Az Empire-t néztem én is, de aztán úgy gondoltam, hogy a meglévő zöldjeim mellé (Juvia’s Tribe, Subculture, plusz a Pupa monók) már igazán felesleges lenne, pláne, hogy viszonylag ritkán használok zöldet. De egyébként valóban egy gyönyörű szín!
Nem mondhatnám, hogy zöldhiányban szenvednék, deolyanszép.
Én Instagramon szoktam swatchokat nézni, sokat feltesznek. Néha nagyon eltér a CP oldalán lévőtől.
Mostanában kicsit inaktív voltam… de most gyorsan rendelek én is, amíg még él az ingyenes szállítás. Azt hiszem én is “belilulok” kicsit.
Nektek hogy élt az 5 dolcsis kuponkód, ha az ingyenes szállításra is be kell írni a kódot? és kettőt meg nem lehet egyszerre
Amikor elindították a free shippinget akkor még nem kellett hozzá kód, így elfogadta az 5$-os kódot.
Áh értem, köszi nem baj így is megéri rendelni
Márciusban a fényvédők akciósak a Skinsmart.hu oldalon (-10%).
Én gyorsan meg is rendeltem a nyári kedvencem (nincs túl jó értékelése, az összetevőlistája sem valami fényes, de nekem nyáron csak ez vált be - igaz, koreait nem próbáltam):
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-skin-restoring-moisturizer-with-spf50
Kokapum, ez a fényvédő hagy fehér réteget?
Milyen tipusú a bőröd?
Nekem kombinált, orcákon száraz, T-vonalban zsíros. Én tavaly először próbáltam tasakos mintákkal ezt is és a világoskéket (ami a zsíros bőrre van), de az orcáimon az nem volt jó. Nem hagy fehér réteget. De kémiai, és az INCI-je nem a legjobb, szóval én neked is azt mondanám, először néhány tasakos mintával, vagy deluxe minivel próbáld ki, hogy szereti-e a bőröd.
Nekem egyébként a hidratáló képessége is tökéletes, és nyáron az olasz tengerparton sem égtem le vele (miközben a vállaimat kicsit megkapta a nap).
Köszönöm!
Hát, jól ismersz már, sajnos a kémiai nem jöhet szóba nem láttam, hogy kémiai Pedig szeretem a PC termékeket
Akkor esetleg ez jöhet szóba, bár csak SPF 30-as. Fizikai és még a monitor kék fény ellen is hat, ami nálad nem hátrány.
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-defense-essential-glow-moisturizer-spf30
Huhuuhuu, egész jónak tűnik! Imádom a figyelmességed! Próbáltad már? Ez hagy fehér réteget?
Sajnos nálam nagy gond ha hagy,mert rézbőrű vagyok és nagyon látszik, dzsekos elüt a nyakam színétől.
Egy mintám volt belőle, az tetszett. Rajtam nem hagyott fehér réteget, de én hófehérke vagyok.
Gondololkodtam rajta, hogy rendeljek-e azt is, de most van egy másik SPF 30 - asom, és azt szeretem, de majd még lehet, hogy sor kerül erre, ha az elfogy.
Szerintem jobban beválna neked, sokkal szebbek az összetevői és még fizikai is.
Nekem szimpatikusabb az SPF30
Próbáltam már a Calm és a Skin Recovery fényvédős hidratálóját is, de nekem nyárra ezek nem váltak be, mert folyton a szemembe másztak.
Illetve nyáron mindenképpen az 50-est preferálom.
Miért pont az 50est? Elvileg nincs sok külömbség a 30 és az 50 között…
Nincs különösebb oka, nyáron azzal érzem jól magam.
Jaj de jó, reménykedtem benne, hogy a fényvédőjet akciózzák. Bár pont megjött a koreai fényvédőm is, de a kedvenc PC-met újra megveszem: https://skinsmart.hu/akcio/resist-youth-extending-daily-fluid-spf-50.html
Nekem ez nagyon bevált. Augusztusban kezdtem el használni, elég sokáig reggel ez volt az egyetlen hidratálóm. November végén a G&G 101 HA 5 light szérumát kezdtem el használni még, de emellett plusz hidratálót nem is használtam, csak egy-két alkalommal, de akkor sem igényelte a bőröm különösebben.
Igen, ez kb. a sötétkék “testvére”.
Pupáéknál:
WOMEN’S DAY : -30% ON ALL PRODUCTS