Akciók - tudsz róla?

Azt ami neked is van a 20-as évek témájút :blush:

2 Likes

Bízom benne, hogy neked is tetszeni fog. :wink:

Én is megvettem, amint megláttam ezt a kommentedet. :roll_eyes::grin: Az október, november nagyon kicsinálja a pénztárcámat, túl sokat vásároltam. :neutral_face:

3 Likes

Hétfőn szerintem meg is kapjuk :smiling_face_with_three_hearts:
Jaj ne is mondd, kicsit most meg kell pihenni :rofl:

1 Likes

Szakértőktől kérdezném :slightly_smiling_face: Douglas Night shopping milyen időközönként szokott lenni?
Érdemes rá várni, lesz mostanában? :face_with_raised_eyebrow:

2 hete volt. A pandemia alatt havonta van, szinte. Elotte azert nem volt ennyi.

1 Likes

Profilképed :heart_eyes:!

1 Likes

Ó, milyen vakegér vagyok :roll_eyes:

Kb. 20-a körül.

1 Likes

Szerintem idén már nem lesz, jönnek a karácsonyi akciók, tavaly is így volt. Azért lesz 20%-os akciós is.

Nézd meg a Marionnaudot, most -30% akció, 3 termék, de nincs összeghatár. Ez viszont szimpi.

2 Likes

Én még nem fedeztem fel benne különösebb logikát, a pandémia óta kb. kéthetente van ez a 30.000 fölött 30%. De ahogy Gloria is írta, most a Marionnaudban most van 30%.

1 Likes

Douglasshop Estée Lauder Xmas 2020 Blockbuster szett webshopon nincs vásárláshoz kötve, önmagában is megvásárolható elvileg. Boltban azt hiszem 30.000 Ft értékben kell vásárolni EL terméket, hogy megvásárolható legyen.

Jé, eddig ilyen még nem is volt. Amennyiben 25.000 Ft értékben vásárolsz bármely Estée Lauder terméket, 29.000 Ft-ért juthatsz hozzá a Blockbuster szetthez - az EL webshop és a Müller is így árulja.

1 Likes

Sztem elcsesztek a D. Webshopon. :roll_eyes:

1 Likes

Lehet, de aki fontolgatja a vásárlást, ne sokat gondolkodjon, itt a kedvező lehetőség! Én a tavalyit kihagytam, de most a Müllerben már megvásároltam. :christmas_tree:
A szemfestékek és a pirosító volt, amire elcsábultam, már megint. A bársony koffer nyiklik-nyaklik, nincs semmi tartása, ellenben mutatós darab.

2 Likes

20 % Cultbeauty-n.

2 Likes

Douglas -20% akció

1 Likes

Nem tudjátok, lesz még Müller szombat mostanában? Vagy a Joy-napokban benne vannak?
Kéne vennem vegán fehérjét náluk, mert a múltkori fogyóban van, és nagyon bejött, de ha lesz pl. a hétvégén, akkor azt megvárnám…

November 9-ig IHERB 22 %

1 Likes

Otthon van újságom, este megnézem neked.

1 Likes