Akciók - tudsz róla?

Az Empire-t néztem én is, de aztán úgy gondoltam, hogy a meglévő zöldjeim mellé (Juvia’s Tribe, Subculture, plusz a Pupa monók) már igazán felesleges lenne, pláne, hogy viszonylag ritkán használok zöldet. De egyébként valóban egy gyönyörű szín!

Nem mondhatnám, hogy zöldhiányban szenvednék, deolyanszép.:slight_smile:

1 Likes

Én Instagramon szoktam swatchokat nézni, sokat feltesznek. Néha nagyon eltér a CP oldalán lévőtől.

Mostanában kicsit inaktív voltam… de most gyorsan rendelek én is, amíg még él az ingyenes szállítás. Azt hiszem én is “belilulok” kicsit. :smiley:

Nektek hogy élt az 5 dolcsis kuponkód, ha az ingyenes szállításra is be kell írni a kódot? :smiley: és kettőt meg nem lehet egyszerre

Amikor elindították a free shippinget akkor még nem kellett hozzá kód, így elfogadta az 5$-os kódot. :slight_smile:

1 Likes

Áh értem, köszi :smiley: nem baj így is megéri rendelni

1 Likes

Márciusban a fényvédők akciósak a Skinsmart.hu oldalon (-10%).
Én gyorsan meg is rendeltem a nyári kedvencem (nincs túl jó értékelése, az összetevőlistája sem valami fényes, de nekem nyáron csak ez vált be - igaz, koreait nem próbáltam):
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-skin-restoring-moisturizer-with-spf50

1 Likes

Kokapum, ez a fényvédő hagy fehér réteget? :slight_smile:
Milyen tipusú a bőröd?

1 Likes

Nekem kombinált, orcákon száraz, T-vonalban zsíros. Én tavaly először próbáltam tasakos mintákkal ezt is és a világoskéket (ami a zsíros bőrre van), de az orcáimon az nem volt jó. Nem hagy fehér réteget. De kémiai, és az INCI-je nem a legjobb, szóval én neked is azt mondanám, először néhány tasakos mintával, vagy deluxe minivel próbáld ki, hogy szereti-e a bőröd.

Nekem egyébként a hidratáló képessége is tökéletes, és nyáron az olasz tengerparton sem égtem le vele (miközben a vállaimat kicsit megkapta a nap).

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile:

Hát, jól ismersz már, sajnos a kémiai nem jöhet szóba :frowning: nem láttam, hogy kémiai :confused: Pedig szeretem a PC termékeket

1 Likes

Akkor esetleg ez jöhet szóba, bár csak SPF 30-as. Fizikai és még a monitor kék fény ellen is hat, ami nálad nem hátrány. :smiley:

https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-defense-essential-glow-moisturizer-spf30

1 Likes

Huhuuhuu, egész jónak tűnik! Imádom a figyelmességed! :slight_smile: Próbáltad már? Ez hagy fehér réteget? :slight_smile:
Sajnos nálam nagy gond ha hagy,mert rézbőrű vagyok és nagyon látszik, dzsekos elüt a nyakam színétől. :frowning: :joy::joy:

Egy mintám volt belőle, az tetszett. Rajtam nem hagyott fehér réteget, de én hófehérke vagyok. :smiley:
Gondololkodtam rajta, hogy rendeljek-e azt is, de most van egy másik SPF 30 - asom, és azt szeretem, de majd még lehet, hogy sor kerül erre, ha az elfogy.

Szerintem jobban beválna neked, sokkal szebbek az összetevői és még fizikai is. :slight_smile:
Nekem szimpatikusabb az SPF30 :slight_smile:

Próbáltam már a Calm és a Skin Recovery fényvédős hidratálóját is, de nekem nyárra ezek nem váltak be, mert folyton a szemembe másztak.
Illetve nyáron mindenképpen az 50-est preferálom.

Miért pont az 50est? Elvileg nincs sok külömbség a 30 és az 50 között… :thinking::blush:

Nincs különösebb oka, nyáron azzal érzem jól magam. :slight_smile:

1 Likes

Jaj de jó, reménykedtem benne, hogy a fényvédőjet akciózzák. :slight_smile: Bár pont megjött a koreai fényvédőm is, de a kedvenc PC-met újra megveszem: https://skinsmart.hu/akcio/resist-youth-extending-daily-fluid-spf-50.html
Nekem ez nagyon bevált. Augusztusban kezdtem el használni, elég sokáig reggel ez volt az egyetlen hidratálóm. November végén a G&G 101 HA 5 light szérumát kezdtem el használni még, de emellett plusz hidratálót nem is használtam, csak egy-két alkalommal, de akkor sem igényelte a bőröm különösebben.

2 Likes

Igen, ez kb. a sötétkék “testvére”. :smiley:

Pupáéknál:
WOMEN’S DAY : -30% ON ALL PRODUCTS