Rendeltem a Juvia’s-tól, megkaptam az e-mailt a szállításról. DHL hozza a motyót:
We wanted to let you know that your order (#rendelésszám) was shipped via DHL eCommerce, DHL Parcel International Standard on 11/17/2020.
Köszi!
Én is ezt gondoltam volna az EU Standard Shipping alapján, mert régen is a DHL eCommerce-et takarta ez a szállítási mód. A Fedex azért drága muri.
A csudába, az egyik gyengém ez a nyomorult akció
Ha ez vigasztal, nem csak Neked.
Hát, nem nagyon
Be is vásároltam
Kb. óránként ránézek a Zoeva oldalára, mert úgy jártam hétfőn, mint @Vicus, addig gondolkodtam a jóáras ecsetszetten, hogy elkapkodták. De láttam azóta, hogy van fent újabb akció, csak azt is elkapkodták. Vagy csak elsőre nem figyeltem. De nem akarok lemaradni, ha valamit újra elérhetővé tesznek.
Megaszerda - az év leárazása
Vásárolj 30% kedvezménnyel akármilyen használati cikket.
De jó hogy szólsz, akartam is vásárolni
Hogyan tudok üzletbe való kiszállítást kérni? Simán kosárba rakom a terméket, elvileg van is lehetőség click & collect-re, de a szállítási címeknél nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Lehet, hogy a megaszerda kedvezmény miatt nem tudok így rendelni?
UP: feladtam, megrendeltem házhoz.
Azt hiszem korona helyzet óta nem lehet boltba kérni.
Írd meg ide légyszi, ha látsz valami újat
mindenképp!
Nem tudok ebben sajnos segíteni. Keddenként van ingyenes kiszállítás, lehet, hogy az akció miatt még boltba sem kérhető ilyenkor a kiszállítás. Eléggé érthetetlen, hogy miért van ez így. A válasz valószínű az lehet, hogy “csak”.
Bocsánat, visszavonom, nincs ingyenes szállítás a Beauty Bayen, hiába írja ezt a hírlevél…
Én végül leadtam egy rendelést, miután újra volt készleten egy paletta. Instán azt írták kommentben, hogy a limitált cuccok nem lesznek újra készleten valószínűleg.
Én is próbáltam ruhapróba miatt boltba kérni a Tchibo-t, de megszüntették “a vírus miatt”.
@zalla szia, ugyan nem tőlem kérdezted, de mikor otthon (Mo.) járok (ki tudja, mikor lesz legközelebb? ), néha a MOM-ban is szívesen körülnézek, kedvelem az itteni nagy Müllert és pihenésként fix sūtiző/kávézóm az itteni Tchibo (számomra olyan kis intim hely, ahol szívesen elnézegetem a magyar nők szokásait is).
A kérdésedre válaszolva - de tilos kinevetni ! - életemben most és itt láttam először párnázott titokzoknit , sőt, szintén párnázott női talpbetét, nyitott cipőhöz -változat is létezik , de sajnos a járvány miatt nem lehet az üzletbe rendelni [esetleg a (kis)fiam közreműködésével “bevásároltam” volna], … szóval Petőfi közismert versével élve, vásárlási szándékom “Fūstbement terv”-vé vált.
Nekem még mindig nem adták fel… neked igen?
Nekem se.