Akciók - tudsz róla?

EL ANR akciós a Müllerben, a 30 ml-s 16.750 Ft, a nagy asszem 23.400 Ft.
Nem akció, de aminden Cantu termék kaphatóegyelőre.
(Az Árkád Müllerben voltam.)

4 Likes

Zoeva oldalon az ecsetekre -30%. Néhány napig.

5 Likes

Douglas night, jaj ne.
18 órától éjfélig 20 000 forint feletti vásárlás esetén 20%, 30 000 forint felett pedig 30%-kal kedvezőbb áron szerezheted be szépségkollekciód legújabb tagjait a www.douglasshop.hu oldalon.

3 Likes

Basszus!
Remélem, átalszom! :roll_eyes:

6 Likes

Én már ravaszul írtam a férjemnek, hogy shopping night és azt írta vegyek magamnak amit akarok. Tekintve a Douglas árait ez igen veszélyes kijelentés.:smile:

7 Likes

De édes!
Én ilyet soha nem tennék… mármint nem írnék. :laughing: Jobb, ha mindenki boldog.

9 Likes

:smile: egyetértek, én sem szoktam.
De a hónapban már annyit költöttem…nekem is van lelkiismeretem. :grin:
De van engedély, úgyhogy mehet😉

7 Likes

:loud_sound: Szolgálati közlemény!

Nem akció, de mostanában eltűnt a DM-es polcokról egy sokak által kedvelt Balea arctisztító, sőt már nem gyártják megjelölést is kapott:
https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschgel?activesubtab=1&page=12

Tegnap nyílt egy új DM üzlet, és ott sorakoznak a polcon. Sasadi úti megállótól könnyen megközelíthető
Cím: Balatoni út 2/A - új irodaház, a DM a földszintjén található

6 Likes

Nem értem, a " nem gyártják" kijelentés mire vonatkozik? Magyarország? Csak azért érdekelne a dolog mert az olajos arclemosónál is ez a címszó szerepel, és pl. Németoban a mai napig kapható. Most gondolkodom, hogy spájzoljak- e ebből az ultra sensitivből mert megszerettem. Nem csíp, nem ég, nem szárít és nincs agyon illatosítva. :thinking:

3 Likes

Szerintem is inkább átmeneti készlethiány lehet, mint nem gyártják, ha kapható egy vadiúj üzletben. Mindenesetre kettőt azért betettem a kosaramba, van otthon bőven helyem a tárolásra.

1 Likes

Vazze! Az nekem is mumus! :grimacing: :sweat_smile:

2 Likes

Screenshot_20200820-100842

Én ezt láttam. :slightly_smiling_face:

5 Likes

:laughing: :rofl:

Köszi :kissing_heart::heart_eyes:

1 Likes

Ez az, ami a Kelenföldi pályaudvarnál van? Végre már, hogy megnyitott, onnan indul a buszom, és így nem kell kitérőt tennem hazafelé. :sweat_smile:

Igen, nem tudom az irodaház nevét, ha az autópálya felől jövünk, akkor jobb kéz felől van, nagy üveg monstrum.

Igenigen, arra gondoltam. A nevét én sem tudom, pedig minden nap elolvasom. :smiley:

1 Likes

Ő lenne az:
https://iroda.hu/kiado-irodahaz/budapest-one/200955

Megnéztem a nyitvatartást, és 7:30-kor nyitnak elvileg. :open_mouth: Na, már tudom hova fogok járni munka előtt kuponnapozni. :smiley:

1 Likes

Az épületen egy Aldi felirat is van, biztosan láttad! :upside_down_face: