Akciók - tudsz róla?

@dunaimano @hanita köszönöm a támogatást! :heart: Megpróbálom visszamondani.

3 Likes

Egyébként az egy jó stratégia, amit @hanita írt, hogy a rendelés után többet nem nézel rá a termékre. Egy ideje minden vásárlás után így csinálom, nehogy aztán fogjam a fejem, hogy lehetett volna olcsóbb is.

4 Likes

Jájjj! Az ilyen nekem is kegyetlenül fájni szokott! :face_with_head_bandage:

2 Likes

Visszamondtam, még nem adták fel elvileg. Meg nincs visszaigazolásom róla.
@dunaimano nem nézegetném, csak másik cuccra is fenem a fogam és azt válogattam. Különben csak a hírlevélből jövök rá, hogy pont arra a cuccra van engedmény :sweat_smile: Szal mindenképp megütött volna a guta :stuck_out_tongue_winking_eye: 14 Euro különbség már kicsit fáj :face_with_head_bandage: De legközelebb lehet hagyom a fenébe.

3 Likes

Akció Laudernél ezekre a kifutó holmikra:
https://www.esteelauder.hu/products/27103/product-catalog/utolso-esely

Ha kosárba teszed az árut, csak akkor látszik, hogy mennyi a kedvezmény :stuck_out_tongue:

2 Likes

Egyszer lenne akció arra a folyékony szemhéjfestékre úúúúgy megvenném a zöldjüket :heart_eyes:

1 Likes

Nabla Soul blooming verhetetlen áron, jó állapotban (bár a dobozát le kéne törölgetni)
https://kremmania.hu/elado/nora-hajdu91-nabla-soul-blooming-eyeshadow-palette-791d5847-50ed-44e2-bac1-ad72300e302e
Ha még valakinek nem lenne meg. :slight_smile:

3 Likes

Hűha, ez kihagyhatatlan ajánlat :smiling_face_with_three_hearts::heart:. Szerintem siessen aki nagyon szeretné :heart::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

-25% van mindenre (ami nem akciós) az osztrák Douglas webshopban és megjelent a Morphe márka is.
Szintén kint a parfümökre, natúrkozmetikumokra, harisnyákra - 20% van (akciós termékekre nem) a Müllerben.

1 Likes

Szerintem kihagyhatatlan ajànlat, nekem mindenkèpp, mert mèg nincs melt palettàm. :smiling_face_with_three_hearts:Temptalian A- t kapott. Screenshot_20200627-120520_Chrome

9 Likes

Ezen már múltkor is gondolkodtam, amikor ingyen szállítás volt, de végül lebeszéltem magam róla…Most viszont megint vonz. :smiley:

1 Likes

Koszi! Erre lecsaptam😆

2 Likes

Most is ingyen szàllìtàs van. :kissing_heart:

Nekem megvan, szeretem!

1 Likes

Ha valaki még szeretné, jó lehetőség, még nem szóltak hozzá, hátha megvan még :).
Screenshot_20200627-142710

1 Likes

Ezt most miért kellett? :joy:

2 Likes

Én 30-ért vettem meg, sztem csapjatok le rá. A vele elkészített 2 smink alapján jóban leszünk.

2 Likes

Hehe, ez az én posztom, KM zsibin is fent van. :smiley: Vigyétek, mert rosszul érzem magam tőle, hogy csak áll a fiókban. :smiley: :smiley:

3 Likes

@kamcs, te vagy behind your makeup oldal vezetője? :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:. Nagyon szeretem az oldalad :smiling_face_with_three_hearts:.

Én bizony, és nagyon köszi. :relaxed: Eddig inkognitóban voltam…:smiley:

4 Likes