Akciók - tudsz róla?

Valahogy az informatikusok nincsenek a helyzet magaslatán, pláne kiemelt akciós időszakokban. :sweat_smile: (Bocsi, ha valaki ilyen területen dolgozik esetleg. :laughing:) Ilyenkor nekem el is megy a kedvem, és átmegyek egy másik oldalra, ahol mindenféle szenvedés nélkül tudom megvenni a kiszemelt áldozatokat.
Igen, valószínűleg emiatt is jobb a kínálat kint, fel kell venni a versenyt a piacon a többiekkel. Mondjuk így elég nehéz, ha az oldal sem működik. :face_with_hand_over_mouth::smiley:

Vagy amikor belepakolsz szépen a kosaradba mindent, picit hagyod még, nem rendeled meg… majd amikor megtörtént az elhatározás, a következő belépésnél teljesen üresen fogad. :pensive: :pleading_face:

Mikor első alkalommal nem lehetett rendelni a pandémia kezdetén, 3 hét után írtam nekik, hogy nem törlődik a kosaram tartalma, pedig kiírja, hogy van amit már nem forgalmaznak. Az volt a válasz, hogy töröljem a sütiket. Nos, én több gépről próbáltam, más böngészővel, telefonról és az appról is, nem ment. Majd váltottak, minden törlődött amit beleraktam… . Aztán helyrejött több hónap után, csak utánpótlás nem érkezett a niás szérumból amit szerettem volna. Egy jó informatikus aranyat ér. Nekik ezek szerint nincs vagy részeg.

A Beauty Bay oldalon minden bperfect termékre 20% kedvezmény van.
Hónapok óta nagyon szeretném a Carnival XL palettát, mert benne vagyok egy Facebook csoportban, ahol a saját sminkjeiket osztják meg a lányok, és minden nekem nagyon tetsző sminkről ki szokott derülni, hogy ezzel a palettával készült. Eddig nem akartam 55 eurót adni érte (postaköltséggel), de a 45-re már lecsaptam.
Azt hiszem, meg lesz oldva minden féle szín problémám (ha van olyan :grinning:).

Mattok:

Copy-of-Swatches.Carnival.Xl_.Pro_1200x1200

Fényesek:

bperfect-stacey-marie-carnival-xl-pro-palette

17 Likes

Szép nagy paletta! :astonished:

1 Likes

Eléggé. Ráadásul annyira át van gondolva. Legalábbis ebből aztán simán lehet majd több sminket is csinálni, anélkül, hogy másik is kellene mellé.
Nagyon kíváncsi vagyok rá!

5 Likes

Cultbeauty akciodomping😎 #nobuylowbuy van nalam, de azert nezegetni is jo😂

1 Likes

:drooling_face: :drooling_face: Már én is mormolom, hogy #nemcsábulokel #erősvagyok :grin:

1 Likes

Es akkor kedves “sorstarsam”, a ma esti Douglas -30% -os “soppingnajt”-nal is mantrazzunk egyutt​:rofl::joy:

5 Likes

Hehe, pont tegnap szóltam le a magyar Douglast, hogy mekkora diffi van akció és felhozatal téren. :sweat_smile:
Indul a tréning :sweat_smile::grin: #mmmnemkellsemmi #mmmmmerősvagyok #nemnézemmegmmmm​:grin:

3 Likes

:rofl::innocent: es a dior-t meg sem latom az online shop-ban​:no_mouth:

3 Likes

:grin::grin::grin: Meg sem látom, hogy a Morphen 30 %-os akció van Jaclyn Hill x Morphe kollabos termékekre.
#nemnézekoda :sunglasses:

3 Likes

Jaj, tenyleg, igaz! :sunglasses:
Azert a highlighter quadja mindig a szemembe otlik…remelem, rossz minoseg :sweat_smile:

1 Likes

Ma pedig a Zoeva termékekre van - 20% a Beauty Bayen.

3 Likes

:sweat_smile: Áááh, az összes termék rossz, phuujjj! :laughing::laughing: Mindig ilyenkor akcióznak, amikor elhatározom, hogy #nemveszeksemmit :pleading_face::pleading_face:

2 Likes

omg :sob::sob::sob::sob::sob:

1 Likes

Jaaaj, neee , az a mumusom :sweat_smile: én is mantrázom.

4 Likes

Lehet kellene egy ilyen topic is : hogyan hùzzuk fel a többi tagot az akciòkkal ès beszéljük le egymást?? :crazy_face::rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

3 Likes

Sajnos elbuktam.:grin:

2 Likes

:grin::grin: Ez nem is rossz ötlet… :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes