Akciók - tudsz róla?

A Notino parfüm dolgaihoz annyit szólnék hozzá, hogy a Divat ott vettem és nagyon tartós rajtam, noha nem volt alkalmam sehol se megillatolni drogériákban, de szerintem eredeti. De ha nem az, legalább tartós és finom illata van rajtam :blush: Mondjuk egy Fracast nem mernék onnan rendelni, az nagyon fájna ha kamuparfüm, amilyen drágáért adják. Alig olcsóbban mintha a hivatalos oldalról rendelném meg. :woman_shrugging:

1 Likes

Notinoról kétszer jött buggyant parfüm. Mind a két esetben szónélkül vissza is adták az árát…Dohos ,romlott savanyú kávéra hasonlító szaguk volt. Sok olyan parfümöt forgalmaznak amit már nem is gyártanak, arra kíváncsi lennék honnan szerzik be? A tippem az ,hogy török hamisítványok,mert mint tudjuk ott nagyon értenek hozzá virágzik az ipar.

Huh legalább visszaadták az árát :raised_hands:

Rákerestem a török hamisítványokra, érdekes cikket találtam, ma mást is esetleg érdekel még a téma :slight_smile:

-20% mindenre (ami nem akciós).
Screenshot_20200905-173745

1 Likes

Kell vmi kòd beautylishre? Nekem teljes àrban mutatja a hourglass pirosìtòkat.

Lehet elfogyott. Vagy nem akciós már? Ma kaptam az emailt, hogy a Natasha Denona, Charlotte Tilbury és a Sol de Janeiro akciós. Határozottan emlékszek, hogy tegnap nem voltak azok…

Elgyengültem, rendeltem egy CT rúzst. Az ingyen szállításért betettem egy mini Superhero szempillaspirált a kosárba. Ha valakit érdekel, jóáron eladó :slight_smile:.

1 Likes

Hú, ez engem is érdekelne, kinéztem ott egy kabátot.

Nem kért semmit. És nekem már tegnap is akciósnak mutatta a Sol de Janeiro-t és a Natasha Denonára is.
Egyébként nem a “rendes” pirositó, hanem a Strobe lighting blush-ok. De most megnéztem, már nekem is a 40 dolláros teljes áron mutatja. Lehet, hogy csak szerencsém volt…

Screenshot_20200905_193552_com.google.android.gm

Mondjuk ennyit már igazán megérdemeltem a Hourglass-tól. :grinning:

5 Likes

Én még tegnap este láttam a 28$-t, de csak 3 színben volt elérhető, a többi elfogyott.

1 Likes

Nekem sikerült elég sok mindent bedobálni a kosárba, aztán leszűkítettem egy kardigánra (ami szinte már kabát), egy pulcsira és egy szoknyára.:smiley:

1 Likes

Milyen kardigán/kabát?

Ez:

Fogalmam sincs, hogy jó lenne-e, de eddig 2x akartam eljutni a boltba, hogy megnézzem; először az aluljáróban vettem észre, hogy bent hagytam a munkahelyen a mobilom, aztán egyéb helyekre kellett mennem és az életbe nem érek haza, ha még a ruhákra is rászabadulok.:smiley:

Nincs Reserved-kupon a Joyban. Lehet úgy regisztrálni, hogy nem veszed meg a magazint és látod a teljes kuponlistát.
Engem max. a Tezenis érdekelne, mondjuk, online nem láttam egyelőre semmi érdekeset a kínálatban. The Box & Beauty van még, 20%, de csak Lador hajápolási termékekre.

Jaj, ezek olyan jól néznek ki!
De a szürke jól fog állni a szőkés hajadhoz? Vannak ilyen szürkéid?

Úgy vettem észre, hogy a szürke nem áll rosszul, van egy picit sötétebb szürke kötött kardigánom, azt is kabát helyett használom, amíg nincs hideg (a linkelt kardigán-kabátot a meglévő kardigán nagytesójának szánom) Kiegészítő színnek használom, ez megy kb. minden színhez, a kék farmerhez, a zöld felsőimhez és remélhetőleg még vastagabb pulcsival is tudom kombinálni.
Bedobtam még egy sötétzöld pulcsit, egy pólót és egy ujjatlant (az utóbbi időben megőrülök a zöldért, régen utáltam). Meg egy szürke pulcsit is beraktam a kosárba, az élénksárga bőrdzsekihez jó lenne:
Zöld pulcsi: https://www.reserved.com/hu/hu/yq566-79x/yq566-79x-t04-sweter-k-re
Szürke pulcsi: https://www.reserved.com/hu/hu/xu271-85m/ladies-sweater
Zöld póló: https://www.reserved.com/hu/hu/ys284-78x/ys284-78x-t02-koszulka-k-re
Zöld ujjatlan top: https://www.reserved.com/hu/hu/yq892-78x/yq892-78x-s-koszulka-k-re

Azért is szeretnék egy ilyen szürke kardigánizét, mert van pl. lila, csillogó szálakkal átszőtt pulcsim, azt nagyon üti a sárga bőrdzseki. :rofl:
Mondhatnád, hogy hát vegyek egy fekete bőrdzsekit, de a feketét nem érzem a magaménak dzsekiben és ezek a műbőr cuccok nagyon hamar tönkremennek, ezért is szeretnék más anyagból kabátot. A farmert nagyon unom, egész gyerek-és tinédzserkoromban abban jártam.
Ja, amúgy a színelmélethez síkhülye vagyok. Másoknál még meg tudom mondani nagyjából, mi áll jól, de magamnál…
Vannak itt problémák, kérem. :rofl:

3 Likes

Ha jól áll, akkor oké!
Nekem a szürke szarul áll, de én is szoktam hordani… :grinning: Inkább szerintem magamból indultam ki, végül is a te színeid egészen mások, és én sem értek hozzá… :grinning:

Ezzel a zöld felsővel meg főleg király lesz!

Mondom, fogalmam nincs.:smiley: Egyszer utána olvasgattam, egyik színtípusba sem illek bele “tisztán”, valahol a deep winter és a hideg nyár között vagyok (ha minden igaz). Ha sötétebbre festeném az egész hajam, egyértelműen deep winter lennék, de ezt nem szeretném, mert három hetente mehetnék fodrászhoz és megbízom az akkori fodrászom ítéletében, aki mindenképpen a világosabb színre tette le a voksot.
Az egyik barátnőm mondta, hogy milyen jól áll a szürke sapka a szőke hajamhoz és én is így láttam (aztán a franc tudja).
Lehet, hogy a sötétebbet kellett volna a kabátból venni, de a fekete felsőimhez, nadrágomhoz meg túl darkos lett volna az összhatás.
Jaj, nem egyszerű nőnek lenni.:smiley:
Tegnap gondolkodtam el (az éppen befejezett könyv hatására), hogy mennyire más viselkedési normák alakultak ki az embereknél, mint az állatoknál; az utóbbiaknál mindig a hím a díszesebb-színesebb (egyben kisebb) példány, és mind a nőstényért kepeszt, az embereknél meg pont fordítva van.:smiley:

Egyébként nyugodtan megmondhatod, ha szerinted nem áll jól a szürke, nem fogok megsértődni (tényleg nem, mert hülye vagyok az egészhez). Van abban valami, hogy ösztönösen ráérzünk arra, ami nem áll jól, mert nem érezzük benne magunkat jól, pl. nekem ilyenek a narancsos árnyalatok, ilyeneket viselve nagyon durván látszik, hogy hideg színtípus vagyok (ez elég egyértelmű).
Az meg lehet, hogy az én hülyeségem, de ha úgy válogatjuk össze az árnyalatokat, akkor az alapvetően hozzánk nem passzoló színeket is tudjuk viselni. Pl. egyszer olyan jól összeraktam a korallos sminkem, hogy csak lestem, milyen jól sikerült és nem üt el a hajam tónusától se.

3 Likes

A szürke csak elnevezésében “olyan szürke”, mint “tudjuk”, legalább 50 árnyalata van, és tényleg nagyon változatos. Én is nagyon szeretem, persze csak akkor, ha eltalálom azt az árnyalatot, amelyik a tükör szerint is úgy látom, hogy passzol. Amit viszont már nem vásárolok ruhából, sem szemceruzából, az a fekete szín, mert egyetértek azzal, hogy egy bizonyos kor felett nem igazán előnyös.
Nekem kifejezetten imponál az is, ahogyan idősebb amerikai hölgyek a színeket viselik. Nálunk meg inkább meghökkent sokakat, ha bizonyos kor felett ilyet látnak. Persze minden egyéniség kérdése! :art:

3 Likes

Feketében én csak a felsőket, pulcsikat szeretem, minden másban valahogy idegenkedem tőle. A fekete szemceruzát is ritkán használnom, szemhéjpúderben meg egyáltalán nem.