Akciók - tudsz róla?

Köszi, közben sikerült regiznem, akkor marad a “sima” rendelés.

Tudom, lökött vagyok, de én ettől félek.:smiley: Hogy a cuccaim 90%-a nem jó és akkor elkámpicsorodok. Meg sokszor elég nehéz a megfelelő árnyalatot kiválasztani, akár boltban is, és nincs erőm/időm boltokba mászkálni (tiniként imádtam, most már blöeee). Pl. marha nehéz hidegebb, pinkesebb pirost találni.
Nekem nagyon sötét szemem van, a hajam az a sötétszőke, amit világosbarnának mondanak és szőke balayage van belefestve, szóval vagy a hajam túl világos, vagy ha hajam túl sötét…

3 Likes

Melyik kabátot szeretnéd?

Meg van, ami online exkluzív, pl. a tigrises szoknya, amit imádok és az ősz beálltával végre sikerült hozzá olyan mustáros sárga felsőt lőnöm hozzá, mint amilyenek a tigrisek.:smiley:

1 Likes

Még magam sem tudom :smiley:, de valamelyik fekete műbőrkabátot.

Neked nem törnek meg hamar a vállukon? Én kettőt kényszerültem emiatt hamar (2-3 év alatt) kidobni, nagyon elegem lett belőle.

Én az előzőt még a pimkie-ben vettem legalább 6-7 éve és tavaly dobtam ki, pedig imádtam, rengetegszer felvettem. Az tette be az ajtót neki, hogy koncerteken, bulikban rendszeresen felkötöttem a derekamra és szinte szétfoszlott :laughing: De tavalyig semmi baja nem volt.

Tök jól bírta.:slight_smile: Az egyiket a Hádában vettem (jóóó, tudom, mit vártam…), a másikat a Terranovában. Ezelőtt se vettem drága bőrdzsekit és sokkal tovább bírták. A harmadik, a sárga is fast fashion, de annak még semmi baja szerencsére, csak eléggé lekorlátoz a színe.

azert egy alapvetoen jo stiluserzekkel megaldott no (mint mi :joy:) nagy meglepetesen nem fog atmenni. Es ha valamiert megis kedvenc az az arnyalat, ami nem javasolt elvileg, adnak hozz tippet, hogyan is tedd olyanna, hogy ne sapasszon pl. Nekem annyira megnyugtato volt hogy a fekete nekem jo es nem oregit. Csak mindenhol azt javasoljak, eretten minel kevesebbet de mint latszik ez sem ervenyes minden tipusra. (Es en is jol erzem benne magamat;-)Léna színpalettája

7 Likes

Ez a színskála az enyém is lehetne. Cool summer vagy soft summer?

1 Likes

A visszaigazolás nekem is jót tenne, de maradjunk annyiban, hogy erre még nem állok készen.:smiley:
Ez a te színskálád, ugye? (Very értelmes kérdés.)

2 Likes

Sotet tel (oszbe megy at) a pontos meghatarozasom🤣

3 Likes

Igen. Vicces volt a szoke baratnom skalaja mellett, ami turkiz, almazold, barack, sarga stb😛

1 Likes

Élénk telet tippeltem volna. :slight_smile: Honnan szereztél színkendőket? Színtanácsadáson kaptad?
Elképzelem, hogy egy rakás kendővel indulok vásárolni, és minden ruhát hozzájuk méregetek :laughing: Sajnos nincs elég jó szemem sem a színekhez, sem a stílushoz. Igyekszem megtanulni a saját árnyalataimat, de kétségbeesetten vásárolom azt a néhány árnyalatot ruhákban, amit megismerek.
Érdekes téma egyébként a fekete szín. Alapdarab, mindenhez megy, karcsúsít, öregít. Ideje vajon elengedni ezeket a szabályokat, mert a te példád is mutatja, hogy nem minden esetben van így? Vagy inkább a kivétel erősíti a szabályt?

1 Likes

Ez a foto a tancsadason keszult es az emailben elkuldott osazefoglaloban van. Kartyat kaptam (ami belefer a penztarcaba is), a kendoknek sok ertelme nalunk nem lenne, mert elveszne, vagy csak hanyodna a haz egyik sarkabol a masikba :see_no_evil: De termeszetesen ez egy olyam dolog, ami nelkul eleteket lehet leelni, nem letszukseglet :wink: (de, ha kivancsi az ember, kevesebb nem lesz azzal az infoval, amit ott kap :star_struck: )

2 Likes

Ha valakit érdekel a Cantu hajápoló márka, ma ingyenes szállítás van az itthoni webshopban.

3 Likes

Én is hasonlóan érzek…és valahogy én úgy vagyok, hogy minden szín jól áll mindenkinek csak nem mindegy melyik árnyalata (pl egy vörös hajszínből is annyi fajta van, a barnás gesztnyésbe rejtett enyhe vösör stich-től kezdve a narancssárgáig…). De vásárlás közben még ezt is figyelni hogy az én színem e? Hát…így is gyűlölök vásárolni és örülök ha rám jön vmi:D
Egyik barátnőm volt 2 éve színtanácsadáson, oké anyuka semmire nincs ideje, de a színtancsadás után úgy tért haza, hogy most ő már tudja mit hogy kell…aha azóta se “tud” vásárolni. Ugyanaz a baja mint előtte kb…hiába S max M-es méret nem kap ruhát sehol azt állítja. Pedig külföldön lakik, így ott is néz és itthon is ha hazajön.

2 Likes

Ruhavásárlás terén borzasztóan el voltam keseredve egy ideig. Akkor kezdett feloldódni, amikor elkezdtem a megfelelő turiba járni. Előtte a fast fashionben nem éreztem jól magam, hónapok óta nem vettem semmit, minden alkalommal lehúzta a kedvem a vásárlás. A turiban viszont ez megszűnt. Aztán voltam színtanácsadáson, ami egyébként sokat segített abban, hogy meglássam a színeimet, de ha nincs hozzá szemem, hát ez van… Ezért is vagyok rákattanva arra a néhány színre, amit megismerek. :smiley: Illetve némileg a mi-hogyan-milyen kombinációban néz ki jól “látásomon” is segített, de azért erre is azt mondom, ha nincs hozzá érzékem, akkor ezek csak “szabályok” maradnak, amit vagy megtartok, vagy nem (inkább nem). Az utóbbi időben pedig elkezdtem elfogadni a ruhaméret váltást, ami szintén egy újabb lépés a vásárlás - öltözködés “élvezeti” fokának javítása felé. Már csak azért is, mert sokkal több bókot kapok - arról nem is beszélve, hogy több lehetőségem van jól kinézni, ha nem ragaszkodom az eggyel kisebb méretű ruhához.

8 Likes

Azt látom, hogy ez náluk minden hónap első hétfőjén működik! :clap:

"4. Malia Monday: Ingyenes kiszállítás

• A csomagot FoxPost csomagautomatába, illetve házhozszállítással is lehet kérni, mindkét esetben ingyenes a kiszállítás.
  • A rendelt terméket a FoxPost Zrt. (csomagautomata) és a DPD Hungary (házhozszállítás) futárszolgálat szállítja ki.
  • Malia Monday minden hónap első hétfőjére esik, ünnepnap, munkaszüneti nap nem befolyásolja ezt. A kedvezmény reggel 08:00 órától másnap reggel 08:00 óráig tart."
2 Likes

Köszi, ezt nem vettem észre.:blush:

1 Likes