Valahogy az informatikusok nincsenek a helyzet magaslatán, pláne kiemelt akciós időszakokban. (Bocsi, ha valaki ilyen területen dolgozik esetleg. ) Ilyenkor nekem el is megy a kedvem, és átmegyek egy másik oldalra, ahol mindenféle szenvedés nélkül tudom megvenni a kiszemelt áldozatokat.
Igen, valószínűleg emiatt is jobb a kínálat kint, fel kell venni a versenyt a piacon a többiekkel. Mondjuk így elég nehéz, ha az oldal sem működik.
Vagy amikor belepakolsz szépen a kosaradba mindent, picit hagyod még, nem rendeled meg… majd amikor megtörtént az elhatározás, a következő belépésnél teljesen üresen fogad.
Mikor első alkalommal nem lehetett rendelni a pandémia kezdetén, 3 hét után írtam nekik, hogy nem törlődik a kosaram tartalma, pedig kiírja, hogy van amit már nem forgalmaznak. Az volt a válasz, hogy töröljem a sütiket. Nos, én több gépről próbáltam, más böngészővel, telefonról és az appról is, nem ment. Majd váltottak, minden törlődött amit beleraktam… . Aztán helyrejött több hónap után, csak utánpótlás nem érkezett a niás szérumból amit szerettem volna. Egy jó informatikus aranyat ér. Nekik ezek szerint nincs vagy részeg.
A Beauty Bay oldalon minden bperfect termékre 20% kedvezmény van.
Hónapok óta nagyon szeretném a Carnival XL palettát, mert benne vagyok egy Facebook csoportban, ahol a saját sminkjeiket osztják meg a lányok, és minden nekem nagyon tetsző sminkről ki szokott derülni, hogy ezzel a palettával készült. Eddig nem akartam 55 eurót adni érte (postaköltséggel), de a 45-re már lecsaptam.
Azt hiszem, meg lesz oldva minden féle szín problémám (ha van olyan ).
Mattok:
Fényesek:
Szép nagy paletta!
Eléggé. Ráadásul annyira át van gondolva. Legalábbis ebből aztán simán lehet majd több sminket is csinálni, anélkül, hogy másik is kellene mellé.
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Cultbeauty akciodomping😎 #nobuylowbuy van nalam, de azert nezegetni is jo😂
Már én is mormolom, hogy #nemcsábulokel #erősvagyok
Es akkor kedves “sorstarsam”, a ma esti Douglas -30% -os “soppingnajt”-nal is mantrazzunk egyutt:rofl:
Hehe, pont tegnap szóltam le a magyar Douglast, hogy mekkora diffi van akció és felhozatal téren.
Indul a tréning #mmmnemkellsemmi #mmmmmerősvagyok #nemnézemmegmmmm:grin:
es a dior-t meg sem latom az online shop-ban:no_mouth:
Meg sem látom, hogy a Morphen 30 %-os akció van Jaclyn Hill x Morphe kollabos termékekre.
#nemnézekoda
Jaj, tenyleg, igaz!
Azert a highlighter quadja mindig a szemembe otlik…remelem, rossz minoseg
Ma pedig a Zoeva termékekre van - 20% a Beauty Bayen.
Áááh, az összes termék rossz, phuujjj! Mindig ilyenkor akcióznak, amikor elhatározom, hogy #nemveszeksemmit
omg
Jaaaj, neee , az a mumusom én is mantrázom.
Lehet kellene egy ilyen topic is : hogyan hùzzuk fel a többi tagot az akciòkkal ès beszéljük le egymást??
Sajnos elbuktam.
Ez nem is rossz ötlet…