Palettákból kettőt látok, ami elfogyott:
https://colourpop.com/collections/eyeshadow-palettes
Ha nagyon vásárolni akarnék, akkor Supershock-ot vennék, de én is pont a kifogyott árnyalatokból
Palettákból kettőt látok, ami elfogyott:
https://colourpop.com/collections/eyeshadow-palettes
Ha nagyon vásárolni akarnék, akkor Supershock-ot vennék, de én is pont a kifogyott árnyalatokból
Hú, én nagyon készülök, tegnap néztem én is a lerabolt készletet, de remélem lesz estére minden. Valszeg 2 rendelés is lesz belőle.
Miket szeretnél?
Igen, mondjátok el mit szeretnétek! Én is gondoltam, hogy rendelek, de szomorúan konstatáltam, hogy van mindenem most… Majd Black Fridaykor
Én a héten vettem észre, hogy az egyik kedvenc pirosítóm (theBalm Desert) fura szagú lett, így ki kell dobjam. Talán Temptaliánál láttam, hogy a Matchmaker pirosító hasonlít hozzá. Egyébként engem a Lippie Stixek és a szemceruzák érdekelnének még, de azok közül kb semmi sincs raktáron.
Engem a @macooka által favorizált folyékony rúzsok, a szemceruzák, a Wild Nothing kollekció pirosítói és a tégelyes szemfestékei érdekelnek. Nem halok meg nélkülük, de eléggé birizgálnak.
Én rendelek 3 palettát (blush crush, elsa, flutter by), de ebből csak 1 lesz magamnak Még a szemceruzákat nézegetem, de nem tudok dönteni… Nem tudom hogy fog kijönni a rendelés, hogy 2x40 dollár körül legyen
Én végül úgy döntöttem, elengedem a CP akciót, elég most az Amrezy.
Arról én is lemondtam, mert a krémes szemfesték nincs készleten, a pirosító meg… hát, pont rengeteg pirosítóm van.
Egy csomó minden nincs készleten, nagy csalódás Egy rendelést azért leadtam, de így azért a másodikat meg kellett gondoljam (és egyelőre nem is rendeltem). Azt nem tudjátok, hogy meddig tart az akció?
Oh, Amrezy, kerem a velemenyt! (Ennel hagytam abba az ABH kollekciozast. Megharagudtam ra, hogy mas a merete😂)
Én is elengedtem @Anheszenamon.
Várom ND új palettáját. Plane miután láttam rola swatchokat. OMG!
Ráadásul Dóri végtelenül kedves és megbízható. A palettáim jó része tőle van/volt.
Én beadtam a derekam a CP akciójának. (Nem kellett nagyon győzködni…)
Mondjuk picit csalódás volt, rengeteg dolog már nem volt készleten.
Nem vásároltam be annyira, jön egy paletta és egy rúzs. Mentségemre szóljon, rúzs esetében elővettem 2 régebbit is a Bourjois mellé, amiket már egy ideje nem használtam.
(Ez a B. rúzsnak tudható be, akkor találtam rá és hát örök szerelem lett )
Tök jól haladok az “elfogyasztásukban”.
Én is, egyelőre 2 paletta, és 1 ecset jött. A 3. palettát is muszáj leszek megrendelni, csak még filozofálok, hogy mennyire éri meg, ki kellene hozni 40$-ra a rendelést valahogy… Lehet alapból eladásra kéne vegyek mellé egy másik palettát? Magamnak még egyet nem nagyon szeretnék. Vagy most várok még, amíg lemegy az akció, és megrendelem később, még van egy 5$-os kuponom, azzal legalább a fél szállítás ingyen van.
Megértelek.
Melyik palettád maradt le a fentiek közül? Az a kérdés, hogy ha normál áron rendeled, levonva belőle az 5$ kupont, kedvezőbben kijössz-e a buliból, mintha most akciós áron vennéd meg?
(A kupon javára dőlne a mérlegem. Igaz, nem sok diffi van a két lehetőség között, max. 1.5 $, ahogy látom, de az is péééééézzzz. )
Az eladás sem rossz ötlet amúgy, szerintem kelendőek a CP palik.
Igen, én is ezt számolom. A blush crusht nem rendeltem még meg. Magában + 5$ =19$ lenne, most akciósan ha magában +10$ =21,5$. Vagy veszek belőle 2-t rögtön, hátha az egyiket el tudom adni. Viszont én attól mindig parázok, hogy rajtam marad, nem vagyok egy hivatásos eladó. Lehet valami nagyon kelendő palettát kéne inkább betegyek mellé, going coconuts vagy making mauves. De még akkor sem lennék biztos benne, hogy megveszi valaki, ráadásul ezek nekem megvannak, szóval nem is tudnék velük mit kezdeni, ha nem kell senkinek.
Igen, ez is nehezíti a dolgot, hogy mi van, ha mégsem kell senkinek hiába népszerű pali. Vaaagy áron alul adod el, de az meg neked nem éri meg. Ehhhh, nehéz kérdés, de még mindig a kupon mellett teszem le a voksom.