kódok: anna5, harrison5, am91-lapetitechicmommy
Na én gyorsan megrendeltem a GITMS palettát és egy USL-t Dopey színben
Pedig nagyon megfogadtam, hogy már csak márciusban költök
Kell nekem Disney paletta 15 dollárért??? Mi legyen? Jesszus, nem bírom!
Én szempillaspirált rendeltem és lippie stixet Aquarius színben
Ugyanezt végigjátszottam, hogy kell-e/nem kell-e az Ooh la la egy újabb rendeléssel, amíg élnek a kódok… Hát 15 perc lamentálás után kellett.
Nem bírtam ki, hát 7 dollár volt így!
Úgy nagyon megérte! Még mindig jók a kódok, szóval éppen a stick alapozón vacillálok
Na jó, megrendeltem, végülis 5 dollárért jó lesz próbának Esküszöm sajnálom a csomagolóanyagot (), nekem múltkor az egy darab palettámat is dobozba tették. Remélem ezt az alapozót borítékba rakják
Mindig dobozban küldik.
Én is elküldtem első Colourpop megrendelésem.
Kissé belilultam
A lila palettát, egy lila spirált, és az Issa super shock shadowt rendeltem.
Gondolom, követés nincs a szállításhoz. Értesítést küldenek, ha fel lett adva?
ColourPop csopiban múltkor valaki szomorúan mutatta, hogy neki nem cuki dobozban érkezett a két db rúzsa😀
Szupi cuccok, akkor a Zoella látom kimaradt
De, követéses szállítás, küldik majd a tracking numbert is.
Akkor bocsi, nekem eddig mindig színes dobozka jött.
Ez jó!
Nem tudom, még gondolkodom, hogy rendeljek-e még egyet.
En is a lila spiralt rendeltem meg es az Angel Food highlightert, egy masikat meg kineztem, de nincs keszleten. Koszi a kodot.
Nekem a She paletta van meg, 2 pirosito, 1 highlighter (amit ki se bontottam, mert eloben meroen mas, mint a kepeken) 2 lippie stix, egyiket mar probaltam es az arnyalat nem jo rajtam, pedig amugy szep es egy szajfeny.
Probalta valaki a borapolo termekeiket?
Úúú nagyon köszi a kódokat! Én is leadtam a rendelést, de a hirdetés feliratkozós kódot nem akarta elfogadni valamiért De ezek működtek! Rendeltem egy palettát és egy rúzst, gondoltam elsőre elég ennyi
Szívesen örülök, hogy fel tudtad még használni. Amit emailben kaptam, azt nekem sem fogadta el, később rájöttem, hogy kollabokra nem érvényes. Lehet ez volt a gond nálad is.
Majd mutasd meg ha megjöttek
Mindenképp megmutatom! Alig várom!
Nekem ez lesz igazából az első “igazi” palettám. Valahogy magamnak nem vettem még, csak ajándékba. Az első palettámat még valahogy áltsuliban vettem, sima dm-es volt, márka nélküli. Valahol még mindig megvan, de hát nyilván a minősége sem olyan, meg hát ezer éve is volt… Azóta főleg monokra vettem csak rá magam, és azokból is csak a drogériásakra. Nagyon izgatott vagyok, ideje volt már ennyit megengednem magamnak.
Végül még egy rendelést leadtam reggel, mert éjjel megálmodtam, hogy muszáj kipróbálnom tőlük egy korrektort és egy lippie stixet (bár hatalmas dilemmát okozott, hogy Cami vagy Lumiére legyen - előbbi győzött). Igaz, sajna a kódok már nem érvényesek, mert a free shippinghez kell a kód. Na mindegy, akkorra viszont már nagyon elhatároztam a rendelést.
Nekem a Lumiere van meg es valahogy lilabb, mint amire a netes kep alapjan szamitottam, nekem nem is all jol.
Igen, ezt olvastam róla valamilyen blogon is, hogy lilább. Végül egyébként leginkább hasra ütés szerűen lett a Cami, mert már annyi swatchot megnéztem róluk, hogy elegem lett. Ez meg egy “biztonságos” színnek tűnik, még nem próbáltam a Colourpoptól ajakra való terméket (sem, mert csak 2 palettám van), gondoltam tesztnek jó lesz.
Temptalián lévő Lux Lipstick swatchok egész relevánsak. Egyébként jó kis orosz rulett eltalálni az árnyalatokat, mert mindegyik képen máshogy néznek ki.
Én végül 2 super shockot rendeltem csak, az Empire-t (gyönyörű smaragdzöld) és a Milky Wayt (fukszia).
Remélem, mindenkinek tetszeni fog minden, én nagyon szeretem a márkát.