Akciók - tudsz róla?

@kamcs mennyiért adnád el a palettát? Engem lehet érdekelne. :slight_smile:

En elfogzlt vagyok😂 Nekem a nagy paletta csupa olyan szint tartalmaz, amit szivesen hasznalok. A formula pedig egy alom. A kicsik nekem bizarr kombinaciok magukban, inkabb ranezesre olyanok, amik egy meglevo alap palettat segitenek feldobni.

Ugyanígy vagyok a kicsivel amúgy…

A Conspiracy-t? Most elővettem újra, megnézegettem és rájöttem, hogy azért elég sok olyan szín van benne, ami hiányozna, ha megválnék tőle, úgyhogy most még gondolkodom rajta…Ha nem használom őket mondjuk 2 héten belül, akkor megy. :smiley:

1 Likes

Milyen rendes :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:, legalább hagyhatott volna neked is vagy megkérdezhetett volna.

1 Likes

Hát végül is, ő vette őket magának, de a héten pont jól jött volna a nagyobbik gyerkőcnek.

1 Likes

Feelunique:
landing-mob-SpendBuilder-EU_1596097145

2 Likes

Az osztrák Douglas oldalán - 30% van (a nem akciós) illatokra.

3 Likes

A Charlotte Tilbury oldalon 40% kedvezmény bizonyos termékekre és szettekre.

3 Likes

hujuj! bajban leszek :sweat_smile: Par Mcgrath-on itt lamentálok még mindig, erre most ez is!

2 Likes

Nehéz a döntés… Anno sok Charlotte Tilbury terméket kipróbáltam, de őszintén szólva csak a Matte Revolution rúzsait érzem kihagytatlannak. Az aktuális akciós kínálat szerencsére nem érdekel, a pénztárcám legnagyobb örömére. :sweat_smile:

1 Likes

Pat mcgrath a mini paletták , mini 3-as mattetrance, és a mini 3-as lipbalm, a 3-as nagy is akciòs. Luxetrance 50%-os.szàllìtàs ingyenes

5 Likes

Screenshot_20200807-093334_Instagram

4 Likes

Douglasban es a douglasonline-on torzsvasarloknak -20% (20e feletti vasarlasnal a DC20 koddal online) 08.07-08.09.

4 Likes

Kiko-nál sok akciós termék+7500Ft felett ingyenes szállítás!

6 Likes

Ha esetleg lesz notinos ingyen szállítás, tudnátok jelezni? Vennék pár curaprox fogkefét, de szállítással együtt már nem érné meg.

1 Likes

Én is arra várok,ha látom mindenképp kiírom. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Pont nekem is ingyenes szállításra vagy akcióra fáj a fogam. :smile:

2 Likes

@Szandika Te érdeklődtél a Rude palettáról? Itt egy eladó a zsibin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Lányok! A Notino hirlevelére iratkozzatok fel és akkor biztos kaptok infót mikor szállítanak ingyen.

1 Likes