Akciók - tudsz róla?

Hát, sajnálom, most a Juvia’s beelőzött… :smiley:

CP-től nem tudom, mindent IS :smiley:
Nem, csak rúzsban gondolkodom. Nem tudom, mi ez a rúzsmánia mostanában nálam… Már össze sem merem számolni, hogy hány van.

1 Likes

:smiley: Engem a CP új palettái nem nagyon mozgatnak meg. Azok a folyékony rúzsok, amikről @macooka mesélt, azok igen, meg a Wild Nothing kollekcióból a tégelyes szemfestékek és a pirosítók.
Meg szeretnék rendelni az Orsayről, a Give me glow-tól, Tammy Tanukától…:smiley: És az Artdeco új, 20-as éveket megidéző kollekcióját is várom.

Pont a rúzsoknál érzem azt, hogy nem kell most több, legalábbis a Juvia’s-tól. Nagyon szépek, de tényleg annyi ilyen árnyalatom van…

3 Likes

Jaj bárcsak én is ezt mondhatnám :smiley: Én nagyon elfogadnám azokat a Juvia’s rúzsokat… :smiley:

3 Likes

Szó se róla, nagyon szépek, de a tudatomban benne van 3 új árnyalata az Artdecónak, és még régebben láttam egy Shiseido darabot Christine-nel, ami swatch alapján olyan szép…:smiley:

3 Likes

Ahh, hát mindig van valami az eszünkben, de csodálkoznék ha nem lenne :smiley:
Annyi szépség van :star_struck: :drooling_face:

2 Likes

Jajjjj szörnyűűűek ezek az akciók :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 Likes

Bezzeg aminek lennie kellene a fejemben, azt cetlikre kell irkálnom, a hülyeség viszont…:smiley:

4 Likes

Ééés aztán a cetlik halmazában keresem, ha szükség van az infóra…

1 Likes

HA megvan a cetli…

1 Likes

Ez a Shiseido:

Hű ez jól néz ki, szerintem ilyen színem nincs is itthon talán… vagy nem is tudom :smiley:

:smiley: Biztos vagyok benne, hogy nincs!

1 Likes

Így van, a 100 között biztos nincs egy sem, ami hasonlít rá… :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Láttam fent zsibin egy Amrezy palettát :).

https://kremmania.hu/elado/cassie25-anastasia-beverly-hills-amrezy-palette-e2752184-5076-4ac1-bc2b-a259e7acd653

1 Likes

Hát, én most ezt le is ütöttem. Köszi!
Régebb óta gondolkodom már vagy az Amrezyn, vagy a Carli palettán, de ez kicsit jobban is tetszett, és az eladót is ismerem. :smiley:

2 Likes

@Kokapu, nagyon örülök :slight_smile:. Érdemes volt akkor ide feltenni :):smiling_face_with_three_hearts:. A Carli engem is érdekelne majd valamikor, csak vajon fel lehet-e lelni még valahol :sweat_smile:

Beauty Bayen van, szerintem lesz is még akcióban.
Amúgy No-i dozglasban is van ha van ismerős, aki haza tudja hozni… erdemes figyelni, múltkor is 20%volt rá.

2 Likes

Hű, akkor meg is tudod csinálni Amadea által linkelt sminkes inspirációt belőle :star_struck:

1 Likes

Tök sokáig keringtek a zsibin példányok belőle, hátha előbukkan még :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Egyébként szuper, hogy 25% Colourpop kedvezmény lesz, de mire? Kb. minden elfogyott az oldalukról…

1 Likes