Melyikeket?
Soft Core és Extravaganza lett végül. Utóbbi versenytársa volt még az Executive Realness.
Rengeteg képet és videót megnéztem, de mindenhol másképp mutattak az árnyalatok. Nem voltak a segítségemre, inkább csak összezavartak és elbizonytalanítottak.
Pont így éreztem én is a swatch-okat illetően.
Akkor @Amadea -val kezet foghattok Ugyanezekre csapott le.
Érdekes, mert más márkák esetében nincs ekkora diffi a swatchoknál, illetve több infót lehet találni.
Remélem, nem fogtam nagyon mellé…
Tényleg ugyanazokat rendeltük meg, most olvasom.
@Amadea :
Én azért imádkozom, hogy ne legyen hasonló színeim itthon
Max. együtt átkozódunk.
Ugye tudod, hogy a reményed kissé paralízises lábakon áll?
attól tartok
A rendelt színeket szoktad használni a mindennapokban? Akkor tuti lapul hasonló szín otthon… De csak hasonló… Színben lehet, hogy közel áll majd hozzá, de ott van még az állaga, a viselkedése (mennyire kopik, mászik el).
Gyorsan nézd át a készletet, és dugd el ezeket a színeket.
Pont ezen gondolkodtam, hogy gyorsan selejtezek egyet.
Amúgy is ráfér a készletre. Az egyik színhez hasonló tuti lesz, de az itthoni annyira vacakul tart, viszont király a színe, hogy muszáj helyette egy rendesen viselkedő rúzst szerezni. És ez leendő helyettes az Elson2 (talán).
Átérzem a helyzetet. Mostantól csak úgy jöhet egy új rúzs, ha elhasználok egy olyat, ami eddig parkolópályára volt állítva. Még át kell néznem nekem is a készletet, és kiválasztok majd egyet.
Úúú, nagyon dögös szín!
Annyit gondolkodtam, melyik rúzst venném, hogy már megszűnt az akció. Szuper
Jajjj neee
Nincs kegyelem!
Van még egy -5 USDs kuponja neki. Állítólag mindig alkalmazgatni legalábbis egy videójában azt mondta, hogy kombinálható a weboldalon található leárazasokkal. De azért most oda van írva hogy ‘some exclusions’, gondolom biztos, ami tuti alapon odaírta.
Általában ezeket az 5USD-s kuponokat nem lehet felhasználni az ilyen akciókban
Na, kinek lesz Nomad palettája?
Jöhet az ősz
Viszont egy tipp: én rendeltem egyet az új nude rúzsokból, de azokra ez a kód nem érvényes. Viszont a Honey találta helyette a TRIBE20 -at, ami ugyan csak 20%,viszont leveszi a rúzsból is. Így összességében több lett a kedvezmény (ok, csak 80 centtel, de akkor is ).
És mi lesz a Melt Twenty fourral?
Colourpoptól mit akarsz venni?