Akciók - tudsz róla?

JP-nél tényleg gyakran van akció mikor megéri rendelni.
CP viszont elég nehéz eset. Én inkább mikor kiárusítás van náluk, vagy valami nagyobb akció akkor szoktam vásárolni. Tavaly a black friday is csalódás volt az előtte évihez képest. Inkább $30 felett szokott lenni ingyenes szállítás ami nekünk még mindig jó, de az is ritka. Arról nem is beszélve, hogy az árak is szépen kúsznak felfelé náluk. Ezért sem szoktam tőlük rendelni. Inkább a Lime Crime szintén akcióban.
Miket szeretnél rendelni?

2 Likes

A colorpopnál a going coconuts paletta tetszik nagyon illetve egy SSS-t is kipróbálnék már nagyon. A juvastól pedig a nomad tetszik nagyon, illetve a kis hatosok is.

1 Likes

Végül megtört az ellenállásom, és rendeltem 2 Juvia’s palettát. Itt még nincs vége, azt hiszem, elindultam a lejtőn… :see_no_evil::laughing:

2 Likes

@Melodee, melyik palettákra csaptál le? :). Kiváncsi természetű vagyok :sweat_smile:. Rossz az a gyötrődés, mikor valamit nagyon megakarsz venni, de sajnálod rá kicsit a pénzt :D. (Én néha ilyen vagyok :rofl:.) Aztán végül tuti hogy megveszem. De előtte vagy órákig gondolkozom :).

@Szandika, Most erre https://www.juviasplace.com/collections/eyeshadow-palettes/products/masquerade-palette?variant=33980538694 és erre https://www.juviasplace.com/collections/eyeshadow-palettes/products/the-magic-palette esett a választásom. A többi gyakorlatilag kívánságlistára került. :laughing::see_no_evil:
Ismerős helyzet. :confused: Aztán addig-addig lamentálsz rajta, amíg sold out lett a kiszemelt cucc. :laughing: Legalábbis én már sokszor jártam így. :shushing_face:

1 Likes

@Melodee Ó a magic mini megvan nekem, nagyon jól döntöttél, szuper színek vannak benne :smiling_face_with_three_hearts::heart:. A másik paletta is csodaszép :).

1 Likes

Lépj be Facebookon a Colourpop Magyarország csoportba, nagyon sokan adnak el termékeket. :slight_smile:

1 Likes

Nekem is a Nomad tetszik leginkább a Juviastól, főleg a sárga szín miatt, de olyanom meg van a Venus II-ben, ezért nem veszem meg.
Nekem van jónéhány SSS-em és javaslom, hogy a mattokat hanyagold, mert elég hamar kiszikkadnak, a metallic és az ultra glitterek viszont nagyon jók. Csodás termékek. A Going Coconuts is bejön. Remélem sikerül jó áron vásárolnod tőlük.

2 Likes

Tényleg, ez egy nagyon jó csoport, én is nézegettem már, csak nagyon résen kell lenni, mert mindenhova írnak jó sokan. :).

A Going Coconuts nagyon jó választás. Csodásak a színek és nagyon jól kihasználhatók is.

Köszönöm a tippet, gondolom ott használt termékek vannak. Én szeretnék újat ezekből, nem veszek olyan gyakran palettát van egy varázsa, amikor te nyitod ki először.

2 Likes

Az a baj, hogy én pont a mattokkal szemezek, de már sokan mondták, hogy azokat nem érdemes megvenni

Szerintem se érdemes a mattokkal próbálkozni, a metallic és az ultra metallis finish-űek sokkal jobbak. Néhány pirosítót is próbáltam, ezrk is mattok, de nem jöttek be. Ellenben a highlighterek szuperek, egyértelműen a fényesek a nyerőek.

1 Likes

Én is benne vagyok abban a csoportban és vettem már ott teljesen új, érintetlen palettát (a Making Mauves volt az)

A douglas.at-n nyári kiárusítás van, - 50% van sok termékre. Az oldal mondjuk vacakol, akadozik, még mindig nem találtak egy jó szakembert.

1 Likes

En meg uj vagyok, ezert meg kell kerdeznem, hogy MO-ra lehetseges onnam szallitas?

Sajnos nem. Én szoktam hazautaztatni ezt azt. De vannak itt Ausztriában élők is, azért szoktam beírni ide.

1 Likes

Azt sem értem, miért van ekkora diffi az ausztriai és a magyar Douglas között. Értem itt például azt, hogy míg Ausztriában elérhető a Douglas kínálatában az ABH, és Too Faced (csakhogy rögtön két márkát említsek), addig Magyarországon semmi… Pedig szerintem itt is lenne rá kereslet. :woman_shrugging:t2:

4 Likes

Az oldal informatikusa szerintem részeg. Rendelni ismét csak vendégként tudtam sokadjára. Ha belépek az oldalra, akkor az adott termék “nem elérhető”, érdekes idegenként az. Voltak az oldallal gondok idén bőven, több hónapig emiatt nem is tudtam rendelést leadni. A törzsvásárlói kártyáért pedig nem fogok mégegyszer pénzt kiadni. 7 Euro volt idáig, de az 5% kedvezmény nem akciós dolgokra már nincs és a szülinapi kupon is elmaradt. Ha törzsvásárlóként nem enged rendelni akkor felesleges.
Szerintem itt azért van több márka, mert a neten írták nekik, hogy mit szeretnének látni a boltokban vagy legalább online. Nem 1 ember írta. A Sephora megjelent a németeknél újra. Azzal is tartani kell a versenyt, mert már szállítanak ide is (igaz, nem alacsony a posta ide).

2 Likes

A magyar Douglas se jobb, engem azzal tudnak kiidegelni, hogy nem tudsz kedvenc listát csinálni. Vagyis igen, de legközelebbi belépésre eltűnik minden. 🤦

1 Likes