Tuti a vírus miatt, senki se akar sminket igazán vásárolni, aztán csökkent a forgalmuk.
Már délelőtt elfogyott, legalábbis nekem kiírta, hogy rakjam kívánságlistába,mert kosárba nem tudom .
Hú, a docolor ecsetek is egészen ellenállhatatlan áron vannak.
Igen, én is beraktam kosárba egy szettet. Aztán amikor láttam, hogy az MPL szállít náluk is, inkább úgy döntöttem, hogy van elég ecsetem…
Van egy hamarosan lejáró morphe - 20 % kuponom, ha esetleg érdekel valakit.
Érvényes vajon a Coca-cola kiadásra? Ma jelent meg…
nem tudom , elvileg minden teljes árú morphe termékre jó Elküldjem neked?
Igen, köszi! Kipróbálom, hátha.
Ez a Docolor annyira jó? Jaj nekem.
Ezt most kár volt meglátnom, de most lett Dreamy- m, meg Docolor ecseteim is.
Tavaly is volt egy nagyobb leárazás a Pink Pandán,viszont csak Revolution termékekből szinte. Dühöngtem is miatta. De a mostani kínálat elég széles árban és márkában is.
Jól néz ki.
Melyik szettet vetted? Olyan szépek!
az Aurora-t
Na én nekem is volt egy ilyen gondolatom, de legalább ugyanezen az áron szereztem be. Igaz kicsit használt, de legalább látszik majd rajta ahogy fogy :).
Amúgy igen, azt veszem észre hogy most rengetegen jó áron adnak cuccokat (magán személyek.), meg Pinkpanda stb, érdekes :). A karantén idején sem vásárolt senki, nem ? Lehet a bevételtől sokan elestek :D. Ezért most mindenkit akciókkal csábítanak. Ami megdöbbentő az pl a drogériákban lévő termék drágulások, Dove testvaj jut először eszembe ami már 2000 ft.
Az nagyon szép, biztosan jó lesz!
Megosztom Veletek, mert hátha járt így más is az Yves Rocherrel. Egy barátnőm, most kapott az alkalmon és rendelt a weboldalukról ahol -50% van több mindenre. Feljött egy pörgentyűs kerék biztos ismeritek, e-mail cím, ok pörgetett és ingyenes szállítás lett neki. Vagyis csak részben, mert kiderült a fizetés elött, hogy nincsen meg az az érték amiért ingyenesen kiviszik még vett valamit a közel 4ezres cuccaihoz egy ezresért. Így lett csak érvényes neki az ingyenes szállítás ami egyébként 1500 Ft normál esetben. Ez elég átverős dolog nem?
Az a szemétség, hogy ingyenesnek mondják, de elfelejtik odaírni, hogy mekkora érték felett szállítanak “ingyenesen” (vagy nagyon pici betűkkel jól eldugják).