Akciók - tudsz róla?

Tuti a vírus miatt, senki se akar sminket igazán vásárolni, aztán csökkent a forgalmuk.

1 Likes

Már délelőtt elfogyott, legalábbis nekem kiírta, hogy rakjam kívánságlistába,mert kosárba nem tudom .

1 Likes

Hú, a docolor ecsetek is egészen ellenállhatatlan áron vannak.

1 Likes

Igen, én is beraktam kosárba egy szettet. Aztán amikor láttam, hogy az MPL szállít náluk is, inkább úgy döntöttem, hogy van elég ecsetem…

3 Likes

Van egy hamarosan lejáró morphe - 20 % kuponom, ha esetleg érdekel valakit.

2 Likes

Érvényes vajon a Coca-cola kiadásra? Ma jelent meg…

nem tudom , elvileg minden teljes árú morphe termékre jó :slight_smile: Elküldjem neked?

Igen, köszi! Kipróbálom, hátha. :smiley:

Ez a Docolor annyira jó? Jaj nekem.

Ezt most kár volt meglátnom, de most lett Dreamy- m, meg Docolor ecseteim is. :smile:

7 Likes

Tavaly is volt egy nagyobb leárazás a Pink Pandán,viszont csak Revolution termékekből szinte. Dühöngtem is miatta. De a mostani kínálat elég széles árban és márkában is.

1 Likes

Nekem meg Coca-colás Morphe ecsetkészletem, hála @Sugarplumfairy -nek. :smiley:

5 Likes

Jól néz ki.

Melyik szettet vetted? Olyan szépek! :heart_eyes:

1 Likes

az Aurora-t

1 Likes

Na én nekem is volt egy ilyen gondolatom, de legalább ugyanezen az áron szereztem be. Igaz kicsit használt, de legalább látszik majd rajta ahogy fogy :).

2 Likes

Amúgy igen, azt veszem észre hogy most rengetegen jó áron adnak cuccokat (magán személyek.), meg Pinkpanda stb, érdekes :). A karantén idején sem vásárolt senki, nem :thinking:? Lehet a bevételtől sokan elestek :D. Ezért most mindenkit akciókkal csábítanak. Ami megdöbbentő az pl a drogériákban lévő termék drágulások, Dove testvaj jut először eszembe ami már 2000 ft.

Az nagyon szép, biztosan jó lesz!

1 Likes

Megosztom Veletek, mert hátha járt így más is az Yves Rocherrel. Egy barátnőm, most kapott az alkalmon és rendelt a weboldalukról ahol -50% van több mindenre. Feljött egy pörgentyűs kerék biztos ismeritek, e-mail cím, ok pörgetett és ingyenes szállítás lett neki. Vagyis csak részben, mert kiderült a fizetés elött, hogy nincsen meg az az érték amiért ingyenesen kiviszik még vett valamit a közel 4ezres cuccaihoz egy ezresért. Így lett csak érvényes neki az ingyenes szállítás ami egyébként 1500 Ft normál esetben. Ez elég átverős dolog nem?

3 Likes

Az a szemétség, hogy ingyenesnek mondják, de elfelejtik odaírni, hogy mekkora érték felett szállítanak “ingyenesen” (vagy nagyon pici betűkkel jól eldugják).

3 Likes