hala az egnek, pont ugyanannyi az ara, mint egyebkent, es a valasztek is gyer. Nem akcioztak le a “szakitas” miatt a cuccait, kiveve a mistet. Vedoszentem van, nem vasarolok:innocent:
Akciós a sponge trio, ecsetek nagy része, nude rúzsok, és az Artistry paletta. A többi cucc sold out már.
Keressek másik akciót, amire elcsábulhatsz?
A morphe kozos kollabokat mar probaltam, csak a jeffree nevet viselo markara irtam:rofl: #nemcsabulok #erosvagyok #nobuylowbuy:sweat_smile: azt is adhatnak a raktarkeszletrol akciosan:upside_down_face:
Honnan szállítanak? Kb. mennyi idő alatt ér ide? Rendeltem néhány dolgot
Korábban rendeltem tőlük az eu-s oldalról nem az uk-ról, az biztos, hogy a dpd hozta és ha jól emlékszem, mintha Németországból jött volna.
Nekem is Németország rémlik, régen vásároltam tőlük. Most újra rendeltem, úgyhogy majd meglátjuk!
Melyik oldalukról rendeltél?
eu.morphe.com-ról.
Nyugodt lehetsz, akkor onnan jön, ahonnan az enyém, dpd fogja szállítani.
Nagyon jó, köszönöm
Van fent a zsibin egy Pür paletta, ha valaki szeretné szerintem csapjon le rá :).
https://kremmania.hu/elado/janasbrigi-4000ft---pur-festival-pressed-pigment-palette-52468e02-a2bc-4d71-a161-95beb5ec189a
Colorpop és juvia’s place ingyenes szállításos akció szerintetek körülbelül mikorra várható? Szeretnék nagyon rendelni, de sokallom a szállítási költséget
Ez is szintén jó áron van szerintem:
https://kremmania.hu/elado/janasbrigi-urban-decay-naked-palette
Colourpop ügyben szerintem nagyon nem érdemes várni rá. Úgy emlékszek a múltkor majd egy évig ácsingóztunk többen, hátha lesz és be tudtunk vásárolni. Végül úgy emlékszek csak volt ilyen akció, de azt hiszem olyan összeg mellett, ami már vámhatár volt (szóval amit nyertünk a réven azt el is vesztettük a vámon).
Én is pont ezt a két márkát néztem, és szintén a szállítási költség miatt hezitálok.
Főleg a Juvia’s felé hajlok, és a nagy hezitálás közepette a zsibin lecsaptam @Anheszenamon egyik Juvia’s palettájára.
A JP-nél gyakrabban előfordul akció, pl 40%, free shipping, stb. A Colourpop viszont ritkán akciózik, és inkább 25-30% kedvezménnyel, minthogy worldwide free shippinggel. De a 25% már kb jobban megéri, ha kiszámolod. Utolsó free shipping valamikor márciusban volt talán, de 30$ felett.
Szerintem jól tetted :). Nagyon jó minőségű palettáik vannak :).
Milyen palettákat néztél ki? :).
Jhajjjj, ne is mondd, sír a pénztárcám.