Akciók - tudsz róla?

kódok: anna5, harrison5, am91-lapetitechicmommy

2 Likes

Na én gyorsan megrendeltem a GITMS palettát és egy USL-t Dopey színben :blush:
Pedig nagyon megfogadtam, hogy már csak márciusban költök :roll_eyes:

Kell nekem Disney paletta 15 dollárért??? Mi legyen? Jesszus, nem bírom! :slight_smile: :smiley:
Én szempillaspirált rendeltem és lippie stixet Aquarius színben :slight_smile:

Ugyanezt végigjátszottam, hogy kell-e/nem kell-e az Ooh la la egy újabb rendeléssel, amíg élnek a kódok… Hát 15 perc lamentálás után kellett. :face_with_hand_over_mouth::relaxed:
Nem bírtam ki, hát 7 dollár volt így! :smiley:

Úgy nagyon megérte! :slight_smile: Még mindig jók a kódok, szóval éppen a stick alapozón vacillálok :smile:

Na jó, megrendeltem, végülis 5 dollárért jó lesz próbának :smiley: Esküszöm sajnálom a csomagolóanyagot (:earth_africa:), nekem múltkor az egy darab palettámat is dobozba tették. Remélem ezt az alapozót borítékba rakják :smiley:

Mindig dobozban küldik.

Én is elküldtem első Colourpop megrendelésem. :slight_smile:
Kissé belilultam :smiley:
A lila palettát, egy lila spirált, és az Issa super shock shadowt rendeltem.

Gondolom, követés nincs a szállításhoz. Értesítést küldenek, ha fel lett adva?

1 Likes

ColourPop csopiban múltkor valaki szomorúan mutatta, hogy neki nem cuki dobozban érkezett a két db rúzsa😀

Szupi cuccok, akkor a Zoella látom kimaradt :slightly_smiling_face:
De, követéses szállítás, küldik majd a tracking numbert is.

1 Likes

Akkor bocsi, nekem eddig mindig színes dobozka jött.:slight_smile:

1 Likes

Ez jó!
Nem tudom, még gondolkodom, hogy rendeljek-e még egyet. :relaxed:

1 Likes

En is a lila spiralt rendeltem meg es az Angel Food highlightert, egy masikat meg kineztem, de nincs keszleten. Koszi a kodot.
Nekem a She paletta van meg, 2 pirosito, 1 highlighter (amit ki se bontottam, mert eloben meroen mas, mint a kepeken) 2 lippie stix, egyiket mar probaltam es az arnyalat nem jo rajtam, pedig amugy szep es egy szajfeny.
Probalta valaki a borapolo termekeiket?

1 Likes

Úúú nagyon köszi a kódokat! :slight_smile: Én is leadtam a rendelést, de a hirdetés feliratkozós kódot nem akarta elfogadni valamiért :thinking: De ezek működtek! Rendeltem egy palettát és egy rúzst, gondoltam elsőre elég ennyi :smiley:

Szívesen :slightly_smiling_face: örülök, hogy fel tudtad még használni. Amit emailben kaptam, azt nekem sem fogadta el, később rájöttem, hogy kollabokra nem érvényes. Lehet ez volt a gond nálad is.
Majd mutasd meg ha megjöttek :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mindenképp megmutatom! Alig várom!
Nekem ez lesz igazából az első “igazi” palettám. Valahogy magamnak nem vettem még, csak ajándékba. :wink: Az első palettámat még valahogy áltsuliban vettem, sima dm-es volt, márka nélküli. Valahol még mindig megvan, de hát nyilván a minősége sem olyan, meg hát ezer éve is volt… Azóta főleg monokra vettem csak rá magam, és azokból is csak a drogériásakra. Nagyon izgatott vagyok, ideje volt már ennyit megengednem magamnak. :slight_smile:

4 Likes

Végül még egy rendelést leadtam reggel, mert éjjel megálmodtam, hogy muszáj kipróbálnom tőlük egy korrektort és egy lippie stixet (bár hatalmas dilemmát okozott, hogy Cami vagy Lumiére legyen - előbbi győzött). Igaz, sajna a kódok már nem érvényesek, mert a free shippinghez kell a kód. Na mindegy, akkorra viszont már nagyon elhatároztam a rendelést. :smiley:

2 Likes

Nekem a Lumiere van meg es valahogy lilabb, mint amire a netes kep alapjan szamitottam, nekem nem is all jol.

Igen, ezt olvastam róla valamilyen blogon is, hogy lilább. Végül egyébként leginkább hasra ütés szerűen lett a Cami, mert már annyi swatchot megnéztem róluk, hogy elegem lett. :smiley: Ez meg egy “biztonságos” színnek tűnik, még nem próbáltam a Colourpoptól ajakra való terméket (sem, mert csak 2 palettám van), gondoltam tesztnek jó lesz.

Temptalián lévő Lux Lipstick swatchok egész relevánsak. Egyébként jó kis orosz rulett eltalálni az árnyalatokat, mert mindegyik képen máshogy néznek ki.
Én végül 2 super shockot rendeltem csak, az Empire-t (gyönyörű smaragdzöld) és a Milky Wayt (fukszia).
Remélem, mindenkinek tetszeni fog minden, én nagyon szeretem a márkát.:slight_smile: