Na ez jó lenne, nekem is van egy 5-ös kuponom.
Ajjaj, még nem volt ezelőtt Colourpop sminkem, de ez lehet ma este megváltozik. :))) Nagyon szépek a paletták. Kinek mi a kedvenc a márkától? Az ingyenes szállítás bármilyen összegű rendelésre érvényes? Próbálok nem túlzásba esni, de nem egyszerű.
én a bronzosítójukat (Afternoon Delight), a rúzsaikat(lipstick és liquid lipstickeket egyaránt), és a No Filter Matte Concealert is szeretem
Én úgy tudom, hogy bármilyen összegű rendelésre érvényes és ha feliratkozol a newsletter-re kapsz egy 5$-os kuponkódot, amit 20$ fölötti rendelés esetén beválthatsz az ingyen szállítás pedig kód nélküli lesz
Azt vedd majd figyelembe, hogy ne legyen vámköteles.
26 dollár alatt biztosan nem vonják vámeljárás alá, afölött is van egy kiskapu (én még azt nem próbáltam).
Érdemes inkább 2 részletben vásárolni, ha több dolgot szeretnél.
azta, én úgy tudtam eddig, hogy 22$ felett már vámolják. Akkor még vehetek valamit
Húú de jó hogy mondod, elfelejtettem volna erre figyelni!
Mennyire lehet arra számítani, hogy az ingyenes szállítás miatt 7 után hamar le lesz rabolva minden?
Lehet rá számítani, sajnos. Ez így volt a multkor is
5$-os kódokat ilyenkor általában letiltják.
Köszi a tippeket csajok. Akkor megpróbálom megoldani, hogy 7-kor ott legyek. Az működőképes, hogy előre bepakolok a kosaramba, és 7-kor adom le a rendelést?
Hihi, én még nem próbáltam, de pont ma jutott eszembe ugyanez, és nekem már benne is vannak a kosaramban Majd kiderül, de azért legyünk rajtra készen, hátha kiürítik a kosarakat
22 eurónak megfelelő érték, ami kb 26 dollár.
Akkor emiatt maradt meg bennem a 22. Koszi!
Egyébként addig még felkerülnek az oldalra a Zoellás termékek is, nem?
Igen! (20 karakter… pedig engem nem piszkált eddig )
Vajon az a tejesdoboz-szerű cucc mi lehet?
Habár engem annyira nem fogtak meg a látott képek. Pláne nem annyira, hogy a lilás palettát emiatt skippeljem.
Amúgy képzeljétek, az angliai CP rendelésekben alapból benne van már az áfa/vám stb.
Ebben a vidiben vannak swatchok a kollekció darabjairól.
Az én fantáziámat a Disney paletta izgatja, annyira gyönyörű. De a jelenlegi palettáimat sem használom elég sokat ahhoz képest, hogy mennyire szeretem mindet
Már megy a free shipping!
És mennek még a kódok!
bizony, elfogadja az 5$-os kódot.