Akciók - tudsz róla?

Ha nem lennék csóró (építkezünk és kölcsön kellett kérni picit így is) egy going coconutsra pedig beneveznék😭 kicsit elcsúsztunk és minden drága a ház körül de nem panaszkodom, majd egyszer jó lesz és kész lesz.
Kb mennyiért adnád/jön ki, amúgy ha pl decemberre gyűjtenék pénzt ilyenre? :wink:
Fáj a fogam egy ND glam es bronz palettára is de azoktól kissé messze kerültem.
Amúgy aztem Coconuts még elég eladható paletta…

2 Likes

A Going Coconutsot vedd meg, vagy a legutolsó limitált kollekcióból valamit. Ezeket szerintem könnyen el lehet adni. Esetleg kérdezd meg itt, érdekel-e valakit valami, és megosztjátok a költségeket :slight_smile:.

3 Likes

Á, pedig egy közös rendelés sem rossz ötlet :slight_smile:
Zsibin szerintem 5-5500 Ft-ért tenném fel, de neked, mint fórumtárs, 4500 Ft-ért odaadnám, azzal meg is várom szívesen a decembert, ha szeretnéd.

2 Likes

Tündér vagy, én most semmit nem merek igérni, de ha meg lesz decemberben akkor beszéljük vagy lehet nov elején már jobbanlátom a költségvetést az év végéig Ki szeretném próbálni a CP-t, mint márkát és ez a paletta nem hiszem hogy mellé nyúlás lenne, és szeretnék egy palettát amit vihetnék magammal nyaralásra, edzés utánra, táskába ( Az ABH palettáimat nem merném szállítani, olyan könnyen sérülnek, koszolódnak). De ezt nem “sajnálnám” annyira. Max beraknám még egy plusz szütyőbe plusz védelemként vagy én a paletták papír dobozait néha meg szoktam tartani és kivágni az egyik végét és akkor csak be ki kell csúsztatni. De ennek annyira jó a mérete, a színei. De sztem bármit rendelsz egész jól eladható márka lesz Zsibin.

1 Likes

Azt hittem hogy egy fickóról van szó :rofl::rofl:. A pali aki senkinek sem kell :D.

2 Likes

:joy:

1 Likes

:sweat_smile:
Jaaah, hát biztos van olyan is… :grin::grin:
Pali lehet még a pasin kívül paletta, de ezt szoktam mondani a palacsintára is. :grin:

3 Likes

Nem találtam a kérdésemnek jobb topikot.
Cult Beauty-n milyen akciók vannak, ami jónak számít? Pl. Mint Douglasnál shopping nighton -30%, annál több kedvezmény nincs.
Hourglass érdekel. Küldték a szülinapi 15% kedvezményt.:v:

1 Likes

Sajna hourglassra a cult-os kedvezmeny nem hasznalhato fel. Van egy rakat highend felsorolva, amire nem ervenyes:-/

Levonta😄

2 Likes

Na, akkor en is beprobalom🤩

1 Likes

Lehet nem volt egyértelmű, az én szülinapomra küldték a kódot, hátha megjön a kedvem. Ügyes.

2 Likes

Nekem is az van. Hourglassra es Tilburyre levonta nekem is, de a kivancisag hajtott, bedobtam egy denona es egy abh palettat is, arra azert nem😂 de a hudakra igen😉 na, igy jon egy hollywood filter haza hoztam😆 megiscsak lowbuy van🤫

3 Likes

A Cult Beautynál a 15% az átlagos, ritka esetekben van 20%. Természetesen nem minden márkára érvényes a kedvezmény. (A levél alján szokott lenni egy link a “full terms and services” részen. Ott láthatod pontosan mire nem lehet érvényesíteni.)

1 Likes

Nem emlékszek már ki emlegette egy bejegyzésben az ABH Amrezy és a Riviera palettáját, de a Beautylishen szettben vannak akcióban. :slight_smile:

2 Likes

Megvan, köszi. Érdekes, a kivételben ott a HG, mégis ad kedvezményt. Égi jel.:smile:

1 Likes

Beautylishen elég sok minden nagyon akciós. :slight_smile:

1 Likes

Beautylish ABH termékeket nem szállít MO-ra?! :astonished: :sob: :sob:

Szerintem csak az akciókra vonatkozik a US Only.

Rivierát én vettem meg, Amrezyt meg ajánlottam megvételre, találtam egy példányt zsibin, @Kokapu élt a lehetőséggel. :slight_smile:

1 Likes