Akciók - tudsz róla?

Be is shoppingoltam…
Nem hagyhattam ki a Hourglass pirositót és a szempillaspirált…

Én is néztem a pirosítót, de végül szemfesteket vettem, mert már úton van a Mood Exposure árnyalatom. A Caution spirált vetted, vagy az újat?

A Film Noirt, az volt az akciós :smiley:

Pirosítóból melyiket? :blush:

Ó, nem is figyeltem.

Euphoric fusion - Soft lilac and pearlescent beige
Igazából a lilás árnyalat miatt választottam ezt, semmilyen hasonlóm nincs (ami nagy szó :D).

1 Likes

Nehezen sikerül választani, de azt hiszem Mood Exposure lesz. A többit túl élénknek találom. Hétköznapi árnyalat kell, nyugtass meg hogy jó lesz.:smile: Ivory színem van.
Szoktál feltenni képet, amin a Holika BB plusz Hourglass pír van rajtad. Az annyira szép együtt.
Kérdés: azt mindig a Mood E-vel használod? Próbálom belőni a színt, de ahány kép, mindig más.
A Luminous Flush is nagyon tetszik. Help.

Megvan a Mood Exposure, az tényleg olyan, hogy a legtöbb sminkhez megy.
Változó, hogy melyiket használom, általában a szemsminkhez igazítom és a ruhámhoz, hogy passzoljon.
Én ezt szeretem a sminkelésben! A színek egymáshoz való viszonyát. :blush:

3 Likes

Jelenleg ez a három van, talán így látszik legjobban a különbség, bár lámpafénynél készült a kép. Balról-jobbra: Mood Exposure, Luminous flush, Diffused heat. Az utolsó téglásabb, narancsosabb, a középső rózsaszínesebb árnyalat, a Mood Exposure pedig mályvás?
Plusz az a kettő, ami a 6-os palettában van.

IMG_20200904_214550

11 Likes

Gyönyörűségesek :heart::heart::heart:

Aki megvette a Joyt: van benne Reserved kupon? (Most kb. csak onnan vásárolnék.)

Én csak két Good Molecules terméket, meg két szivacsot vettem, mert most jó áron volt a Beautyblender így akciósan. :smiley:

Ilyen esetben max. 40$ körül vásárolsz? Az enyémet megvámolta pluszban, így meg már ott voltam, mintha a Cultbeautyról rendelnék.

Pont 40 dollárért rendeltem most, és így 48 lett a vége. De csak akkor szoktam innen vásárolni, ha olyasmit szeretnék, ami máshol nincs, vagy sokkal olcsóbb.

1 Likes

Én többért rendeltem, de még így is megérte. A pirositó, a spirál és a Good Molecules niacinamide tonik (ehhez egy travel size volt az ajándék) került összesen, a vámmal együtt 73 dollárba.
A Cult Beautyn a pirositó és a spirál összesen 63 font lenne, ami a váltó szerint 83,72 dollár. Tehát a Cult Beautyhoz képest 10 dollárral volt kevesebb, plusz a Good Molecules ahhoz képest ingyen volt. :grinning:
Voltak itt nagy számítások :joy:

2 Likes

Viszont a furcsa az volt, hogy a két Hourglass cuccra csak mobilon hozta be az akciós árat, ha laptopról néztem, akkor nem…

Hol akciósak a Hourglass cuccok?

Beautylish

Na mostantól ez is nézegetem, Jeffrey-t is jóval olcsóbban vehettem volna meg, bundle-ban. Köszi itt mindenkinek az infót.

Nem akció, de láttátok, hogy Notinon lehet kapni pár Pat Mcgrath terméket?

Kép

4 Likes