EL ANR akciós a Müllerben, a 30 ml-s 16.750 Ft, a nagy asszem 23.400 Ft.
Nem akció, de aminden Cantu termék kaphatóegyelőre.
(Az Árkád Müllerben voltam.)
Zoeva oldalon az ecsetekre -30%. Néhány napig.
Douglas night, jaj ne.
18 órától éjfélig 20 000 forint feletti vásárlás esetén 20%, 30 000 forint felett pedig 30%-kal kedvezőbb áron szerezheted be szépségkollekciód legújabb tagjait a www.douglasshop.hu oldalon.
Basszus!
Remélem, átalszom!
Én már ravaszul írtam a férjemnek, hogy shopping night és azt írta vegyek magamnak amit akarok. Tekintve a Douglas árait ez igen veszélyes kijelentés.
De édes!
Én ilyet soha nem tennék… mármint nem írnék. Jobb, ha mindenki boldog.
egyetértek, én sem szoktam.
De a hónapban már annyit költöttem…nekem is van lelkiismeretem.
De van engedély, úgyhogy mehet😉
Szolgálati közlemény!
Nem akció, de mostanában eltűnt a DM-es polcokról egy sokak által kedvelt Balea arctisztító, sőt már nem gyártják megjelölést is kapott:
https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschgel?activesubtab=1&page=12
Tegnap nyílt egy új DM üzlet, és ott sorakoznak a polcon. Sasadi úti megállótól könnyen megközelíthető
Cím: Balatoni út 2/A - új irodaház, a DM a földszintjén található
Nem értem, a " nem gyártják" kijelentés mire vonatkozik? Magyarország? Csak azért érdekelne a dolog mert az olajos arclemosónál is ez a címszó szerepel, és pl. Németoban a mai napig kapható. Most gondolkodom, hogy spájzoljak- e ebből az ultra sensitivből mert megszerettem. Nem csíp, nem ég, nem szárít és nincs agyon illatosítva.
Szerintem is inkább átmeneti készlethiány lehet, mint nem gyártják, ha kapható egy vadiúj üzletben. Mindenesetre kettőt azért betettem a kosaramba, van otthon bőven helyem a tárolásra.
Vazze! Az nekem is mumus!
Én ezt láttam.
Köszi
Ez az, ami a Kelenföldi pályaudvarnál van? Végre már, hogy megnyitott, onnan indul a buszom, és így nem kell kitérőt tennem hazafelé.
Igen, nem tudom az irodaház nevét, ha az autópálya felől jövünk, akkor jobb kéz felől van, nagy üveg monstrum.
Igenigen, arra gondoltam. A nevét én sem tudom, pedig minden nap elolvasom.
Megnéztem a nyitvatartást, és 7:30-kor nyitnak elvileg. Na, már tudom hova fogok járni munka előtt kuponnapozni.
Az épületen egy Aldi felirat is van, biztosan láttad!