Akciók - tudsz róla?

Azt te csak hiszed. :grinning:
Nem tudom, én valahogy összeraktam. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Lehet, hogy elfelejtetted, de az egyik topikba be is linkelted a blogod.:smiley:

1 Likes

Akkor lehet, hogy így “raktam össze”. :grinning:

2 Likes

Igen, igen, azért gondoltam, hogy ezek alapján le lehetett vágni. :smiley:

2 Likes

Én vagy nem olvastam azt figyelmesen vagy nem tudom :D.

Sztem akkor még nem voltál itt (vagy csak nem írtál hsz-t), úgy emlékszem, még a fórum elején volt.

1 Likes

Szerintetek ha vettem krémmánia zsibin, egy nem használt hajsütővasat :thinking: az mennyire okos ötlet volt? Egy ideig pakolgatta, nem tudom mennyi ideig nem volt használva.

Én nem vennék, mert így garancia sincs rá.

1 Likes

Mindegy, próba szerencse :).

1 Likes

Ez tényleg kihagyhatatlan, köszi szépen, meg is rendeltem. Már olyan rég szemeztem a Melt palettákkal.

1 Likes

Talán a 14 napos meggondoltam magam garancia magánszemélyek között is érvényes. Ha meg nem működik véletlenül végképp… :slight_smile:

1 Likes

Én vettem már Facebook csoportban ilyen egyenesítő elektromos fésűt, tökre megérte. Ha működik, akkor semmi gond.

1 Likes

Ja, 5 ezerért tökre megérte, pláne, hogy én is ritkán használom…

1 Likes

Nekem is volt egy ilyenem, de végül eladtam, mert számomra macerásabb volt használni, mint a sima hajvasalót.

Egyébként tartósan egyenesít? :slight_smile:

Nekem is megvan ez Remington kefe, de nem használom. Egy hajvasaló nyomába nem ér, pedig ez is nagyon felmelegszik. Nekem a forgó körkefés hajszárító/hajformázó vált be. Azzal egyenesre is tudom szárítani a hajam és íveltre is, de nem lesz “lenyalt” a végeredmény.

Most mindjárt meg is pillantottam valami jót abban a csoportban: Angliából hozták:
Screenshot_20200628-181413

1 Likes

Mennyiért adják?

1 Likes

@macooka, keresem mindjárt! :slight_smile: Weboldal ajánlóba raktam linket a csoportról! :slight_smile:

@macooka, 9500 ft. :slight_smile: