Akciók - tudsz róla?

Ezt a pinkpandán utálom még. Nagy betűkkel virít, hogy ingyenes szállítás, csak ma, közben pedig csak 8500 Ft felett érvényes.

7 Likes

Ezt én is utálom mindenhol :smile: ha ki van írva, hogy “minden”, akkor ne legyen apró betűs részek, hogy kivéve így meg úgy. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire kisstílű az adott bolt, és nem igaz, hogy nincs bennük ennyi kalmárszellem. Az emberek utálják ezt, hogy elhúzzák a mézesmadzagot, aztán jönnek a kifogások… Komolyan nem értem, hogy annyi az okos marketinges, egyik sem bír szólni nekik, hogy ez rohadtul kontraproduktív? :roll_eyes:

7 Likes

Fú ezt én sem szeretem, nekem ez volt a visszatartó erő hogy ne vegyek a Pinkpandáról, meg szintén a posta :D. Pedig van egy-két szuper cucc amit árulnak :smiling_face_with_three_hearts:. Docolor ecseteket én is nézegettem már :).

1 Likes

Na így nem is sír a szám a teljes árú paletta miatt :smiley: Nem lett volna kedvem még valamit venni, csak az ingyenes szállítás miatt…

2 Likes

A Pandán 590 Ft a szállítás, máshol 1500 Ft, sztem nem vészes.

2 Likes

Ez is igaz, nagyon olcsó a szállítási költség. De akkor is idegesít a mindenhol villódzó ingyen szállítás felirat.

3 Likes

Komolyan :O?

Kint 3,90 a posta, Euro persze és elvileg a GLS viszi, még nem rendeltem soha semmit onnan.
Régebben sokan panaszkodtak, hogy nagyon elhúzódott a szállítás a magyar oldalon.

1 Likes

Sziasztok! Az alza.hu oldalról rendelt már valaki parfümöt? A Clinique Aromatics Elixir EDP most nagyon jó áron van. A 25ml 5490, a 45ml 6510 Ft.

Fura akció Laudernél:

1 Likes

Ez már gyanúsan jó ár!

Korán kelők és álmatlanságban szenvedők előnyben!

3 Likes

Ez megint egy olyan akció, amit nem tudom, milyen marketinges talált ki… eleve a Douglasban nagyon gyakori manapság a 30%, és az EL célközönsége azért inkább a 30 vagy 40 ±os, jól szituált ESOMAR A/B. Szerintük ők fogják felhúzni a vekkert? :smile: :smile: :smile:

4 Likes

Ilyenkor cserkészik be a fiatalabb korosztályt, akinek van pénze :wink:

2 Likes

BeautyBay-en beindult a Summer Sale :smiley:

2 Likes

bizony, beautybayt nézegetem épp, és jókat derülök az automatikus fordításon- páron gépén be van állítva, én angolul nézem és most csak a leírásokat nézem, pl: " SZOMJAS hangulatú oltó szemmaszk" :rofl: :stuck_out_tongue_closed_eyes: vagy sült szemhéjpúder ,a legjobb a kezdő sfelirat ,tudjátok stay at home… "maradj hajózásban, maradj létrehozva, " :crazy_face: “vágott ráncvászon” is van :smiley:

6 Likes

:joy::joy::joy::joy:.

Off, de akcióval kapcsolatban.
Vigasztaljatok meg :pleading_face:
Rendeltem ékszert (most ez a dilim) tegnap. Ma megjelent ugyanez a bigyó, amit rendeltem, 30%-kal olcsóbban akcióban. Tépem a hajam és sírok :confounded: :sob:

3 Likes

Mond le a rendelést, 14 napon belül vagy. És rendeld meg újra, olcsóbban! :slight_smile:

3 Likes

Webshoptol fuggoen vedd fel veluk a kapcsolatot (ha nem multi) es mondd vissza a tegnapi rendelesed, ha van erre lehetoseg.
A masik idoigenyesebb ut: visszakuldeni a tegnapi, teljes aru rendelesed erkezes utan, es idokozben rendeld ujra.
Ha nem annyia jelentos az osszeg, akkor marad a sirdogalas es rendeles utan NE nezz ra a termek oldalra tobbet. Remelem csodaszep a bigyo es tetszeni fog dragabban is. :hugs:

3 Likes