Kíváncsi leszek, mi lesz most a boltokban a lezárások okán… tavasszal lemondták az összes Müller szombatot erre hivatkozásul.
Pont szerettem volna venni néhány ArtDeco szemhéj monót, kellett volna a Joy vagy Müller szombat.
Hát, mondjuk most rendeltem az Intenset oldalról akcióban fehérjeport, szóval már nem lesz létszükséglet, de azért jó lett volna…
Pénteken voltam Müllerben, csomó sminkmárka -30% volt, Artdeco is, simán leárazás, szerintem most is tart.
Nincs Müller kupon.
MAC - 24% ma VIP24 kóddal
Köszi szépen!
Végül is, akkor jó is, hogy megrendeltem a másik helyről.
ÁÁÁ! Köszi! Holnap felhívom őket, van-e még ez?
Igen ,de nem mindenre engedi használni. Vagy csak nekem?
Nem mindenre.
Lányok, beszeljetek le, hogy ne rendeljek a mactől 19000 ft értékben 24 %kedvezménnyel
Hát figyu, szükséged van ezekre a cuccokra? Nem. Tudsz nélkülük élni? Igen. Van jobb, amire elkölthetnéd/félretehetnéd ezt a pénzt? Megbánod később, ha kihagyod a lehetőséget?
Stb. Hajrá
Amúgy nálam is pihennek a termékek a kosárkában, megvegyem-ne vegyem dilemma…
Pihengetnek nálam is a kosarakban termékek. Megyek tornázok egyet. Hátha segít.
Miket vennétek?
Csúnya bukta, már meg is vettem. Húzok tornázni, vezeklek legalább ezzel is a mohóságom előtt.
Mit vennél?
De nyugtasson meg, hogy ezek a termékek sokáig a társaid lesznek.
Igen, kicsit praktikusak. A fix Plust a Kismamámra elfújkáltam, és én nagyon szeretem, mikor picit túltolom a sminket, elveszi a maszkhatást. Strobe krémem ezer éve volt, szerettem, télen különösen jót tesz a pofimnak. A holografikus szájfényt pedig úgy gondoltam karácsonykor megvillantom otthon vidéken a templomban, illetve abban fogom pingálni a méziket.
A templomot és a méziket különös gonddal képzelem el. Főleg a vénasszonyok rosszalló tekintetét.
Én ezer éve egy mineralize blusht szeretnék megvenni, de sosem jutok el odáig, hogy a boltban kipróbáljam, hogy pontosan melyik is állna nekem jól…