt is elkapkodták. Vagy csak elsőre nem figyeltem. De nem akarok lemaradni, ha valamit újra elérhetővé tesznek. :smiley:

2 Likes

Megaszerda - az év leárazása

Vásárolj 30% kedvezménnyel akármilyen használati cikket.

https://www.tchibo.hu/

1 Likes

De jó hogy szólsz, akartam is vásárolni :slight_smile:

1 Likes

Hogyan tudok üzletbe való kiszállítást kérni? Simán kosárba rakom a terméket, elvileg van is lehetőség click & collect-re, de a szállítási címeknél nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Lehet, hogy a megaszerda kedvezmény miatt nem tudok így rendelni?

UP: feladtam, megrendeltem házhoz.

1 Likes

Azt hiszem korona helyzet óta nem lehet boltba kérni.

1 Likes

Írd meg ide légyszi, ha látsz valami újat :blush:

1 Likes

mindenképp!

1 Likes

Nem tudok ebben sajnos segíteni. Keddenként van ingyenes kiszállítás, lehet, hogy az akció miatt még boltba sem kérhető ilyenkor a kiszállítás. Eléggé érthetetlen, hogy miért van ez így. A válasz valószínű az lehet, hogy “csak”.

1 Likes

Bocsánat, visszavonom, nincs ingyenes szállítás a Beauty Bayen, hiába írja ezt a hírlevél… :frowning:

Én végül leadtam egy rendelést, miután újra volt készleten egy paletta. Instán azt írták kommentben, hogy a limitált cuccok nem lesznek újra készleten valószínűleg.

1 Likes

Én is próbáltam ruhapróba miatt boltba kérni a Tchibo-t, de megszüntették “a vírus miatt”.

@zalla szia, ugyan nem tőlem kérdezted, de mikor otthon (Mo.) járok (ki tudja, mikor lesz legközelebb? :mask::face_with_raised_eyebrow:), néha a MOM-ban is szívesen körülnézek, kedvelem az itteni nagy Müllert és pihenésként fix sūtiző/kávézóm az itteni Tchibo (számomra olyan kis intim hely, ahol szívesen elnézegetem a magyar nők szokásait is).
A kérdésedre válaszolva - de tilos kinevetni ! :face_with_hand_over_mouth: - életemben most és itt láttam először párnázott titokzoknit :flushed: :+1:, sőt, szintén párnázott női talpbetét, nyitott cipőhöz -változat is létezik :crazy_face: :ok_hand:, de sajnos a járvány miatt nem lehet az üzletbe rendelni [esetleg a (kis)fiam közreműködésével :wink: “bevásároltam” volna], … :neutral_face: szóval Petőfi közismert versével élve, vásárlási szándékom “Fūstbement terv”-vé vált.:confused:

1 Likes

3 Likes

Nekem még mindig nem adták fel… neked igen?

1 Likes

Nekem se. :smiley: