Akciók - tudsz róla?

Nekem sajnos nem.
Egy nagy lip balm van a kosarában ami most akciósan 21 Euro, ebből semmit nem von már.
Screenshot_20200703-180107
Próbáltam a kis ajakápolókkal is, ott se vont le semmit. Nem kell kód hozzá?

Nem, beraktam a kosàrba es ott volt -20 % kòd nèlkül

még nem rendeltem meg, de a mini Subversive paletta lesz a befutó :slight_smile:

1 Likes

Szerintem ez a lassan szokásos Pat Mcgrath oldal féle bénázás lesz. Lehet beállították a 20%-ot a kosárban de akkor még nem vették ki az akciós terméket… Aztán persze rájöttek most és módosították.

2 Likes

A Cult Beauty oldalán van egy "Haul of Fame’ kvíz, amiben arra kívncsiak, hogy adott kategóriákban melyik termék volt az év legjobbja. A kitöltőknek az email címére érkezik egy kuponkód (15-25% kedvezménnyel).

5 Likes

Igen, valòszìnűleg mert màr kivettèk a 20%- ot, pròbáltam én is miutàn Montelinonak nem működött.

1 Likes

Marionnaud webáruházban mától végösszegi 25%-os kedvezmény 2 teljes áru termék vásárlása esetén!

2 Likes

Köszönöm szépen egyébként a tippet. Végül kis vívódás után megrendeltem nagy kiszerelésben a Flesh3 ajakbalzsamot. Nagyon sok helyen olvastam arról, hogy a formula miatt könnyen sérülnek a minik, így nem kockáztattam. :smiley:
És sajnálatos módon gondolkozok még egy árnyalatban, csak nem tudom melyik legyen… :see_no_evil:

1 Likes

Koszi a tippet! :blush: Meg szuper kedvezmenyesen megrendeltem egy rakas cuccot tobb tetelben, hogy minel kevesebb adot kelljen fizetnem utanuk.

2 Likes

Érdemes benézni a Douglas-ba, pl. saját márkás termékek 60% akcióban - köztük ecsetek is, de számos márka “jóárasítva” kapható

https://www.douglasshop.hu/c/akciok/orult-akcio/

3 Likes

na megrendeltem, 5500 forintért még a hülyének is megéri a pici paletta, nemhogy nekem :smiley: köszi még egyszer! :hugs: :heart_eyes:

1 Likes

OBSESS10 kóddal lejön még 10% PMG oldalán

5 Likes

Viszont az OBSESS10 kód működik (-10%), ha valaki még nem adta le a rendelést.

Köszönöm, @Isabelle!

1 Likes

MAC-nel summer vibe akcio!:wink: (-50%szamos termekre)

1 Likes

És van egy 25% akció is a csók világnapja alkalmából minden ajaktermékre. KISS25 kód.
Még 2 napig.

3 Likes

Nekem egészben megérkeztek a minik, kettőt próbáltam is. Nem lett bajuk azóta se, de hamar fogy a színtelen, mert használom is. :slight_smile:
Most rendeltem egy nagyot, de más árnyalatban. Úgyis azon keseregtem, hogy nem tudok majd nagyot rendelni, mert vámolják. Most, hogy leárazták, a vámhatár alatt van.

2 Likes

Minden Huda Beauty termék 20%-al olcsóbban kapható a Cult Beautyn.

2 Likes

Igazából lehet csak egy kifogás kellett ahhoz, hogy nagyobb kiszerelést rendeljek. :smiley:

2 Likes

Nekem megvan miniben az a szín amit rendeltél. Kb. mint egy rúzs, erőteljesebb árnyalat. Tegnap este felkentem, sokkal jobban látszik, mint a másik színezett a szettemből.

https://www.catrice.eu/de/limited-edition/sunclusive/
Pink Pandán elérhető és ingyenes szállítás van.

2 Likes