Akciók - tudsz róla?

https://adriennefellerwebshop.hu/

20% majdnem mindenre!

2 Likes

A douglashop.hu-n mi az az online joy kuponkód? Nem boldogulok vele. :roll_eyes:

202007

1 Likes

Köszi, rendeltem is egy fényvédős primert és egy négyes Docolor szemre való ecsetszettet, ha már leárazták 2800-ra.:slight_smile:

1 Likes

Hú az nagyon megérte.:kissing_heart:

1 Likes

Nem mintha ecsethiányban szenvednék… de pont ezért örültem ennek a kicsi szettnek.

Juvia’s oldalán free shipping van. :slight_smile:

Csak az amerikai rendelésekre sajna. :frowning:

Nem akarlak bosszantani, de már csak 1790 forint a szett, hátha másnak is szimpi. Aliexpressen pedig $2.78… :see_no_evil: Szóval a Pink Pandánál alapjáraton hatszoros áron sikerül árulni, ahh :smiley:

1 Likes

Én pont most várom ezt a szettet Aliról :smiley: Egyébként ugyanez megvan neon zöldes-sárgás színben, és imádom. :slight_smile:

1 Likes

Ha már Aliexpresses ecsetek, akkor nekem az MSQ márka is bejött:
https://msqcosmetics.aliexpress.com/store/top-rated-products/802725.html?spm=a2g0o.store_home.pcShopHead_6230995.3
Persze most kérdéses, hogy megjön-e Kínából vagy hogy mikor stb.

De jó :slight_smile: Mikor rendelted? Lehet, hogy én is megpróbálkozom a rendeléssel…

Hát ezeket június 15-én és még nincsenek itt. Viszont rendeltem már mást május elején, június végére itt volt, szóval őszintén én még nem vettem észre különbséget a COVID-os és a COVID mentes időszak között.
Rendeltem Jessup szettet is 15-én, azt ajánlottan adták fel, látom már itt van az országban, még pár nap és megkapom. Focallure-tól is rendeltem, na az 2 hét alatt itt volt, bár a Sprinter futárszolgálat hozta, gőzöm nincs azt mivel adták fel. :smiley:

Én április 25-én rendeltem ebay-ről (nem ecseteket), de még nem jött meg sajnos :frowning: Pedig látom, hogy az országban van. Előtte meg a covid miatt 3 koreai kozmetikumom sem jött meg, amiket ebay-ről rendeltem.

Én még március elején rendeltem 3 koreai terméket külön eladóktól, azok rendre megjöttek. Március végén már megírta a Roseroseshop hogy csak akkor tudja feladni, ha ráfizetek még rendesen a postaköltségre, akkor mondtam, hogy azt nem kérném. Azóta most próbálkoztam először, a Yesstyle-ról rendeltem, bízom benne itt lesz nemsokára.
Szerintem megjön az, amit rendeltél, csak a Magyar Posta ül rajta… Csak a szokásos :confused:

2 Likes

Én május 13-án rendeltem a Docolortól, elvileg 14-én fel is adták (kaptam róla számot, és láttam is a 17track oldalon), de csak állt Hongkongban, és aztán május 28-án kaptam hozzá visszatérítést (nem indokolták).

1 Likes

Sydney Grace Christmas in July akciós ajánlatok (minden nap más):
http://sydneygraceco.com/sales-and-promotions/

2 Likes

Kiko-nál 3-at veszel és a legolcsóbbat ingyen kapod akció van. :cake:
Hagyjatok nekem is valamit! :sweat_smile:

Javítás: Unexpected paradise kollekcióra vonatkozik, bocs a félreinformálásért!

5 Likes

Igen, tudom, de ez pár nap alatt a kezemben van. A korona előtt biztos, hogy külföldről rendeltem volna, de beragadt néhány ebayes csomagom, ugyhogy bizonyos oldalakról inkább nem rendelek egyelőre.

1 Likes

Hűű rendelsz? Lehet becsatlakozom :star_struck: :heart:

2 Likes