Akciók - tudsz róla?

Na ez jó lenne, nekem is van egy 5-ös kuponom.

Ajjaj, még nem volt ezelőtt Colourpop sminkem, de ez lehet ma este megváltozik. :))) Nagyon szépek a paletták. Kinek mi a kedvenc a márkától? Az ingyenes szállítás bármilyen összegű rendelésre érvényes? Próbálok nem túlzásba esni, de nem egyszerű. :smiley:

én a bronzosítójukat (Afternoon Delight), a rúzsaikat(lipstick és liquid lipstickeket egyaránt), és a No Filter Matte Concealert is szeretem :smiley:
Én úgy tudom, hogy bármilyen összegű rendelésre érvényes :slight_smile: és ha feliratkozol a newsletter-re kapsz egy 5$-os kuponkódot, amit 20$ fölötti rendelés esetén beválthatsz :wink: az ingyen szállítás pedig kód nélküli lesz :slight_smile:

1 Likes

Azt vedd majd figyelembe, hogy ne legyen vámköteles.
26 dollár alatt biztosan nem vonják vámeljárás alá, afölött is van egy kiskapu (én még azt nem próbáltam).

Érdemes inkább 2 részletben vásárolni, ha több dolgot szeretnél. :slight_smile:

1 Likes

azta, én úgy tudtam eddig, hogy 22$ felett már vámolják. Akkor még vehetek valamit :rofl:

Húú de jó hogy mondod, elfelejtettem volna erre figyelni!
Mennyire lehet arra számítani, hogy az ingyenes szállítás miatt 7 után hamar le lesz rabolva minden?

Lehet rá számítani, sajnos. Ez így volt a multkor is :confused:

5$-os kódokat ilyenkor általában letiltják.

2 Likes

Köszi a tippeket csajok. Akkor megpróbálom megoldani, hogy 7-kor ott legyek. :slight_smile: Az működőképes, hogy előre bepakolok a kosaramba, és 7-kor adom le a rendelést?

Hihi, én még nem próbáltam, de pont ma jutott eszembe ugyanez, és nekem már benne is vannak a kosaramban :slight_smile: Majd kiderül, de azért legyünk rajtra készen, hátha kiürítik a kosarakat :smiley:

1 Likes

22 eurónak megfelelő érték, ami kb 26 dollár. :slightly_smiling_face:

Akkor emiatt maradt meg bennem a 22. Koszi!:slight_smile:

1 Likes

Egyébként addig még felkerülnek az oldalra a Zoellás termékek is, nem?

Igen!:slightly_smiling_face: (20 karakter… pedig engem nem piszkált eddig :grinning:)

1 Likes

Vajon az a tejesdoboz-szerű cucc mi lehet?
Habár engem annyira nem fogtak meg a látott képek. Pláne nem annyira, hogy a lilás palettát emiatt skippeljem. :smiley:

cphj

Amúgy képzeljétek, az angliai CP rendelésekben alapból benne van már az áfa/vám stb.

Ebben a vidiben vannak swatchok a kollekció darabjairól.

1 Likes

Az én fantáziámat a Disney paletta izgatja, annyira gyönyörű. De a jelenlegi palettáimat sem használom elég sokat ahhoz képest, hogy mennyire szeretem mindet :slight_smile:

1 Likes

Már megy a free shipping!

És mennek még a kódok! :smiley:

bizony, elfogadja az 5$-os kódot. :slight_smile: