Azt te csak hiszed.
Nem tudom, én valahogy összeraktam.
Lehet, hogy elfelejtetted, de az egyik topikba be is linkelted a blogod.
Akkor lehet, hogy így “raktam össze”.
Igen, igen, azért gondoltam, hogy ezek alapján le lehetett vágni.
Én vagy nem olvastam azt figyelmesen vagy nem tudom :D.
Sztem akkor még nem voltál itt (vagy csak nem írtál hsz-t), úgy emlékszem, még a fórum elején volt.
Szerintetek ha vettem krémmánia zsibin, egy nem használt hajsütővasat az mennyire okos ötlet volt? Egy ideig pakolgatta, nem tudom mennyi ideig nem volt használva.
Én nem vennék, mert így garancia sincs rá.
Mindegy, próba szerencse :).
Ez tényleg kihagyhatatlan, köszi szépen, meg is rendeltem. Már olyan rég szemeztem a Melt palettákkal.
Talán a 14 napos meggondoltam magam garancia magánszemélyek között is érvényes. Ha meg nem működik véletlenül végképp…
Én vettem már Facebook csoportban ilyen egyenesítő elektromos fésűt, tökre megérte. Ha működik, akkor semmi gond.
Ja, 5 ezerért tökre megérte, pláne, hogy én is ritkán használom…
Nekem is volt egy ilyenem, de végül eladtam, mert számomra macerásabb volt használni, mint a sima hajvasalót.
Egyébként tartósan egyenesít?
Nekem is megvan ez Remington kefe, de nem használom. Egy hajvasaló nyomába nem ér, pedig ez is nagyon felmelegszik. Nekem a forgó körkefés hajszárító/hajformázó vált be. Azzal egyenesre is tudom szárítani a hajam és íveltre is, de nem lesz “lenyalt” a végeredmény.
Most mindjárt meg is pillantottam valami jót abban a csoportban: Angliából hozták:
Mennyiért adják?