De kiderült, hogy eredeti.
Hú, de szerencsés vagy! Kifúrja az oldalam, hogy milyen lehet idei verzió!
Neked megvan? Ha igen, milyen? Szereted?
Megvan igen! Én nagyon szeretem, jól lehet használni, a metálosok puhák, a mattok porolnak egy kicsit, de szerintem nem vészes. A csillámosokhoz mindig használok glitter primert így nem potyognak.
Nekem csak az “új” szériás ABH paletták vannak meg, így nem tudom az MR-hez képest mennyire porolnak kezdőként el tudok bánni velük (Riviera, Carli Bybel, Jackie Aina) Szuperpigmentált mindegyik
Pink Pandán 7 ezer forint feletti vásárláskor 11 darabos Docolor ecset szettet adnak. Szerintem egész jó deal. Bár elvileg csak az első 500 vásárlónak.
Nem, nem akartam vásárolni, úton van az UD Ultraviolet palettám, de most kivételt teszek (valahol a távolban felsír a pénztárcám)
A Clarisonic befejezi a működését, így az amerikai oldalukon 50% kedvezménnyel adnak mindent.
Cultbeautyn 20% az IT cosmetics termekeire. Aki meg nem probalta, tegyen egy probat a cc-vel. Meses;-)
Már 9.000 Ft az értékhatár. Pedig én is gondolkodtam a vásárláson tegnap, akkor még 7.000 Ft volt. Így már nem tudom, mennyire érné meg?
Hááát… nekem ez a vásárlási limit már magas lenne. Pláne, hogy a lányok mindig írják, kintről rendelve mennyivel olcsóbbak a Docolor ecsetek. Valószínűleg én így már nem vállalnám be.
Igeeen, valóban magas így. Mondjuk nem tudom, mennyire szabályos, hogy korábban még 7.000 Ft volt, ami most 9.000 Ft. De mindegy is, nekem is úton van 3 szettem kintről…
Elég érdekes dolgokat alkot néha a PP, ez mondjuk tény
Ó, akkor semmi gond. Én nem merek külföldről rendelni, nyuszika vagyok
Ez egy atveros oldalnak tűnik, szerintem innen ne rendelj.
Beauty Bayen 20 % kedvezmény a képen látható palettacsaládra.
Nem is tűnik rossznak, van valakinek a birtokában ilyen?
Jó, nem hülyeség ,de bocs, nem hagyhattam ki
(és sorry, de nem jöttem rá, hogy kell idézetként beilleszteni)
Look fantasticon NARS akcijjjóó
colourpop 20 % kijelölt palettàkra? ALLSTAR20
Óóó, de jó, köszi! Pont ma írtam, hogy CP palettán gondolkodom, erre tessék. Bárcsak minden kívánságom így teljesülne!
Morphe és Jeffree Star külön folytatják tovább, ezért most a Morphe oldalát érdemes megnézni.
Július 20-tól minden Terra Naturi dekor termék 30%-os akcióban a Müllerben