Mi vagy mik buktattak el, ha szabad érdeklődni?
Egy régi álom, egy újdonság, ami itt nemrég futott nagyot, meg a ráadás majd felteszem, ha megjött.
Csajok, itt egy Hourglass pirosító új és teljes méret nagyon jó áron:
https://kremmania.hu/elado/gyongyicsoban-10000-ft–hourglass-ambient-lighting-blush
Ha nem lenne már hasonlóm lecsapnám, mint a taxiórát
Hogy mire jó a fáradtság, hát arra, hogy megússzam a nightshopping-ot Annyira nem volt kedvem kikotorni a kínálatból, hogy mit akarok, hogy inkább lecsaptam a noti tetejét és legyintettem egyet. Később jutott eszembe, hogy van kívánságlistán elmentve Sebaj, majd legközelebb…
Én is átaludtam a douglasos akciót.
Zoevánál 30 % van ajaktermékekre, ha jól láttam.
Illetve a Mac-hez arctermékekre van 20 %os online kuponkódom még ebben a hónapban, akinek kell, sikítson, megírom.
Elég sok Vendula táska akciós, 50%!
Most éri meg igazán, ettől olcsóbb nem nagyon lesz.
Én “csak” kettőt vettem (éljen a low-buy :D)…
Mit jelöltél be szállítási régiónak?
Európai unió
Bakker, de vaksi vagyok!
Nem krém, nem smink, de a Tamaris webshopban minden nyári cipőre és táskára 50% kedvezmény van.
https://www.monobrand.hu/Tamaris/noi-cipok&nyari
Rendeltél valamit?
Áh, neeem A pénztárcákat nagyon néztem, de annyira “eszem” a tárcákat, hogy rövid ideig élvezhetném. Ráadásul miután bejelöltem Spanyolországot célnak, nem tudok sehogy visszamenni a kezdőlapra, mert azonnal átugrik. Valamit előzményt vagy mit törölnöm kell valahonnan.
Megmutizod melyikeket rendelted?
Nagyon szèpek nem is tudnèk dönteni. Bőrből vannak? A műbőr nàlam nem bírja sonnig
Nekem legjobban a hátizsák fazonú vált be, ezért már szinte csak azt szoktam venni. Kényelmes, mert keresztben fel tudom venni (általában így szoktam a táskákat hordani). Egyébként a penztárcák meglepően jól bírják. A mostanit 2 éve nyúzom, és pici kopástól eltekintve semmi baja. Pedig műbőr.
A kéket, mert nagyon nyárias, a másik pedig már a megjelenés óta nagyon tetszik.
Nem akarom borzolni a kedélyeket, de a Meltnél is nagy akciók vannak…
A Post office nagggyyyon cuki!
Igen, az régóta nagyon tetszik. A másik pedig azért, mert az meg annyira nyárias, és olyan még valahogy nincs tőlük.
Douglas akció