Nem láttam de vannak Mothership plaletták is Igaz ennyiért (se) venném meg, de jó tudni, ha mégis vágynék rá
Jééé, hogy mik fel nem bukkannak!
Hu én tuti beruházok valamikor egyre. Ennyiért is.(tudom, tudom nem vagyok százas) Szerintem ez nem is olyan rossz ár. Valaki a zsibin használtat árult 32ezerért. Egyébként szerintetek ezek biztos, hogy eredetiek a Notinon? Meg a saját oldalán is drágább árat ír:
Én megrendeltem a kicsik közül a sublimet, remélem igazi
Notinoról?
Igen, én se merek külföldről
Ha hamis parfümöt árulnak, lehet ez is másolat. Én drága sminkterméket nem mernék onnan rendelni.
Én kétszer rendeltem tőlük parfümöt (most nyáron mindkettőt) az Armani Sí-t meg a Jimmy Choo for Women Edp-t és azokkal semmi gond. Reggel 6:30-kor felteszem és még délután is megjegyezték a kollégák, hogy milyen jó az illatom, újra fújtam? Pedig nem, el sem vittem magammal.
Én is pont tegnap láttam fent. Majdnem rendeltem is
Elég nagy cég a Notino…képesek felrakni hamisítványt? Annyi rendelős oldal van már, azt gondolnám ennél jobban figyelnek a hírnevükre.
Én már annyi csalódott embertől hallottam és olvastam, hogy nem eredetit kapott, hogy onnan ilyesmit nem rendelek.
A kedvencem az volt, amikor valaki azt írta, hogy a Black Opium nem tartós. LOL. Kb. az a legtartósabb parfümöm, de nem rendeltem.
Hm… akkor érdemes meggondolni én sampont rendeltem - és fogom is újra, ha elfogyott. Az hibátlan volt.
Idáig csak parfümnél olvastam, hogy gond volt vele. Szerintem sampont kevesen hamisítanak, kivéve a nagyobb márkákat pl. Kérastase és Olaplex.
Elég sok luxy márka van náluk, simán lehet, hogy valahonnan külföldről meg tudják szerezni őket.
Rajtam nem tartós a Black opium. Müllerben próbáltam és több helyről is vettem mintát. Mindig ugyanaz volt Imádom azt az illatot. Bevallom másolatot vettem belőle és tartósabb, mint az eredeti rajtam.
Rajtam az eredetiből egy fújás az esti zuhanyig tart…, sálon hetekig, pedig a nyakamra fújtam.
Eredeti mintát vettél vagy átfújtat?
Mindkettő megvolt. Legalább öt különböző mintát próbáltam. Elengedtem a dolgot, főleg hogy a másolat olcsó volt és majdnem ugyanolyan.
Akkor nem tudom miért nem tartós rajtad. Én egy gyári minta után vettem meg a nagyobb kiszerelést. Több fújás már vegyi fegyver belőle szerintem.
Ilyesmi nekem is feltűnt már, csak ruhák esetében. Főleg, ha valami app-on kersztül nézem a telón. De fordítva is volt már: telón teljes áron, pc-n akciósan
Ugyanaz a minta barátnőmön tartós volt mint rajtad. Nem vagyunk jó páros, ennyi.
Egyszer én is nagyon szeretném kipróbálni ezt a márkát, de most nem engedhetek meg ilyen duhajságot, és bevallom, inkább vennék adag multikróm pigmentet, vagy megrendelnék egy különleges parfümöt Ha rendelsz majd mesélj milyen, kíváncsi vagyok rá