Akciók - tudsz róla?

A fentybeauty oldalán 12,5 dollár 2 (!) db Mattemoiselle rúzs. (a szállítási költséget nem tudom mennyi, de szerintem ennyiért már érdemes lehet bevállalni)

3 Likes

Notinon lipstick30 kóddal elvileg akciósak a rúzsok. Ráadásul, ha valaki szereti a Maybelline cuccokat, akkor 5200 forint felett 2 féle rúzsból (az egyik a SuperStay Matte Ink) lehet választani.

2 Likes

Rossmann mobil appon ingyenes szállítás van, csak ma.

5 Likes

A Zoeva-nál Summer Sale nagy kedvezmények…

1 Likes

A Cult Beautyn is akció van:

Screenshot_20200731_093858_com.google.android.gm

2 Likes

Azér’ 150 fölött kicsit emelhettek volna azon a kedvezményen :laughing:
20 fölött 15%, 150 fölött meg csak 20%?

2 Likes

Mondjuk nem fenyegetett az a veszély, hogy elérem a 150-et…

De a low-buy hónapom csúfos kudarcot szenvedett el…

3 Likes

Sebaj, kövi hónapban majd sikerül. Most rácuppansz a meglévőkre és nézegetési tilalmat rendelsz magadnak :wink: :laughing:

Remélem, így lesz!
Megrendeltem teljes kiszerelésben a Hourglass Diffused Light-ot. Rájöttem, hogy nem akarok folyton spórolni a 6-os palettával. :slight_smile: (meg persze még 1-2 apróságot…)

7 Likes

Az a puder befektetes😉

1 Likes

Pontosan, ezért nem is hagyhattam ki a lehetőséget. :smiley:

1 Likes

Jaj, en az akcios nars pudert es arctrional lengek a lowbuyjal😆

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/katalara-colourpop-going-coconuts-palette
Eladó bontatlan paletta.

2 Likes

Beautylishen és Beautybayen akciós minden Jeffree Star termék.
Update: a paletták mégsem, de azon kívül úgy látom, hogy minden.

5 Likes

De kár volt ezt most olvasnom… :see_no_evil:

1 Likes

Ilyenkor úgy örülök, hogy engem nem szippantott be a JS kozmetikumok világa… (Pat Mcgrath már így is lenullázta a számlámat…)

1 Likes

Van egy mini Rose Matter folyékony rúzsom, és annyira szuperül áll, hogy muszáj volt most megvennem belőle a teljes kiszerelést.
Illetve most rá vagyok kattanva a rikító rúzsokra, ezért megrendeltem a csodás Jeffree, What The Fuck? néven futót is. :rofl:

Aztán rendeltem egy InstaNatural niacinamide szérumot, mert egy ideje érdekel a márka, és egy Holika Aloe gélt, mert a férjem az összes aloe gélt magával költöztette, pedig az jó, ha van itthon.

5 Likes

A conspiracy paletta nagyon akcios. En 6 hete vettem 65 ajroert innen, most 46. Csapjatok le ra, eszmeletlen😉

2 Likes

Nekem megvan az, de gondolkodom rajta, hogy eladom. :smiley: A Mini Conspiracy-t már feltettem ugye, de senki sem csapott le rá, szóval szerintem tényleg elkezdték az emberek bojkottálni Jeffree-t meg Shane-t. :smiley:

1 Likes

Vagy még nem kaptak fizetést, esetleg már megvan nekik.

1 Likes