Na akkor még nincs is rossz ára
Nekem jó, én szeretem, csak általában időm nincs ilyesmikkel szórakozni.
Mar jonnek is a kerastise szettek. Ilyen aron sehol sem kaphatok, meg kulfoldrol sem🤩 Nagyon koszi az infot!!!
Jaa de amúgy én nem veszem meg , lehet félreerthetően írtam, csak nektek rakok fel egy-egy ilyen számomra is érdekes palettát, ma is találtam egyet.
Nem egészen akció, hanem ajándék termékek Pixibox-nál szérum vásárlása esetén. Bevallom, nem is tudtam, hogy ilyesmit is árulnak, egy Natics-on el is gondolkodtam…
VIP vásárlóknak ingyenes online szállítás van a MAC-nél „free” kóddal. + ingyen retro matt folyékony rúzs minden vásárlás mellé, ami másfél óra után már el is fogyott. Ez milyen dolog így akciót meghirdetni?
20% kedvezmény az új kollekcióra miami20 kóddal, július 2.22.00-ig
https://www.nablacosmetics.com/it/148-miami-lights-collection
MAC akció
-
SUMMER VIBES!
-30% a SUMMER VIBES kategórián belül taláható termékekre két termék vásárlása esetén.
“Ajánlatunk 2020.07.03-ig vagy a készlet erejéig online, valamint a M·A·C Aréna Mall, M·A·C Mammut, M·A·C Váci uta és M·A·C Westend üzletekben érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. A készletek üzletenként eltérőek lehetnek.”
Találtam még egy érdekes palettát :D, bár a márkáját nem tudom :D. Aki ezt megveszi az elvan látva egy darabig jó sok színnel. Már csak a minősége kérdéses. Elvileg sminkdoboz . Ennyi barnát egy helyen
Ez a csaj rendszeresen borzalmas minőségű kínai sminkeket ad aranyáron, ezt nem venném meg soha
Uhh, ezt nem tudtam :/. Csak a palettát néztem, akkor nem csoda, hogy nem írta oda milyen márka .
@Kokapu, es aki mèg szerette volna: PMG- a mini paletta akciòs, 31 € helyett 13. Az ajakbalzsamon is gondolkodott valaki @zalla? A 3- as mini 12 € 28 helyett. A nagy paletták 140- ről 99- re.
júj! asszem megtaláltam a szülinapi ajándékom tőlem magamnak köszi!
Ez izgalmas, nekem ugyanezt Ausztriába drágábban írja ki. A kis palettákat 16 Euro összegért mutatja (posta nélkül). A mini lip balmok pedig 15 Euro…, pont az ami megvan nekem.
Ha beteszed a kosärba, ott mèg levon 20 %- ot. postaköltsèg nincs.
Nagyon szìvesen, elárulod mit rendeltèl?