Low buy alatt jobb nem kísérteni hírlevelekkel.
Cuki vagy @Alsace, nagyon tetszik a paletta, hihetetlen jó áron van, de most megvagyok elégedve a palettáimmal .
Nagyon nehezen állok ellent , azóta is ezen kattogok :D.
Erős vagyok és bátor, pénztárcám zárva Mint a Boltkóros című filmben
Nagyon jó árban vannak most a Cerave termékek.
25%-os leárazás:
Pink Pandán ingyenes szállítás.
Többen érdeklődtetek anno a Rituals márka iránt. Most elérhető a limitált lookfantastic dobozuk.
Ezek miért kerülnek ennyibe, hamisitvány vagy mi? Nem hiszem el, hogy ennyibe kerülnek.
Olyan minimalista, egyszerű a csomagolás is.
Most nagy akció van az inglotnál, egyes dolgok 1-2000 Ft-ért megvásárolhatóak. A 4-500 Ft mondjuk nagyon gyanús. Lehet, hogy Győrben még így sem fogynak el a dolgok?
Hát az Inglot már csak ilyen…
lehet ott dolgozik és ingyen kapták meg őket
A képek alapján a dm-ből vannak. Tényleg volt náluk pár Inglot termék, de lehet nem igazán találták meg a közönséget. Lehet, hogy potom áron megvehették a dolgozók/vásárlók, vagy megkapták ingyen.
Ezek a dm-ből vannak. Gondolom baromi drágán adták őket eredetileg (sőt, tán emlékszem, hogy így is volt) és senki nem vette őket, most meg félnek hogy rajtuk marad.
Jaa értem :). Csak annyira fura volt, hogy ennyi pénzért vesztegetik. Mondom, ez nem lehet az a márka, biztos egy másolat . De akkor viszont jól jár egy-két ember :).
Az osztrák Douglas oldalán - 25% van mindenre (ami nem akciós). Ha valaki szeretne valamit.
A vallási ünnep miatt ma az egész országban munkaszüneti nap van.
Húha, később megnézem, köszi. Rendelsz magadnak is? Vagy független, hogy kér-e még vki valamit? (csak nem rabolnám az idődet😄)
Még nem tudom, lehet. A - 25% az már pénz. Ha boltba kérem ingyenes a szállítás, tehát ha magamnak nem rendelek, akkor is elmegyek érte, az nem gond. 25 Euro felett pedig ingyenes a szállítás és házhoz hozzák.
Estig írok, most nagy pakolásban vagyok. Köszi a türelmet.
Kedves @Montelino, ha még nincs túl késő, ez érdekel: https://www.douglas.at/de/p/3001045100?variant=026640
Ha megrendeled, köszönöm, ha már nem aktuális nem gond.