Akciók - tudsz róla?

Clinique LATE NIGHT SHOPPING🌙
Szerezd be kedvenc termékeid az éjszaka leple alatt 30% kedvezménnyel!
Vásárlás: https://bit.ly/2Gwf73F

*A kedvezmény 2020.11.10. 21:00 órától 2020.11.11. 02:00 óráig online érvényes, mini termékekre, ünnepi szettekre, a Moisture Surge Intense hidratálóra, All-in-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover sminklemosóra és az Even Better All-Over Concealer korrektorra nem vonatkozik, illetve egyéb ajánlattal nem összevonható. Online a kedvezmény a kosárban automatikusan levonásra kerül.

3 Likes

Es meg valami osszeghatar felett van egy kis neszeszer is termekekkel :wink:

Mac cosmetics-en ma szamos termek felaron, ha minimum kettot veszel;-)

1 Likes

Mikor van a hivatalos Black Friday?

November utso hete szokott lenni.

Nov. 27.

Én is így tudom ,most meg folyton bombáznak a B.F ajánlatokkal szerdán.

1 Likes

Az a baj, hogy ez egy tökéletes alkalom, hogy a boltok reklámozzák magukat. Azért nem mondom, hogy akciózzanak, mert a magyar boltok általában azt szokták hozni, amit egy átlagos kupon napon szoktak. És minden héten el akar adni valamit novemberben BF felkiáltással. A Media Marktban pedig már az egész hónap fekete…
Ami nekem új, az a mai Singles Day, ami a párom szerint kínai eredetű. Hogy mi közünk van nekünk a dologhoz, én nem tudom. Mindenesetre elvileg ma is lesznek akciók több helyen.

1 Likes

Ha jól értelmezem jolse-on 50 dollár felett free shipping van. Még ha áfát kell is fizetni, legalább a 18 dolláros szállítást nem. Ráadásul az eredeti árnak kell 50 dollár felett lennie az ingyen szállításhoz, nem a kedvezményesnek.

1 Likes

Igen, hozzánk is ingyen van 50 felett :slight_smile:

Nem gondoltam volna, hogy még így is ilyen jó áron lesznek a dolgok, rendeltem is. Mondjuk maradtam 40 dollár alatt, nem mertem kockáztatni (jobban). :smiley:

2 Likes

Miket rendeltél?
Kis lüke vagyok, eszembe se jutott, hogy kedvezményekkel 50 vagy 40 USD alatt maradhatok.

1 Likes

TONYMOLY THE Chok Chok Green Tea Intense Cream
COSRX ADVANCED SNAIL 92 ALL IN ONE CREAM
A’PIEU Madecassoside Cream

Annyira szeretem a koreai krémeket, de így szérumokat nem tudtam rendelni… Mondjuk holnap leadhatok még egy rendelést :smiley:
Meg amúgy valami kuponok is vannak, pl. ha $50 felett rendelünk (kedvezményes árral számolva), akkor elméletileg van hozzá $5 kupon, szóval úgy már csak $45 lenne… Na ezt elmagyarázni a NAV-nak :smiley: Vajon $45 rendelés mennyire necces? Mekkora összeget írhatnak rá? :roll_eyes: Ja mert időközben visszaléptem gondolkodóba és mégsem adtam le még a rendelést :smiley:

4 Likes

Ja, úgy tűnik, hogy a Halloween és az Apák Napja után új ünnep születik itthon is :grin: a Douglasnál is 3 napos akció van erre hivatkozásul. Nem is értem, miért nincs állandó 20% egészen Karácsonyig, nem kéne variálni a kezdőlapot :smile: utána meg jöhet rögtön a 30 február közepéig :smile:

3 Likes

Szia, milyen kupont kell beírni az 5 dolcsis kuponhoz? Köszönöm szépen!:slight_smile:

Szia,
itt vannak, én nem töltöttem le: http://jolse.com/bigsalecoupons.html

2 Likes

Még nem érvényesíthetők.:frowning: Köszi.

De, sikerült a végén :slight_smile:

Én maradtam 40 dollár alatt végül.

Én NAV-osként kockáztattam eddig mindig.:smiley:

5 Likes