Akciók - tudsz róla?

Zoeva oldalon nagyon nagy akciók vannak, 30-70%.

2 Likes

A Beauty Bay oldalán meg a szokásos, Black Friday előtt kezdődő Black Friday akciók… :smiley:

3 Likes

Féláron voltak az ecsetszettek is, de egy kivételével, tegnapra mind elfogyott. Most új akciók vannak, azt látom.

1 Likes

Marionnaud oldalán is változatos akciók -20-40%, a Notinon -15% a parfümökre és lakásillatosítókra. Legalább jó illatban teljen a szociális távolságtartás :slight_smile:

4 Likes

Pat Mcgrath 150 $ alatt 25%, 150$ felett 30%

Már elmúlt .

Csak ideesz a fene :laughing: pedig megfogadtam, hogy nem nézek erre a topicra (azóta még többet költök :sweat_smile:)
Estee Lauder oldalon van pár cucc féláron. Ezek:
https://www.esteelauder.hu/products/27103/utolso-esely

10 Likes

Kemény hét elé nézünk… :smiley:

7 Likes

Kész fertő!!! :money_mouth_face: :see_no_evil: :rofl:

2 Likes

Kikészítetek :rofl:
Nem volt elég a Deciem, a Juvia’s… és akkor még toljátok tovább. :see_no_evil:
Abba ne hagyjátok! :smiling_face_with_three_hearts: :smile:

1 Likes

A Zoeva csomagot futárcég vagy a posta szállítja ki? Ez angol vagy amerikai webshop?

Németországból jön. MPL hozza.

1 Likes

Fú nagyon jó akciók vannak, majdnem elcsíptem egy ecsetszettet, ami 50%-nál is jobban le volt árazva, csak túl sokat szüttyögtem :grinning: remélem lesznek még jó akciók, mert elvileg nov. 30-ig tart az akció, csak lesz más is, mert nagyon sok cucc már most sold out.

2 Likes

Igen, az egyik Facebook csoportban írták.

1 Likes

@Emiii: ma este 6-tól újra itt a night shoppig a Douglasnál! :wink:

4 Likes

Én most írtam nekik, hogy a “standard shipping” mit jelent pontosan, kíváncsian várom a válaszukat.

Beautybayen Black Friday alatt nincs ingyen szállítás még 75 euró felett sem. Azt írták Instagramon egy kommentben, hogy semmilyen másik promó nem elérhető ezidő alatt, és ők az értékhatár feletti ingyenes szállítást is promónak veszik…

Na ne :smiley: Nem szívesen rendelek már így tőlük sem. Azért olyan nagyon hűha akciók ott sincsenek.

Ez jó hír. Akkor csak tartanak még egyet.
:slight_smile:

Köszi szépen! :kissing_heart: A szinglinapon már kitomboltam magam :laughing:

1 Likes