@kamcs mennyiért adnád el a palettát? Engem lehet érdekelne.
En elfogzlt vagyok😂 Nekem a nagy paletta csupa olyan szint tartalmaz, amit szivesen hasznalok. A formula pedig egy alom. A kicsik nekem bizarr kombinaciok magukban, inkabb ranezesre olyanok, amik egy meglevo alap palettat segitenek feldobni.
Ugyanígy vagyok a kicsivel amúgy…
A Conspiracy-t? Most elővettem újra, megnézegettem és rájöttem, hogy azért elég sok olyan szín van benne, ami hiányozna, ha megválnék tőle, úgyhogy most még gondolkodom rajta…Ha nem használom őket mondjuk 2 héten belül, akkor megy.
Milyen rendes , legalább hagyhatott volna neked is vagy megkérdezhetett volna.
Hát végül is, ő vette őket magának, de a héten pont jól jött volna a nagyobbik gyerkőcnek.
Feelunique:
Az osztrák Douglas oldalán - 30% van (a nem akciós) illatokra.
A Charlotte Tilbury oldalon 40% kedvezmény bizonyos termékekre és szettekre.
hujuj! bajban leszek Par Mcgrath-on itt lamentálok még mindig, erre most ez is!
Nehéz a döntés… Anno sok Charlotte Tilbury terméket kipróbáltam, de őszintén szólva csak a Matte Revolution rúzsait érzem kihagytatlannak. Az aktuális akciós kínálat szerencsére nem érdekel, a pénztárcám legnagyobb örömére.
Pat mcgrath a mini paletták , mini 3-as mattetrance, és a mini 3-as lipbalm, a 3-as nagy is akciòs. Luxetrance 50%-os.szàllìtàs ingyenes
Douglasban es a douglasonline-on torzsvasarloknak -20% (20e feletti vasarlasnal a DC20 koddal online) 08.07-08.09.
Kiko-nál sok akciós termék+7500Ft felett ingyenes szállítás!
Ha esetleg lesz notinos ingyen szállítás, tudnátok jelezni? Vennék pár curaprox fogkefét, de szállítással együtt már nem érné meg.
Én is arra várok,ha látom mindenképp kiírom.
Pont nekem is ingyenes szállításra vagy akcióra fáj a fogam.
Lányok! A Notino hirlevelére iratkozzatok fel és akkor biztos kaptok infót mikor szállítanak ingyen.