Rendeltem is egy balzsamot, amit múltkor ajánlottál. Mást még nem mertem egyelőre.
15look kóddal 15% kedvezmény a szemhéjpalettákra a Notino oldalon.
Valaki rendelt is gyorsan egy PM Mothership VI-ot…
Erre biztos nem szabnak ki vámot
Hát igen
Ha a Magyar Postán múlna…
Estée Lauder akció
Meghosszabbított Estée Lauder akció.
@Amadea Inglotnál 20% kedvezmény van INGLOT20 kóddal. Gondoltam szólok, hátha érdekelnek a pigmentek.
Wáwá, köszi. Nem biztos, hogy rendelek, mert elég sok mindent sikerült mostanában összeharácsolni.
15-én 40% kedvezmény Mádara termékekre az Organic Harmonynál.
A Sephora német oldala jelenleg ingyen szállít Ausztriába futárral. Talán valakinek hasznos. A szállítás onnan ide nem olcsó, ezért idáig hanyagoltam az oldalt. Ha jól emlékszem szeptember 16-ig van ez az akció.
Egyébként simán szállíthatnának ide is…bár a cseh Sephora nemrég megszüntette a magyarországi szállítási lehetőséget, szóval valószínűleg nem volt kifizetődő nekik.
Amúgy a Sephora-t, mint üzlet, miért nem engedik be ide? Meg még jópár sminkmárkát… nem hiszem, hogy kicsi a magyar piac🤔
mondjunk a kiemelkedően magas Áfa lehet visszatartó erő
A G&G új lemosója jövő héten érkezik a skinsmartra (forrás: insta). Én már fejben készítem a rendelést.
Ide az elején ha jól emlékszem 9 Euro volt a szállítás, most már csak 5, pedig szomszédos országból érkezik a rendelés. Nincs bizonyos összeg feletti ingyenes szállítás ide.
7-8 éve voltak pletykák, hogy itt is nyit majd üzletet a Sephora, viszont azt is hallottam, hogy Magyarországra a németek miatt nem jönnek. Elvileg olyan megállapodásaink vannak, aminek köszönhetően az amerikai cégek konkrétan nem tudnának megélni, hiszen minden német - DM, Müller, Douglas, Rossmann. Romániában, Csehországban, Szerbiában, Lengyelországban, ahol ugye van Sephora, valószínűleg ez nem annyira hangsúlyos. Plusz tökre látszik, hogy például Németországban, Ausztriában a Douglas próbál “sephorásodni”. Ausztráliában egyébként ugyanez a MECCA, a márkák többségét egyedül ők árulhatják, és bár ott van Sephora, de sokkal bénább, mint mondjuk Amerikában, mert egyszerűen nincs mozgásterük.
Egyébként az is érdekes, hogy a Smashbox is pár év után kivonult nemrég a Douglasokból, és már csak a Notinon lehet kapni. Lehet, hogy tényleg túl kicsinek találják a piacot, vagy egyszerűen túl kevesen költenek ilyen árkategóriájú termékekre.
Igen, ezek lehetnek a legvalószínűbb okai
Lemosó keddtől rendelhető.
Vki kérdezte, hogy mikor lesz hidratáló krém? Válasz: dolgoznak rajta🙏
@dunaimano köszi az infót, még mindig itt olvasom leghamarabb
Hidratálót várom, arra tippelek, hogy olyasmi lesz, mint a TO NMF. Lemosóból már van bevált érzékeny bőrre való Baleás, annál meg tuti nem lesz olcsóbb.