Akciók - tudsz róla?

Kíváncsi leszek, mi lesz most a boltokban a lezárások okán… tavasszal lemondták az összes Müller szombatot erre hivatkozásul.
Pont szerettem volna venni néhány ArtDeco szemhéj monót, kellett volna a Joy vagy Müller szombat.

Hát, mondjuk most rendeltem az Intenset oldalról akcióban fehérjeport, szóval már nem lesz létszükséglet, de azért jó lett volna…

1 Likes

Pénteken voltam Müllerben, csomó sminkmárka -30% volt, Artdeco is, simán leárazás, szerintem most is tart.

3 Likes

Nincs Müller kupon.

MAC - 24% ma VIP24 kóddal

2 Likes

Köszi szépen!
Végül is, akkor jó is, hogy megrendeltem a másik helyről.

1 Likes

ÁÁÁ! Köszi! Holnap felhívom őket, van-e még ez?

1 Likes

Igen ,de nem mindenre engedi használni. Vagy csak nekem?

Nem mindenre. Screenshot_20201109_191045_com.google.android.gm

Lányok, beszeljetek le, hogy ne rendeljek a mactől 19000 ft értékben 24 %kedvezménnyel :laughing:

2 Likes

:rofl:
Hát figyu, szükséged van ezekre a cuccokra? Nem. Tudsz nélkülük élni? Igen. Van jobb, amire elkölthetnéd/félretehetnéd ezt a pénzt? Megbánod később, ha kihagyod a lehetőséget?
Stb. Hajrá :joy:

2 Likes

IMG_20201109_194432

:rofl:

Amúgy nálam is pihennek a termékek a kosárkában, megvegyem-ne vegyem dilemma… :rofl:

10 Likes

:smiley: Pihengetnek nálam is a kosarakban termékek. Megyek tornázok egyet. Hátha segít.:smiley:

4 Likes

Miket vennétek?:slight_smile:

1 Likes

Csúnya bukta, már meg is vettem.:smiley: Húzok tornázni, vezeklek legalább ezzel is a mohóságom előtt.:smiley:

5 Likes

Mit vennél?

De nyugtasson meg, hogy ezek a termékek sokáig a társaid lesznek.:slight_smile:

1 Likes

Igen, kicsit praktikusak. A fix Plust a Kismamámra elfújkáltam, és én nagyon szeretem, mikor picit túltolom a sminket, elveszi a maszkhatást. Strobe krémem ezer éve volt, szerettem, télen különösen jót tesz a pofimnak. A holografikus szájfényt pedig úgy gondoltam karácsonykor megvillantom otthon vidéken a templomban, illetve abban fogom pingálni a méziket.:smiley:

10 Likes

A templomot és a méziket különös gonddal képzelem el. Főleg a vénasszonyok rosszalló tekintetét.:smiley:

1 Likes

Én ezer éve egy mineralize blusht szeretnék megvenni, de sosem jutok el odáig, hogy a boltban kipróbáljam, hogy pontosan melyik is állna nekem jól… :roll_eyes:

1 Likes