Akciók - tudsz róla?

Melyikeket? :smiley:

Soft Core és Extravaganza lett végül. :smiley: Utóbbi versenytársa volt még az Executive Realness.

Rengeteg képet és videót megnéztem, de mindenhol másképp mutattak az árnyalatok. Nem voltak a segítségemre, inkább csak összezavartak és elbizonytalanítottak. :pleading_face:

1 Likes

Pont így éreztem én is a swatch-okat illetően.
Akkor @Amadea -val kezet foghattok :slight_smile: Ugyanezekre csapott le.

3 Likes

Érdekes, mert más márkák esetében nincs ekkora diffi a swatchoknál, illetve több infót lehet találni.

Remélem, nem fogtam nagyon mellé… :smiley:

Tényleg ugyanazokat rendeltük meg, most olvasom. :face_with_hand_over_mouth:

@Amadea : :handshake::raised_hand:

2 Likes

Én azért imádkozom, hogy ne legyen hasonló színeim itthon :laughing:

2 Likes

Max. együtt átkozódunk.:smiley: :clap:

2 Likes

Ugye tudod, hogy a reményed kissé paralízises lábakon áll?:smiley:

3 Likes

:rofl: attól tartok :sweat_smile:

3 Likes

A rendelt színeket szoktad használni a mindennapokban? Akkor tuti lapul hasonló szín otthon… :smiley: De csak hasonló:wink: Színben lehet, hogy közel áll majd hozzá, de ott van még az állaga, a viselkedése (mennyire kopik, mászik el).

Gyorsan nézd át a készletet, és dugd el ezeket a színeket. :smiley::smiley:

1 Likes

Pont ezen gondolkodtam, hogy gyorsan selejtezek egyet. :joy:
Amúgy is ráfér a készletre. Az egyik színhez hasonló tuti lesz, de az itthoni annyira vacakul tart, viszont király a színe, hogy muszáj helyette egy rendesen viselkedő rúzst szerezni. És ez leendő helyettes az Elson2 (talán).

1 Likes

Átérzem a helyzetet. :grin: Mostantól csak úgy jöhet egy új rúzs, ha elhasználok egy olyat, ami eddig parkolópályára volt állítva. Még át kell néznem nekem is a készletet, és kiválasztok majd egyet. :roll_eyes:

Úúú, nagyon dögös szín! :wink:

2 Likes

Annyit gondolkodtam, melyik rúzst venném, hogy már megszűnt az akció. Szuper :smiley:

4 Likes

Jajjj neee :see_no_evil:

1 Likes

Nincs kegyelem!

1 Likes

Van még egy -5 USDs kuponja neki. Állítólag mindig alkalmazgatni legalábbis egy videójában azt mondta, hogy kombinálható a weboldalon található leárazasokkal. De azért most oda van írva hogy ‘some exclusions’, gondolom biztos, ami tuti alapon odaírta.

20200902_072407

2 Likes

Általában ezeket az 5USD-s kuponokat nem lehet felhasználni az ilyen akciókban :frowning:

https://www.beautylish.com/shop/hello-fall-sale-coming-soon

2 Likes

Na, kinek lesz Nomad palettája? :see_no_evil:
Jöhet az ősz :sunglasses:

Viszont egy tipp: én rendeltem egyet az új nude rúzsokból, de azokra ez a kód nem érvényes. Viszont a Honey találta helyette a TRIBE20 -at, ami ugyan csak 20%,viszont leveszi a rúzsból is. Így összességében több lett a kedvezmény (ok, csak 80 centtel, de akkor is :grinning:).

Screenshot_20200902_114144_com.google.android.gm

5 Likes

És mi lesz a Melt Twenty fourral?:smiley:
Colourpoptól mit akarsz venni?