Akciók - tudsz róla?

Mit érdemes tőle venni szerinted?

Megrendelhetem. A Diffused light kell?
Ebben vannak nagyon apró csillámok. Az enyémet egykor egy használat után eladtam, mert nekem ez a tény újdonság volt. Ha ez téged nem zavar akkor nekem ok…

Igen, a Diffused Light. Már rég kívánság listát, csak ez az árnyalat passzol hozzám, jónak kell lennie.:blush: Rendeld meg légyszi, köszönöm.:kissing_heart: Írok majd üzit.

Én is gondolkoztam a Sultryn. :roll_eyes:

Még nem késő, még tart az akció hétfő reggelig. Azért csilagozták a kódot, mert van kisbetűs rész (én is csak tegnap késő este olvastam).

2 Likes

Tudom, hogy rajtam kívül kb senki nem szereti a Revolutiont, de azért hátha :smiley: Csak ma ingyen szállítás van mindenre az oldalukon. Van kódom is megint, 30EUR felett 5EUR-t levon az első vásárlásból, az ingyen szállítással összevonható. http://rwrd.io/e06yc6f?c Rewardos ez a rendszer is, ergo én is kapok 5EUR-t ha valaki vásárol.
Vannak más akciók is, amivel szerintem talán összevonható, Revolution Pro 2-őt fizet 3-at vihet, stb. :slight_smile:

3 Likes

Ez nem igaz, hogy senki nem szereti, nekem is van tőlük palettam nem is egy, csak mondjuk egy Tarte vagy Too Faced után nem Revolution-re vágyakozom. :roll_eyes::blush:

Ahh, nekem a tarte nagy csalódás volt basszus :frowning: Van tőlük 3 palettám, 2 Rainforest of the sea meg egy kis flirt. A flirt jó, csak a színek a szemhéjon nem olyanok, mint a panben, de a kettő Rainforest nekem csalódás, semmi extra, gyengébben pigmenáltabbak, mint a Revolutionok.
Amúgy persze lehet nekem van szerencsém, mert olyan a szemhéjam, vagy nem tudom, de sokszor nem látom a különbséget high end és drugstore paletták között. :frowning: Jó, mondjuk egy ABH-val nem veheti fel a versenyt, az tény, de sok más márkával én egy szinten látom. A color storyk pedig sokszor meggyőzőbbek nekem a Revolutionnál. Tény, ez is olyan, mint a fast fashion, hogy mindig van valami új, de nekem ez is tetszik benne.

5 Likes

Nekem a masik kicsi Tarte paletta van meg, a Pro to go, vagy melyik😁, imádom es a Tarte in bloomot is. Nem is ez a lényeg, hanem hogy én érzek különbséget az egyes márkák szemhejpúder palettai között minősegben. De volt mar, hogy agyonhajpolt marka bukott meg az olcsóbb drogériás társához képest. Kicsit tényleg lutri.

Na az in bloom nekem a kívánságlistán van még így is, de kicsit félek, hogy nem fogja azt hozni, amit szeretnék :smiley: Csak azok a jó kis színek megvettek kilóra :frowning: :smiley:

1 Likes

Igazából már nekem sincs a birtokomban, egy barátnőm elkunyerbálta tőlem, mikor meglatta és beleszeretett. :rofl::rofl::rofl:

A sellős kagyló alakú Tarte tök jó minőségű :smiling_face_with_three_hearts: Másom tőlük nincs, akkor ezek szerint nem nagy veszteség :smiley:

1 Likes

Éjjel 1-kor kaptam a Colourpoptól e-mailt, hogy a FLASH25 kóddal 25% kedvezményt adnak a teljes választékra. Csak 6 órán keresztül érvényes a kód, kb. reggel 7-ig.

3 Likes

Én is olvastam hajnali 5.30 kor, mikor keltem :slight_smile: De nem baj, ami esetleg kellett volna már nincs készleten.

Nekem “sajnos” készleten volt! :rofl::rofl::rofl:

Hmm, most nem tudom örüljek vagy sírjak, hogy lemaradtam :rofl:

3 Likes

Mondanám, hogy örülj, de igazi “gyere a mamihoz 25%-al olcsóbban” érzés volt, a lippie stixekkel (az egyik alap, a másik a Lumiere) együtt. :rofl::rofl::rofl:

GardenVariety_Palette_deconstructed_800x1200

9 Likes

Most egyik szemem sír, a másik nevet nekem is :smiley: De majd legközelebb :slight_smile:

1 Likes

A Lumiere nagyon jó, ez a paletta pedig gyönyörű.

1 Likes