Akciók - tudsz róla?

Nekem a She, a Good Sport és az All I See Is Magic van meg. A Good Sport szerintem szintlépés volt, kicsit porolnak a matt színek, de amúgy eszméletlen kis paletta.

1 Likes

Nekem a Give it to me straight van meg és imádom :slightly_smiling_face: Asszem krémmánián is csak 5 csillagos vélemények vannak róla. Nagyon pigmentált, szeretem a csomagolását is, tök jól kézre áll. Érdekesség, hogy mágnesesek a panek, így akár fel is cserélgetheted a színek sorrendjét. Egyik kedvenc palettám.

1 Likes

És tényleg, állandóan sheepnek írom, sőt így is nevezem magamban, pedig elég fura lenne egy birka nevű rúzs. :rofl::rofl:

Nem-nem, még csak az kéne, hogy azokat is nézegessem. :smiley:

1 Likes

Nekem a Good Sport és a Sol van meg. A Solt még nem használtam (csak otthon próbáltam ki), mert télen vettem őket, és az annyira nyári paletta, hogy más évszakban nem igazán tudom elképzelni.
Szerintem nagyon klasszak, érdemes legalább egyet venni és kipróbálni, semmiképpen sem lesz rossz befektetés!

Én most a színes spirálokkal szemezek, de még nem vagyok azért biztos benne, hogy bevállalom-e? :slight_smile:

Egyébként a Super Shock shadow-kal mi a tapasztalat? Bár én annyira nem vagyok oda a monókért, de néhány annyira gyönyörű!

1 Likes

Ráadásul A szerető birkája LOL😆

1 Likes

Én a lila spirált vettem meg, sztem jó
Világosabb, mint a képeken, de tényleg lila és kicsit dúsít-hosszabbít, bár nem annyira, mint egy fekete.

1 Likes

Ja, SSS-k. Sztem az ultra metallic finist érdemes venni, vajpuha, fényes, minden szuper. Az ultra glitter és a satin annyira nem jött be.
Amúgy kóddal műxik a free shipping, vagy automatikus?

1 Likes

Köszi mindenkinek! :slight_smile:
Három palettán gondolkoztam nagyon, a Give it to me straight-en, az Ooh la la-n és az It’s my pleasure-en.
Lehet, hogy biztonsági játékos leszek és az elsőt választom, mert a rózsaszín palettában vannak elég erős, nem túl munkahely kompatibilis rózsaszínek, a lilában meg nem tetszenek annyira a csillogósak. :slight_smile:

Nem tudom, csak amit itt láttam róla.

Nem tudom még, hogy mi legyen, alapvetően nem szeretem a monókat. Jobban szeretem, ha egy, max. két palettából össze tudom dobni a szemsminket. A Pupa monókat is alig használom emiatt, hiába gyönyörűek.

Szerintem nem kód lesz, hanem automatikus. Abban reménykedem még, hogyha eléggé az akció elején vásárolok, akkor elfelejtik letiltani a kuponkódokat, és be tudok váltani még egy $5-osat. :yum:

1 Likes

Háát, nekem hozzáadta a szállítási ktg-et…

Este 7-kor indul az akció és 48 órán keresztül tart :slight_smile:

1 Likes

Szerintem a GITMS tökéletes választás :slightly_smiling_face:

Én fekete spirált fogok rendelni meg a stick alapozón gondolkodom. Utóbbival valakinek van tapasztalata?

Ja, ma este hétkor? Azt hittem, tegnap… bocsi.:slight_smile:

Nekem megvan. Könnyű eloszlatni, közepes fedése van. Nem bántja a vízhiányt. Nem tudom, mennyire rétegezhető, mert nem szoktam.
Du. sajnos már ez is átfényesedik.

Köszi a választ! Mindig is ódzkodtam az ilyen alapozótól, mert azt gondoltam, hogy az állaga miatt nagyon “zsíros”, nehéz és az én kombinált bőrömre nem lenne jó. Akkor szerinted beválhat?

Nincs nagy tapasztalatom alapozók terén, a sticktől én is tartottam, de szeretem használni. Nem érzem zsírosnak, inkább szárazkás az állaga. Az én bőröm is kombinált, a homlokom zsíros, a többi rész vízhiányos.
Korábban nem használtam ilyenfajta alapozót, nem tudom, a többihez viszonyítva milyen.

1 Likes

Nekem egy palettám van, a Fame és szeretem. Ritka az ilyen paletta ami ennyi hideg színt tartalmaz, ezért is vettem meg. Jó minőségű, pigmentált színek. Jövő héten őt fogom elővenni a saját paletta kihívásomra :slight_smile:

Sajnos a Telepathy nincs készleten.:frowning: