Akciók - tudsz róla?

Nem láttam de vannak Mothership plaletták is :star_struck: Igaz ennyiért (se) venném meg, de jó tudni, ha mégis vágynék rá :heart_eyes:

Jééé, hogy mik fel nem bukkannak! :sweat_smile:

1 Likes

Hu én tuti beruházok valamikor egyre. Ennyiért is.:see_no_evil:(tudom, tudom nem vagyok százas) Szerintem ez nem is olyan rossz ár. Valaki a zsibin használtat árult 32ezerért. Egyébként szerintetek ezek biztos, hogy eredetiek a Notinon? Meg a saját oldalán is drágább árat ír:
Kép

4 Likes

Én megrendeltem a kicsik közül a sublimet, remélem igazi

1 Likes

Notinoról?

Igen, én se merek külföldről :sweat_smile:

1 Likes

Ha hamis parfümöt árulnak, lehet ez is másolat. Én drága sminkterméket nem mernék onnan rendelni.

1 Likes

Én kétszer rendeltem tőlük parfümöt (most nyáron mindkettőt) az Armani Sí-t meg a Jimmy Choo for Women Edp-t és azokkal semmi gond. Reggel 6:30-kor felteszem és még délután is megjegyezték a kollégák, hogy milyen jó az illatom, újra fújtam? Pedig nem, el sem vittem magammal.

1 Likes

Én is pont tegnap láttam fent. Majdnem rendeltem is :smiley:
Elég nagy cég a Notino…képesek felrakni hamisítványt? Annyi rendelős oldal van már, azt gondolnám ennél jobban figyelnek a hírnevükre.

Én már annyi csalódott embertől hallottam és olvastam, hogy nem eredetit kapott, hogy onnan ilyesmit nem rendelek.
A kedvencem az volt, amikor valaki azt írta, hogy a Black Opium nem tartós. LOL. Kb. az a legtartósabb parfümöm, de nem rendeltem.

Hm… akkor érdemes meggondolni :confused: én sampont rendeltem - és fogom is újra, ha elfogyott. Az hibátlan volt.

Idáig csak parfümnél olvastam, hogy gond volt vele. Szerintem sampont kevesen hamisítanak, kivéve a nagyobb márkákat pl. Kérastase és Olaplex.

Elég sok luxy márka van náluk, simán lehet, hogy valahonnan külföldről meg tudják szerezni őket.

2 Likes

Rajtam nem tartós a Black opium. Müllerben próbáltam és több helyről is vettem mintát. Mindig ugyanaz volt :frowning: Imádom azt az illatot. Bevallom másolatot vettem belőle és tartósabb, mint az eredeti rajtam.

Rajtam az eredetiből egy fújás az esti zuhanyig tart…, sálon hetekig, pedig a nyakamra fújtam.
Eredeti mintát vettél vagy átfújtat?

Mindkettő megvolt. Legalább öt különböző mintát próbáltam. Elengedtem a dolgot, főleg hogy a másolat olcsó volt és majdnem ugyanolyan.

Akkor nem tudom miért nem tartós rajtad. Én egy gyári minta után vettem meg a nagyobb kiszerelést. Több fújás már vegyi fegyver belőle szerintem.

1 Likes

Ilyesmi nekem is feltűnt már, csak ruhák esetében. Főleg, ha valami app-on kersztül nézem a telón. De fordítva is volt már: telón teljes áron, pc-n akciósan :thinking:

Ugyanaz a minta barátnőmön tartós volt mint rajtad. Nem vagyunk jó páros, ennyi.

Egyszer én is nagyon szeretném kipróbálni ezt a márkát, de most nem engedhetek meg ilyen duhajságot, és bevallom, inkább vennék adag multikróm pigmentet, vagy megrendelnék egy különleges parfümöt :heartpulse: Ha rendelsz majd mesélj milyen, kíváncsi vagyok rá :heart_eyes:

1 Likes