Akciók - tudsz róla?

Rendeltem is @macooka hatására egy Makeup Obsession palettát. Nem ismerem a márkát, ez lesz az első termékem tőlük:

Kép

8 Likes

Na remélhetőleg akkor tetszeni fog :smiley: Nekem ez pont nincs meg, de reméljük ez is van olyan jó, mint a többi :smiley:

Nézegettem a színesebb verziókat is, de a CP So Jaded és a BPerfect Love Tahiti mellé feleslegesnek éreztem. Ez jobban kihasználható számomra.

3 Likes

Ha érdekel akkor mehet postán is…

1 Likes

Deciem: - 23% egész novemberben, kivéve 27-én.

9 Likes

Szuper

Mondjuk 4 dolgot szerettem volna, abból 3 nincs készleten. Remélem azért a hónapban tudok majd valamikor rendelni belőlük.

Wow, de király, SubQ. :heart_eyes:

1 Likes

Ahh, ezt kutattam ma egész nap lesz-e most akció és igen! :smiley: Szuper, köszönjük :heart_eyes:

2 Likes

Amúgy ki szállítja ki a Deciem rendeléseket? :slight_smile: Köszi!

Nekem MPL futárral jött, ha jól emlékszem, amikor legutóbb rendeltem.

Köszi! :smiley:

Hol találom meg ezt a kupont?

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/?itm_content=kw33&itm_medium=5er-kombibanner&itm_campaign=aktionen&itm_position=startseite

1 Likes

Cult Beautyn 20% kedvezmény van a “Complexion” termékekre, sokak által kedvelt Hourglassra is vonatkozik az akció :slight_smile:

3 Likes

Ingyenes kiszállítás a Pink Pandán! Meg is vettem a Rude palettát :smiling_face_with_three_hearts:
Téged is érdekelhet @Szandika :heart:

7 Likes

@Alsace áh majd decemberben vagy Januárban :D, ebben a hónapban mást fogok beszerezni :)).

2 Likes

Pupa 25%-os kupon

Screenshot_20201105-163833

3 Likes

Melyiket választottad?