Akciók - tudsz róla?

De kiderült, hogy eredeti. :blush:

Hú, de szerencsés vagy! Kifúrja az oldalam, hogy milyen lehet idei verzió!

Neked megvan? Ha igen, milyen? Szereted?

1 Likes

Megvan igen! Én nagyon szeretem, jól lehet használni, a metálosok puhák, a mattok porolnak egy kicsit, de szerintem nem vészes. A csillámosokhoz mindig használok glitter primert így nem potyognak. :slight_smile:
Nekem csak az “új” szériás ABH paletták vannak meg, így nem tudom az MR-hez képest mennyire porolnak kezdőként el tudok bánni velük (Riviera, Carli Bybel, Jackie Aina) Szuperpigmentált mindegyik :heart:

Pink Pandán 7 ezer forint feletti vásárláskor 11 darabos Docolor ecset szettet adnak. Szerintem egész jó deal. :slight_smile: Bár elvileg csak az első 500 vásárlónak.
Nem, nem akartam vásárolni, úton van az UD Ultraviolet palettám, de most kivételt teszek :sweat_smile: (valahol a távolban felsír a pénztárcám)

5 Likes

A Clarisonic befejezi a működését, így az amerikai oldalukon 50% kedvezménnyel adnak mindent.

2 Likes

Cultbeautyn 20% az IT cosmetics termekeire. Aki meg nem probalta, tegyen egy probat a cc-vel. Meses;-)

1 Likes

https://cosmetics.itmfams.com/index.php?main_page=product&pID=63
JSC Blood Lust 35$ jó ár?

Már 9.000 Ft az értékhatár. :roll_eyes: Pedig én is gondolkodtam a vásárláson tegnap, akkor még 7.000 Ft volt. :flushed: Így már nem tudom, mennyire érné meg? :roll_eyes::thinking:

Hááát… nekem ez a vásárlási limit már magas lenne. Pláne, hogy a lányok mindig írják, kintről rendelve mennyivel olcsóbbak a Docolor ecsetek. Valószínűleg én így már nem vállalnám be.

1 Likes

Igeeen, valóban magas így. Mondjuk nem tudom, mennyire szabályos, hogy korábban még 7.000 Ft volt, ami most 9.000 Ft. De mindegy is, nekem is úton van 3 szettem kintről… :hugs::smile::smile:

1 Likes

Elég érdekes dolgokat alkot néha a PP, ez mondjuk tény :smiley:
Ó, akkor semmi gond. Én nem merek külföldről rendelni, nyuszika vagyok :see_no_evil:

1 Likes

Ez egy atveros oldalnak tűnik, szerintem innen ne rendelj. :confused:

1 Likes

Beauty Bayen 20 % kedvezmény a képen látható palettacsaládra.
Nem is tűnik rossznak, van valakinek a birtokában ilyen? :hugs:
IMG_20200716_104900

2 Likes

image
Jó, nem hülyeség ,de bocs, nem hagyhattam ki :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
(és sorry, de nem jöttem rá, hogy kell idézetként beilleszteni)

8 Likes

Look fantasticon NARS akcijjjóó :sweat_smile:

IMG_20200716_201333

1 Likes

colourpop 20 % kijelölt palettàkra? ALLSTAR20 Screenshot_20200716-202748_Facebook

3 Likes

Óóó, de jó, köszi! :sweat_smile::smile: Pont ma írtam, hogy CP palettán gondolkodom, erre tessék. Bárcsak minden kívánságom így teljesülne! :sweat_smile::hugs::see_no_evil:

1 Likes

Morphe és Jeffree Star külön folytatják tovább, ezért most a Morphe oldalát érdemes megnézni. :wink:

5 Likes

Július 20-tól minden Terra Naturi dekor termék 30%-os akcióban a Müllerben :shopping:

1 Likes