Amúgy nekem is az a véleményem, hogy ha jól vannak kombinálva a színek, akkor minden jól áll mindenkinek.
Én régen nagyon szerettem a feketét. Aztán 2017-ben muszáj volt hordanom , úgyhogy amióta már nem kell, egyáltalán nem veszek fel fekete felsőt, csak nagyon ritkán.
Bár fekete kabátom van, és nadrágban is szeretem.
Amim még van feketéből, azt egy sállal szoktam kicsit feldobni, így OK.
Cipőben kifejezetten szeretem és nadrágban, így vagyok pontosabb. De már kabátból sem választom, mert nyomaszt, ahogyan beköszönt a tél és a fekete kabátosok országa leszünk.
Én szeretem a szürke színt, pedig szőke a hajam. A melange árnyalat pl. nagyon jól áll.
A felső kardigánhoz hasonlót vettem tavaly, csak az enyém elől megköthető övvel, aminek olyan anyaga van, mint a kardigán. Az enyémet egy Orsay üzletben találtam.
Az ősz általában hamar tovaröppen és melegebb kabátot kell viselni.
A fekete kabát ellensúlyozásaként tele vagyok színes sálakkal! (a télikabátom sötétkék, bár abból lehet, hogy idén újat kell majd vennem - habár ha továbbra sem járunk be dolgozni, akkor tulajdonképpen felesleges lesz)
Hideg nyárként (élénk télbe való átmenettel) én is sokat hordok szürkét, és nagyon szeretem is.
Most is volt hasonló az Orsayben, csak az “kabátosabb” stílusú volt, végül a Reserved mellett maradtam (érdekes, a boltjukban nem csigáz fel semmi, bezzeg a webshopban…).
Olyat, aminek öve van, nem szerettem volna, egyszer volt egy sötétlila szövetkabátom megköthető övvel, nagyon hamar kibolyhosodott, remélem, te nem jársz így (bár anyagtól is függ).
Igen, ezért is adtam le a rendelést ma, még szeretném is felvenni ezt a kardigánt. Bár tegnap érzetre 30 fok volt, ki tudja, mi lesz még.
Ja, meg szaladgálós cipő kellene hűvösebb reggelekre…
Ó a sálak is a gyengéim… Nagyon jól feldobnak mindent, az egyik legszuperebb kiegészítők!
De jó sáljaid vannak!
Nekem az a bajom, hogy fázós a fejem, tehát sapka-sál-kesztyű együttes kellene, és több variációban.
Ezt a világosszürkét nagyon el tudom rajtad képzelni.
Nekem kell az öv, kicsit karcsúsít, ne lógjon rajtam egyenesen. Idáig nincs baj az anyagával, de sokszor még nem mostam.
Itt ma csak esik és kb. 20 fok van.
Haha, és tényleg.
Bár így belegondolva nekem évek óta sötétkék kabátom van, ami azért a téli sötétben könnyen beleolvad a “standard” - be. A fekete mindenhez megy…
@Kokapu nagyon jól feldobják a sálak a megjelenésed Jó ötlet így színesíteni, bár Amadeához hasonlóan nekem is muszáj sapkát hordanom, nagyon fázom nélküle. Gondolom mondanom se kell, nincs egy komplett sapka-sál szettem se, nemhogy még hozzá passzoló kesztyűm… Ezzel minden évben szenvedek, soha nem sikerül összehozni.
Az én télikabátom is sötétkék. Hiába írta Náray Tamás (asszem, ő volt), hogy már csak a neve miatt se hordjunk pufikabátot, ő aligha gyalogol napi 3-4 km-t télen szövetkabátban…
Nekem a téli sapkáim fehérek, ami mosás szempontjából nem túl előnyös, de kicsit feldobják a sötétkék kabátot és van hozzájuk fehér sálam! (A fehér kesztyű viszont felejtős, bár volt egy). Van továbbá szürke sálam és sajnos ennél világosabb szürke kis sapkám, továbbá egy bordó sapim, de utóbbiak inkább őszre valók.
Jól áll a mosoly is!
Én is imádom a szürkéket magamon :).
Hát én meg örülök, ha a nagy fejemre bármilyen sapkát kapok. De ősszel (ez a fekete őszi kabát) még nem hordok sapkát.
-30% mindenre.
Nekem erre volt jo a szintanacsadas, hogy megmutatta, van olyan szurke arnyalat, ami tokeleteaen all, sot meg piros is, de nagyon nem mindegy, az eppen hidegebb, vagy melegebb tonusban van…ertelemszeruen, ha vilagos haj es bor van, akkor a hamvasabb arnyalatok a menok. De pl. meg, ha jol is all neked valami arnyalat, de nem erzed magadenak, akkor azt a szint el kell engedni, van epp eleg masik, ami jol all es magadenak erzed;-)
Szerintem az üzletükben minden össze van zsúfolva. Általában valamiféle elvet szokott követni a termékek elrendezése, de ha van is, azt nem sikerült még eddig átlátnom.